• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cnm bana kursta hemşire en güvenli sırt üstü dedi bende yüz üstü yatırmaya korkuyorum yüzünün üstüne gömülür diye yarın güündüz gözümün önünde öyle bir uyutmayı denim sevmiyoda kafası kavun olucak cocumun :18:
canım benim ben kursa fln gitmedim yanımda annem vardı ama.
şöyle mantıken bi düşünsene ne zararı olabilir ki? kendi başına gazını bile çıkarıyo bazen düşünsene bi, kollarını fazla kımıldatıp kendini korkutmuyor, en fazla irkilince hafif totosunu kaldırıyor o kadar. kusarsa yatağına kusuyor direk yanında olmasam bile endişelenmiyorum geceleri rahatım o yüsden. bide karnı sıcak oluyor demekki çok seviyor oda öle rahat ediyor diyorum
ece bide 1 günlükken ameliyatlıydı karnından biliyosun, bende zorlamadım onu şöyle olsun böyle olsun diye, öyle yatmayı seçti öyle olsun dedik başlarda evde hepimiz saat saat nöbet tutuyoduk kafasını gömermi acaba die, zaten çok az uyuyordu,
solunumdada sıkıntı olmuştu çünkü ameliyattan sonra. ona rağmen hiç sorun çıkmadı şükür ki :9:
yüzüstü yatmayı bende eşimde çok seviyoruz. bize çekmiş demekki:9:
kafası sonradan düzeliyor yaaa onu dert etme ama gündüz uykularında bi dene bakalım, kafasını kendi çevirebiliyormu?
bence çevirir şimdiki bebeklerin hepsinde o potansiyel var :9:
eşimin kuzeni diyoki 2 kızı var onunda, bu bebeklerin hepsi yumurta kafa, fes burun oluyor yaaa :9::9::9:

Son düzenleme:
hadi can kızlar canım kızlar :16:
ben yatar kızımı uyuttum şükürki :9:
hepinize bol uykulu dinlenmeceli geceler diliyorum :9:
muck muck :54::54:

Kızlar Antalya da yaşayanlar hangi çocuk Dr. Gidiyorsunuz?
Dün geceden beri oğlum her emmeden sonra kaka yapıyor ve yeşil renkli telaşlandım valla ağrısı hıyduzluğu yok ama sık yaptı neden olabilir sizce?
Ben de geceleri yüz aşağı yatırıyordum daha uzun süre uyuyor sıçramıyor falan ama geçenlerde haber oldu bir bebek ölmüş şimdi korkuyorum yatırmıyorum ama sabaha kadar çok sık uyanıyor
Sabah ben de salalar gibi dolanıyorum :)

Kızlar Antalya da yaşayanlar hangi çocuk Dr. Gidiyorsunuz?
Dün geceden beri oğlum her emmeden sonra kaka yapıyor ve yeşil renkli telaşlandım valla ağrısı hıyduzluğu yok ama sık yaptı neden olabilir sizce?
Ben de geceleri yüz aşağı yatırıyordum daha uzun süre uyuyor sıçramıyor falan ama geçenlerde haber oldu bir bebek ölmüş şimdi korkuyorum yatırmıyorum ama sabaha kadar çok sık uyanıyor
Sabah ben de salalar gibi dolanıyorum :)

antalya anadolu hastanesı gökhan bey

canım benim ben kursa fln gitmedim yanımda annem vardı ama.
şöyle mantıken bi düşünsene ne zararı olabilir ki? kendi başına gazını bile çıkarıyo bazen düşünsene bi, kollarını fazla kımıldatıp kendini korkutmuyor, en fazla irkilince hafif totosunu kaldırıyor o kadar. kusarsa yatağına kusuyor direk yanında olmasam bile endişelenmiyorum geceleri rahatım o yüsden. bide karnı sıcak oluyor demekki çok seviyor oda öle rahat ediyor diyorum
ece bide 1 günlükken ameliyatlıydı karnından biliyosun, bende zorlamadım onu şöyle olsun böyle olsun diye, öyle yatmayı seçti öyle olsun dedik başlarda evde hepimiz saat saat nöbet tutuyoduk kafasını gömermi acaba die, zaten çok az uyuyordu,
solunumdada sıkıntı olmuştu çünkü ameliyattan sonra. ona rağmen hiç sorun çıkmadı şükür ki :9:
yüzüstü yatmayı bende eşimde çok seviyoruz. bize çekmiş demekki:9:
kafası sonradan düzeliyor yaaa onu dert etme ama gündüz uykularında bi dene bakalım, kafasını kendi çevirebiliyormu?
bence çevirir şimdiki bebeklerin hepsinde o potansiyel var :9:
eşimin kuzeni diyoki 2 kızı var onunda, bu bebeklerin hepsi yumurta kafa, fes burun oluyor yaaa :9::9::9:

