Öncelikle geçmiş olsun .
Hamilelikte 2 kez boyattım organik diye bir marka .
Memmnundum .şimdi de boyatmam gerek ama henüz gitmedim doğum sonrası.aralarda benim beyaz var baya ama saç modeliyle saklayabiliyorum  önlerde pek yok da yakındır oraları da sarması.
Bayram öncesi düşünüyorum yine boyatmayı.
Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda
organik yaptim der kandirrirsa diye ???
sende minnakında hoşgelmiş aramızaaaaaaaaamerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında yeni de sayılmam hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim ama sohbetlerinize katılma fırsatını şimdi buldum. Sizi takip ederken sizlerden çok şey öğrendim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bebeğim 8 temmuzda doğacakken bize sürpriz yaptı ve 29 haziranda doğdu. Aslında haziran annesiyim ama temmuz annelerini çok benimsediğim için burayı takip etmekten kendimi alıkoyamadım. Umarım siz de beni aranıza alırsınız. Biraz da bebeğimden bahsetmek istiyorum. 29 haziranda 3250 gr. 51 cm doğdu. İlk günlerde çok gazı vardı. Çok şükür bunu atlattık. Şu anda 3 ay 10 günlüğüz. 3 aylık kontrolümüzde 61 cm 6450 gr idi.Yaptıklarına gelince 2 gün önce yüzüstü yatarken sırüstü döndü. Sırtüstü yatarken yüzüstü dönmeye çalışıyo ama henüz dönemedi. Ne zaman döneceğini çok merak ediyorum. Bir de sizlere bir sorum olacak. Artık kucağımda oturabilir mi? Şimdiden teşekkürler... Görüşmek üzere hoçakalın...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında yeni de sayılmam hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim ama sohbetlerinize katılma fırsatını şimdi buldum. Sizi takip ederken sizlerden çok şey öğrendim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bebeğim 8 temmuzda doğacakken bize sürpriz yaptı ve 29 haziranda doğdu. Aslında haziran annesiyim ama temmuz annelerini çok benimsediğim için burayı takip etmekten kendimi alıkoyamadım. Umarım siz de beni aranıza alırsınız. Biraz da bebeğimden bahsetmek istiyorum. 29 haziranda 3250 gr. 51 cm doğdu. İlk günlerde çok gazı vardı. Çok şükür bunu atlattık. Şu anda 3 ay 10 günlüğüz. 3 aylık kontrolümüzde 61 cm 6450 gr idi.Yaptıklarına gelince 2 gün önce yüzüstü yatarken sırüstü döndü. Sırtüstü yatarken yüzüstü dönmeye çalışıyo ama henüz dönemedi. Ne zaman döneceğini çok merak ediyorum. Bir de sizlere bir sorum olacak. Artık kucağımda oturabilir mi? Şimdiden teşekkürler... Görüşmek üzere hoçakalın...
sende minnakında hoşgelmiş aramızaaaaaaaaa
benim kızda 24 haziran doğumlu yüzüstü yatarken sırtüstü dönüyo benimli ama ben onu dönmekten saymıyorum nedense atıyomuş kendini gibi geliyo
sırtüstüyken dönerse sayıcam onu döndü diye :9.
tospikin kızmı cnm erkekmi*
bu arada bnmkide kontrolde 62 cm ve 6.500dü. aynıyız
ben azar azar oturtuyorum ama yayışık tutuyorum, tam dik tutmuyorum daha
Aramıza hoşgeldin canım[/
hoşbulduk
Kızlar Antalya da yaşayanlar hangi çocuk Dr. Gidiyorsunuz?
Dün geceden beri oğlum her emmeden sonra kaka yapıyor ve yeşil renkli telaşlandım valla ağrısı hıyduzluğu yok ama sık yaptı neden olabilir sizce?
Ben de geceleri yüz aşağı yatırıyordum daha uzun süre uyuyor sıçramıyor falan ama geçenlerde haber oldu bir bebek ölmüş şimdi korkuyorum yatırmıyorum ama sabaha kadar çok sık uyanıyor
Sabah ben de salalar gibi dolanıyorum :)
Kızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?
1 aydır hiç keyfim yok benim 
Her yerim her kemiğim ayrı ağrıyor.doktora gidicem artık.
Kansız mıyım ne var ne yok çıksın ortaya.
Ölü balık gibiyim yahu ne tarafa çevirsen orda kalıyorum.halim yok enerjim yok.
Yataktan kalkarken 90 şık neneler gibi her yanımı tutarak kalkıyorum 
Neden oluyor ki acaba???
Tam da aradığım bir konu teşekkürler:)))cancağızlarımmm nasılsınızz
geçmişe bakamadım henüz. milliyet com.tr de çok güzel bir yazı gördüm sizlede paylaşmak istedim.
Beli eğrilmez
Başını iyi tutan, kafasını iyi kaldıran, kendini öne getirmeye çalışan ya da ana kucağından atmaya çalışan, yarı yatar pozisyonda bile rahatsız olduğunu belli eden bebekleri destekleyerek kucağımızda oturtmanın hiçbir sakıncası yok, beli eğrilmez. Bu durumdaki bebekler genellikle dört aylıktır. Bebekler yaşamlarının her döneminde yeni kademelere geçiyorlar. Bu oturmayla ilgili dönem, bebeklikte üçüncü dördüncü ayda başlayan bir gelişimsel nokta. O nedenle bebeğin oturmasını yedinci ve sekizinci ayına kadar bekletmek, bebeklerin gelişimini engelleyici bir davranış oluyor.
Bebeğin oturması neden önemli? Oturmaya kadarki dönemde bebekler hep tavana bakıyor. Tavana bakarken aldıkları stimülasyon çok az, renk az sadece ışık var, hareket yok ve bu, bebeğin görsel ve sosyal gelişimi için yeterli değil. Bebek büyümeye başladığı zaman bir iki ayını geçirdikten sonra kendini öne doğru kaldırmaya başlayan hareketler yapar. Yüzükoyun koyduğunuz zaman kafasını dirseklerinin üzerine çıkacak kadar yükseltmeye başlar. Bu demektir ki boyun kasları ve sırt kasları artık hazırlanıyor. Bu durumda bebeklerin mutlaka ve mutlaka oturur ve etrafına bakar pozisyonlara getirilmeleri lazım. Kendi kendine oturamayan bir bebeği oturtursanız pat diye düşer. O nedenle ilk üç-dört ayında oturur pozisyona getirirken her zaman için destek verip arkasının dik olduğundan emin olunmalı. Ama dik de olsa oturur tarzda annenin kucağında kalabilir. Daha sonraki beşinci ve altıncı aylar içinde bebek desteklendiği zaman, mesela bir koltuk kenarına konulduğunda durabiliyorsa destekli şekilde oturtulabilir.
tatlım ben tığ işinden anlarım ıkı tane yelek ,patık ordum kızıma tığ ıle.lınk at ben sana musaıt olunca nasıl oldugunu yazarım bayram telasesıyle cok bakamam ama bayramdan sonra yardımcı olabılırımyaw bi tane tığla yapılan bere anlatımı bulamadım yaaa
hani ikili trabzan yaparak yapılıyor ya kulaklıklı fln,
kaç kaç artırıcam onu demiyolar sadece resimleri var güzel güzel koymuşlar ama iyi hoşta nasıl yapıcaz yazmıyor ya
Biliyosunuz kızım ememiyor pompayla sağıp veriyordum ama 4-5 gündür öyle bi azaldıki her defasında tek göğüsten nerdeyse 90 cc çekmeye başlamıştım baya arttırmıştım şuanda 2 göğüs 40 cc çekiyorum ki 4-5 saatte anca okadar doluyor strestenmi neden bilmiyorum ama bu durum fena halde üzüyor beni
canım yaa hırs yaptım diyebilirim söktüm söktüm ördümtatlım ben tığ işinden anlarım ıkı tane yelek ,patık ordum kızıma tığ ıle.lınk at ben sana musaıt olunca nasıl oldugunu yazarım bayram telasesıyle cok bakamam ama bayramdan sonra yardımcı olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?