canım benim ben kursa fln gitmedim yanımda annem vardı ama.cnm bana kursta hemşire en güvenli sırt üstü dedi bende yüz üstü yatırmaya korkuyorum yüzünün üstüne gömülür diye yarın güündüz gözümün önünde öyle bir uyutmayı denim sevmiyoda kafası kavun olucak cocumun :18:
Kızlar Antalya da yaşayanlar hangi çocuk Dr. Gidiyorsunuz?
Dün geceden beri oğlum her emmeden sonra kaka yapıyor ve yeşil renkli telaşlandım valla ağrısı hıyduzluğu yok ama sık yaptı neden olabilir sizce?
Ben de geceleri yüz aşağı yatırıyordum daha uzun süre uyuyor sıçramıyor falan ama geçenlerde haber oldu bir bebek ölmüş şimdi korkuyorum yatırmıyorum ama sabaha kadar çok sık uyanıyor
Sabah ben de salalar gibi dolanıyorum :)
canım benim ben kursa fln gitmedim yanımda annem vardı ama.
şöyle mantıken bi düşünsene ne zararı olabilir ki? kendi başına gazını bile çıkarıyo bazen düşünsene bi, kollarını fazla kımıldatıp kendini korkutmuyor, en fazla irkilince hafif totosunu kaldırıyor o kadar. kusarsa yatağına kusuyor direk yanında olmasam bile endişelenmiyorum geceleri rahatım o yüsden. bide karnı sıcak oluyor demekki çok seviyor oda öle rahat ediyor diyorum
ece bide 1 günlükken ameliyatlıydı karnından biliyosun, bende zorlamadım onu şöyle olsun böyle olsun diye, öyle yatmayı seçti öyle olsun dedik başlarda evde hepimiz saat saat nöbet tutuyoduk kafasını gömermi acaba die, zaten çok az uyuyordu,
solunumdada sıkıntı olmuştu çünkü ameliyattan sonra. ona rağmen hiç sorun çıkmadı şükür ki
yüzüstü yatmayı bende eşimde çok seviyoruz. bize çekmiş demekki
kafası sonradan düzeliyor yaaa onu dert etme ama gündüz uykularında bi dene bakalım, kafasını kendi çevirebiliyormu?
bence çevirir şimdiki bebeklerin hepsinde o potansiyel var
eşimin kuzeni diyoki 2 kızı var onunda, bu bebeklerin hepsi yumurta kafa, fes burun oluyor yaaa
kansızlık olabılır kuru uzum yeee bol bollKızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?
1 aydır hiç keyfim yok benim 
Her yerim her kemiğim ayrı ağrıyor.doktora gidicem artık.
Kansız mıyım ne var ne yok çıksın ortaya.
Ölü balık gibiyim yahu ne tarafa çevirsen orda kalıyorum.halim yok enerjim yok.
Yataktan kalkarken 90 şık neneler gibi her yanımı tutarak kalkıyorum 
Neden oluyor ki acaba???
cücügüm uyandı emzırdım geri uyudu ınsll.
kombi yanıyor ve ıkı gunudr ayagına su torbasını koyuyorumm ıı oluyor yoksam bagırsakları gurull gurull ötüyoo yaff
bir gemedı gıttııı
neyse ıı geceelr sıze doyum olmazzz:)
mucksss
yarın hava ıı olursa ebe de kontrol var baklım bende dr sorayım regl olmadıgımı normalmı test yapimmi haydı hayırlııs hava ı olursa tabi
yoksa söförlügü olan bırnız gelsın gotursun bısı ben bılmyommm araba kullanmayııı araba var sürücü yokkk :26:
buda bizden olsun
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı
Öncelikle geçmiş olsun .
Hamilelikte 2 kez boyattım organik diye bir marka .
Memmnundum .şimdi de boyatmam gerek ama henüz gitmedim doğum sonrası.aralarda benim beyaz var baya ama saç modeliyle saklayabiliyorum  önlerde pek yok da yakındır oraları da sarması.
Bayram öncesi düşünüyorum yine boyatmayı.
kızlar canımkızlar nasılsınız ben ıyıyımde kv sınır oluyorumaramızda 600 km varken hemde.yannda bırı varsa canıkom dıye arar,oglu evdeyken arar onun ertesı gunu modus benı hıc aramıyor dıe kocişe şikayet eder kı kendıde aramaz gıcıklık yapacgı zaman arar.kocişn yannda ıyı davranır yok bunu yapayım ye sunu alayım gıy falan fılan.yalnızken akrep dıllıdır valla cok uyuz oluyorum.maddı acıdan durumu ıyıdır ama bıze yamanır.dugunumuz oldutek çopu yoktu evde ustune bız onun dugun kıyafetlerını aldık bızım balayında dubrovnıke gıtmemızı kıskandı tatıl dıe kocısın basının etını yedı sonra fethıyede oldugumuz ıcın bıze geldı 1 aylık evlıyken 2 hafta kaldı ne huzur vardı ne bırsey o ıkı haftann sonnda hıcbırsey yokken aglaya aglaya gıtcegı zaman bavul topladı ben rahat vermıomusum daha kalcakmış yoksa yenı evlılerın evınde .sonra benm dogumu ankarada yapmam gerektı annemlerde ankarada 1 ay oncesınden oraya gıttım ben ankaaya o fetıyeye gıttı kı onun bır hafta oncesınde karnım burnumda ev tasıdım esımle yardıma gelmedı ama ben gıder gıtmez geldı.dogurdum yıne ankarada degıldı torun sevgısıle olen kadın sımdı torun muhabbetı yapıyo tek basıma bakamazmısım dıomus esıme sınır ya.ben dogumu ankarada kızımda rahatsızlık gorduklerı ıcın yapmıstım. o da cok masraflı olmustu 10 gunde bır ozel muayneye gıdıyodum baya zorlanıyoduk .o halıme ozele gıdıyorum dıe laf edıp telefon aldırmıs ogluna kı kullanamadı onuda aldıgı gunden berı garantıde bozuluyormus Allahın sopası yok ıste.az once esım yanmdayken aradıda ondan costum boyle gereksız ya .yoksa ıyıyım tatıle gıtcez bayramda onun heyacanı vardı ama kv arayınca boyle yapınca yıne sınırım zıpladı ıste
kııızzzz suzaaannn ahh keşke kayseride olaydıııııımmmmmcücügüm uyandı emzırdım geri uyudu ınsll.
kombi yanıyor ve ıkı gunudr ayagına su torbasını koyuyorumm ıı oluyor yoksam bagırsakları gurull gurull ötüyoo yaff
bir gemedı gıttııı
neyse ıı geceelr sıze doyum olmazzz:)
mucksss
yarın hava ıı olursa ebe de kontrol var baklım bende dr sorayım regl olmadıgımı normalmı test yapimmi haydı hayırlııs hava ı olursa tabi
yoksa söförlügü olan bırnız gelsın gotursun bısı ben bılmyommm araba kullanmayııı araba var sürücü yokkk :26:
az daha dayan canım bende sabırla bekliyorum, bide dişim var çekilicek onuda memeyi bıraktıktan sonra çektirebilirim ancak, elimiz kolumuz bağlı işte bu bebelerimz yüzünden, inş. bugünlerimizde çektiklerimizi anlarda kıymetini bilir yavrularımızBen dr sordum sakın boyama dedi en azından 4. veya 6.aya kadar dedi
ama anlamadığım ek gıdaya geçince 1 öğün vermesek 2. öğün vericez sütümüzü
çok kötü oldu tepemdeki beyazlar çoğaldı
canım benim radyasyondan ne kadar korursan koru herşeyde var artık, yediğimiz içtiğimiz hiçbişey doğal değil sonuçta.Kızlar arada bi okuyorum bebeklerin gazı olunca karnına fön makinası tutuyoruz şeklinde. Elektronik aletlerden en fazla radyasyon fön makinesindeymiş. Kardeşimin eşi söyledi. Hatta o çok titizlenir bu konularda ama saçını kurutmayıncada hasta oluyormuş, çok üzülüyo fön makine si kullandığı için
herkese günaydın...
bugün 7'de uyandık, henüz uyumadı ve kusup duruyor
kızım da erken yatmıştı o da 8 de uyandı, arada derede kahvaltısını yaptırdım.
yemek malzemeleri tezgahta yapılmayı bekliyor,
beyazları yıkamalıyım makinede,
daha ayaklarıma çorabımı bile giyemedim
yani tam bir karmaşanın içindeyim
herkese kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?