tamam cnm ben bir denim yarın :18:

Kızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?

1 aydır hiç keyfim yok benim 
Her yerim her kemiğim ayrı ağrıyor.doktora gidicem artık.
Kansız mıyım ne var ne yok çıksın ortaya.
Ölü balık gibiyim yahu ne tarafa çevirsen orda kalıyorum.halim yok enerjim yok.
Yataktan kalkarken 90 şık neneler gibi her yanımı tutarak kalkıyorum 
Neden oluyor ki acaba???
kansızlık olabılır kuru uzum yeee bol boll:39::39:

cücügüm uyandı emzırdım geri uyudu ınsll.

kombi yanıyor ve ıkı gunudr ayagına su torbasını koyuyorumm ıı oluyor yoksam bagırsakları gurull gurull ötüyoo yaff:(
bir gemedı gıttııı:(

neyse ıı geceelr sıze doyum olmazzz:)

mucksss:21:

yarın hava ıı olursa ebe de kontrol var baklım bende dr sorayım regl olmadıgımı normalmı test yapimmi haydı hayırlııs hava ı olursa tabi

yoksa söförlügü olan bırnız gelsın gotursun bısı ben bılmyommm araba kullanmayııı araba var sürücü yokkk
:26::17::72::72::21:

kombi yanıyor ve ıkı gunudr ayagına su torbasını koyuyorumm ıı oluyor yoksam bagırsakları gurull gurull ötüyoo yaff:(

yarın hava ıı olursa ebe de kontrol var baklım bende dr sorayım regl olmadıgımı normalmı test yapimmi haydı hayırlııs hava ı olursa tabi

yoksa söförlügü olan bırnız gelsın gotursun bısı ben bılmyommm araba kullanmayııı araba var sürücü yokkk

Benim de aynen 50 gün filan sürdü lohusalığım sonra adet kanaması gibi bi kanama oldu, 8-9 gün sürdü, sonra üstünden baya zaman geçti, hala adet filan olmadım, ama ben daha bi kaç ay beklemiyorum adet olmayı :) Eşimi gördüğüm yok zaten, doğumdan sonra normalmiş adetin geç olması filan..

Suzi benim kızında karnı gurul gurul ötüyor bebişler için sıcak su torbası bende alıcam yatağına koyucam geceleri
sen yatağınamı yoksa ayaklarınamı koyucan.maalesef kızım babası gibi sıcaktan hoşlanıyor soğukta ağlıyor resmen :emir_bebek:

Kızlar bugün salı pazarından kızıma öyle ciciler aldımki kilotlu çoraplar aldım 3,5 liraya çeşit çeşit vardı süsüne püsüne bakmadan aldım sonuçta süsleri pijamaların içinde kalıyor önemli olan sıcak tutması
sizde alırken dikkat edin ağ kısmı uzun olsun bazılarının ağ kısmı kısa sonuçta beline kadar çekmek lazım.:102::102::102::102:
15 liraya 1 yaş kalın eşofman takımları kapşonlu fermuarlı hırkalar aldım herhafta gidip alsam birdahaki kışa eksiğimiz kalmaz
ama şu kışlık bereleri bir türlü bulamadım onlarıda Optimumdan bakıcam artık...
kızımda kolik sancıları başladı öyle bir ağlıyorki birden durduk yere kendinden geçiyor
bende fön makinasını açtım annem tuttu bende gaz masajı yaptım biraz rahatladı şimdi emzirdim uyudu.:23::23::23:
Allahtan arabasını seviyor koyuyorum içine çarşı pazar geziyoruz:16::16: yağmurluğunuda takıyorum arabanın içi alev gibi sıcacık tabi uyuyor pazarda onca gürültüye uyanmıyor evin önüne geliyoruz uyanıyor hemen komik kızım benim.:9::9::9:

Buda kızımın pazardan geldikten sonraki hali.:16::16::16:

[url=http://......./c25MCx][/URL]

Öncelikle geçmiş olsun .
Hamilelikte 2 kez boyattım organik diye bir marka .
Memmnundum .şimdi de boyatmam gerek ama henüz gitmedim doğum sonrası.aralarda benim beyaz var baya ama saç modeliyle saklayabiliyorum  önlerde pek yok da yakındır oraları da sarması.
Bayram öncesi düşünüyorum yine boyatmayı.

Ben dr sordum sakın boyama dedi en azından 4. veya 6.aya kadar dedi
ama anlamadığım ek gıdaya geçince 1 öğün vermesek 2. öğün vericez sütümüzü
çok kötü oldu tepemdeki beyazlar çoğaldı

Kızlar arada bi okuyorum bebeklerin gazı olunca karnına fön makinası tutuyoruz şeklinde. Elektronik aletlerden en fazla radyasyon fön makinesindeymiş. Kardeşimin eşi söyledi. Hatta o çok titizlenir bu konularda ama saçını kurutmayıncada hasta oluyormuş, çok üzülüyo fön makine si kullandığı için

cok ozledim burayi yaa :(
hergun takip ediyorm hepinizn bebislerine
masallah. ne kadar cabuk buyuyolar hamdolsun
hepinizi opuyoruz kizimla :)

bu arada goguslerin eskisi kadar dolu
olmamasndan bahsedilmis. bende
kendi durumumu paylasaym dedm.
ben dogum yaptgmdan beri o sertlik
hic olmadi. hatta gogsum hic akmadi
bile diyebilrm. ama Allaha sukurler olsun
simdilik sutum yetiyo gibi gozukuyo
kilo alimi iyi durumda yani. ilk cocugmda
okadar akardi ki gogsum, havlu koyardim.
ama sutum yagsiz oldgu icin 1 aylik kontrolde
oglum hic kilo almamisti ve doktor mamaya
baslatti. 3340 dogmstu ve 1 aylikken 3400du.
oyuzden mumkun oldugu kadar kendnzi rahat birakin
cunku bizim elimizde olmuyo?
benden sevgiler size

kızlar canımkızlar nasılsınız ben ıyıyımde kv sınır oluyorum:47::47::47:aramızda 600 km varken hemde.yannda bırı varsa canıkom dıye arar,oglu evdeyken arar onun ertesı gunu modus benı hıc aramıyor dıe kocişe şikayet eder kı kendıde aramaz gıcıklık yapacgı zaman arar.kocişn yannda ıyı davranır yok bunu yapayım ye sunu alayım gıy falan fılan.yalnızken akrep dıllıdır valla cok uyuz oluyorum.maddı acıdan durumu ıyıdır ama bıze yamanır.dugunumuz oldutek çopu yoktu evde ustune bız onun dugun kıyafetlerını aldık bızım balayında dubrovnıke gıtmemızı kıskandı tatıl dıe kocısın basının etını yedı sonra fethıyede oldugumuz ıcın bıze geldı 1 aylık evlıyken 2 hafta kaldı ne huzur vardı ne bırsey o ıkı haftann sonnda hıcbırsey yokken aglaya aglaya gıtcegı zaman bavul topladı ben rahat vermıomusum daha kalcakmış yoksa yenı evlılerın evınde .sonra benm dogumu ankarada yapmam gerektı annemlerde ankarada 1 ay oncesınden oraya gıttım ben ankaaya o fetıyeye gıttı kı onun bır hafta oncesınde karnım burnumda ev tasıdım esımle yardıma gelmedı ama ben gıder gıtmez geldı.dogurdum yıne ankarada degıldı torun sevgısıle olen kadın:47: sımdı torun muhabbetı yapıyo tek basıma bakamazmısım dıomus esıme sınır ya.ben dogumu ankarada kızımda rahatsızlık gorduklerı ıcın yapmıstım. o da cok masraflı olmustu 10 gunde bır ozel muayneye gıdıyodum baya zorlanıyoduk .o halıme ozele gıdıyorum dıe laf edıp telefon aldırmıs ogluna kı kullanamadı onuda aldıgı gunden berı garantıde bozuluyormus Allahın sopası yok ıste.az once esım yanmdayken aradıda ondan costum boyle gereksız ya .yoksa ıyıyım tatıle gıtcez bayramda onun heyacanı vardı ama kv arayınca boyle yapınca yıne sınırım zıpladı ıste

senin lv ye benden kocaaman bir nanikkkk :33::33::33::33::33::33::33:

Puff daha yeni uyudu ... acenu ve ben kalmisiz bu saate:9: iyi geceler :35:

herkese günaydın...
bugün 7'de uyandık, henüz uyumadı ve kusup duruyor:53:
kızım da erken yatmıştı o da 8 de uyandı, arada derede kahvaltısını yaptırdım.
yemek malzemeleri tezgahta yapılmayı bekliyor,
beyazları yıkamalıyım makinede,
daha ayaklarıma çorabımı bile giyemedim:27:
yani tam bir karmaşanın içindeyim:52::52::52:
herkese kolay gelsin..:34:

kiızçem benim 3te uyandı emzirdim 5 te uyandı dahada uyumadı valla :9:
yatakta cebelleşip durduk bi memede biayakta :9:
az önce uyuttum bakalım yarım sa. uyur inş. :9:
bende karnımı doyuruyorum bi yandan :10::10:

kııızzzz suzaaannn ahh keşke kayseride olaydıııııımmmmm :14:
giderüdük beraber dr.a yaaaaaaa :9:
pofffff kışta geldi artık hayatta götürmez beni kociş oralara :14:

Ben dr sordum sakın boyama dedi en azından 4. veya 6.aya kadar dedi
ama anlamadığım ek gıdaya geçince 1 öğün vermesek 2. öğün vericez sütümüzü
çok kötü oldu tepemdeki beyazlar çoğaldı
az daha dayan canım bende sabırla bekliyorum, bide dişim var çekilicek onuda memeyi bıraktıktan sonra çektirebilirim ancak, elimiz kolumuz bağlı işte bu bebelerimz yüzünden, inş. bugünlerimizde çektiklerimizi anlarda kıymetini bilir yavrularımız :9:

Kızlar arada bi okuyorum bebeklerin gazı olunca karnına fön makinası tutuyoruz şeklinde. Elektronik aletlerden en fazla radyasyon fön makinesindeymiş. Kardeşimin eşi söyledi. Hatta o çok titizlenir bu konularda ama saçını kurutmayıncada hasta oluyormuş, çok üzülüyo fön makine si kullandığı için
canım benim radyasyondan ne kadar korursan koru herşeyde var artık, yediğimiz içtiğimiz hiçbişey doğal değil sonuçta.
hepimiz maruz kalıyoruz hepimiz sakınmaya çalışıyoruz ama bi yere kadar oluyor işte:14:

herkese günaydın...
bugün 7'de uyandık, henüz uyumadı ve kusup duruyor:53:
kızım da erken yatmıştı o da 8 de uyandı, arada derede kahvaltısını yaptırdım.
yemek malzemeleri tezgahta yapılmayı bekliyor,
beyazları yıkamalıyım makinede,
daha ayaklarıma çorabımı bile giyemedim:27:
yani tam bir karmaşanın içindeyim:52::52::52:
herkese kolay gelsin..:34:

ayyy o sabah hali bendede oluyo yaaa :9:
saç baş bi tarafta, yaka paça bi tarafta :9:
kendimimi evimi eceyimi eşimin arkasını mı toplayayım nevrim dönüyor valla :9:
çok düzenli uyusa bebeklerimiz böyle olmayız işte ama napalım inş. bi düzenimiz olucak bizimde dimi
hep böyle kalmıcaz inş :9:

slm kızlar inş. hepiniz iyisinizdir.kızlar benim kızımın başının arka tarafından hafif bi çukurluk var kırmızııkta var.dr götürecem kontrole ama bi sizede sorayım dedim.bide sürekli sırtüstüyatıo ondanmı acaba ne yaptımsa dönmüo sağa sola uyutamıorum..

Back