- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 116
canım benim ben kursa fln gitmedim yanımda annem vardı ama.cnm bana kursta hemşire en güvenli sırt üstü dedi bende yüz üstü yatırmaya korkuyorum yüzünün üstüne gömülür diye yarın güündüz gözümün önünde öyle bir uyutmayı denim sevmiyoda kafası kavun olucak cocumun :18:
şöyle mantıken bi düşünsene ne zararı olabilir ki? kendi başına gazını bile çıkarıyo bazen düşünsene bi, kollarını fazla kımıldatıp kendini korkutmuyor, en fazla irkilince hafif totosunu kaldırıyor o kadar. kusarsa yatağına kusuyor direk yanında olmasam bile endişelenmiyorum geceleri rahatım o yüsden. bide karnı sıcak oluyor demekki çok seviyor oda öle rahat ediyor diyorum
ece bide 1 günlükken ameliyatlıydı karnından biliyosun, bende zorlamadım onu şöyle olsun böyle olsun diye, öyle yatmayı seçti öyle olsun dedik başlarda evde hepimiz saat saat nöbet tutuyoduk kafasını gömermi acaba die, zaten çok az uyuyordu,
solunumdada sıkıntı olmuştu çünkü ameliyattan sonra. ona rağmen hiç sorun çıkmadı şükür ki
yüzüstü yatmayı bende eşimde çok seviyoruz. bize çekmiş demekki
kafası sonradan düzeliyor yaaa onu dert etme ama gündüz uykularında bi dene bakalım, kafasını kendi çevirebiliyormu?
bence çevirir şimdiki bebeklerin hepsinde o potansiyel var
eşimin kuzeni diyoki 2 kızı var onunda, bu bebeklerin hepsi yumurta kafa, fes burun oluyor yaaa
Son düzenleme: