2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Çok çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur canım ya

Bizimki çok rahat ediyo ben hep öyle yatırıyorum, hatta o pozisyonda emzikli yatırıyorum

selamlar kızlarr
fazılett ece ne bayıldım mavısne maasallah canımmm

kısla temıslık bitti sayılır c.tesı aksam esım ıstengelınce yozgata vınnnnnnnnnnn ınsl hasta olmadan kurbanımızı keser gelırız tabı 9.gün sonra k v soba ları kurmuslar aa ınsl hava gusel olursa dısarıda cıkarız yaaaaaaa ve hasta olmadan gelırız bol c vıtamını tuketmye basladım grıb fılan olmayım dıe ya ınsl hayırlısııı

gelelim bebişlere bızımkı normalde gece 11 den asagı uyumuyorya dun ılkkez 09:30 da uyudu ve 10 bucuk da uyandı hemencecık emzırdım ve gece 12 de uyandı gene emzırdım ece 3de uyandı ve son olaraakk gece 5,5 da uyandı takiiii 7 geliyordu baba kalkt o yattı ve gece super enerjıkdı bene cok sukur aylar sonra sabah namazını kılabıldım cok sukurrren cok buna sevındım

sımdı paşayı uyuttum sıze bakıpp ocaga makarna koyup aksam namazını kılcam ınslllll

bu arada yarim ve ayliz nerde bursa ya fılan mı gıttı bılgısı olann???
bu arada paşamın byaramlıklarını fotosunu koycam aklımda ınsl.....

15:35 de dogdu canım normal dogum ınslll
ay 47.gunu gerı basladıya o regl mıydı sencede yaa ama daha bır kere lık kaza yaptıkktest fılan yapmadım yumos gunude degıldıı ama regl olmadım:) pers..sgalık ocagında kontrolumuz var olmassa bır ıdrar tahlılı verimmmhayılrısı dıyelım artıkk

ben arasını yakın dusunduum ıcın bır korunma yontemı kefiş edemedım hayırlısı baklaımm

buda bizden olsun
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı
abow yerım o bakısları gobısı ecemmmm

ay ınsl öledır yaa:18:
hmm söledıgın ıı oldu bnede marketten aldırcaktım kocıseeee:44::44:bisde sen
i öperizzzzzzzzz

cok gecmıs olsun canım yaaaasenınkıde ınsll dua ıleeeeeeee ALLAH a emanettt

kızlar o saydığınız hareketlerin hepsini ece de yapıyor belini kaldırıyor. anakucağında bebekarabasında asla durmuyor kendini aşağı doğru itiyor. henüz uzanıp tutmuyor ama ilgisini çekiyor ışıklı sesli oyuncaklar. bana çok gülüyor, babaını tanıyor.
aynada kendine bakmaya bayılıyor. kokoş olucak bu benim kız yaawwfff

kız 15 günlüktü benimki diyorum o zmnda çeviriyodu kendi kafasını, folik asit bebeleri işte
ama ilk zamanlar gece başında nöbet tutuyoduk tabi bizde tedirgindik ama alıştık sonra sorun yok yani şimdi odasında tek yatıyor
bi kaç gündür bi sıkıntı yok şükür allaha. zatn odalarımız bitişik ev küçük olduğundan seside hemen duyuluyor

anaaaaaammmm yarabbbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
şükür allahaaa
tuttu yaaaa
oyuncak bebeğini karşısına koydum uzandı tuttu bırakmıyorda elindddeeeennnn
inşallah bilinçli tutmuştur :119:
kızımaaaa maşallaaahhh:119:
tamda bunu konuşuyoduk bugün yaaaa :81::81::81:

Kızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?

1 aydır hiç keyfim yok benim 😔
Her yerim her kemiğim ayrı ağrıyor.doktora gidicem artık.
Kansız mıyım ne var ne yok çıksın ortaya.
Ölü balık gibiyim yahu ne tarafa çevirsen orda kalıyorum.halim yok enerjim yok.
Yataktan kalkarken 90 şık neneler gibi her yanımı tutarak kalkıyorum 😪
Neden oluyor ki acaba???😪😪

He ya ozbekistan doktorunuzla konusun bir dorduncu ayda baslasam olurmu boyle tereddutde kalmaktansa danisarak yapmak en iyisi olur bence yinede sen bilirsin tabi

canım doğumdan beri gyno ferro sanol ve elevite devam ediyorum zaten kan hapını mutlaka 3 ay kullan dedı bana doktor.vıtamınde oyle.emzırmek enerjını vıtamınını alıp goturuyor.kansızlıkta varsa bıttın zaten

Gecmis olsun canim

Doğumdan sonra altı ay demir ilacına devam demişti doktorum onu içiyorum sadece
Hıı bir de lactamil içiyorum aklıma gelirse genelde gelmiyor
Zaten tadını da hiç sevmedim çok şekerliben çayı kahveyi şekersiz içtiğim için galiba.....
İçinde sofra şekeri yok süt şekeri varmış ama içemiyorum işte bayıyor içimi. Bir de kutu kutu almıştım içicem mecbuuurrr

canım emerken bizdende gidiyor bişeyler işte. o yüzden halsiz kalıyoruz bendede oluyor özellikle sabahları ama eleviti bıraktım ben düzenli içemiyorum unutuyorum hep. yanımdada biri yokki hatırlatsa
bence dr.a gitmelisin vitamin takviyesi fln verirler belki kan ilacı flnda verir.
ben nerde olduğunu sordum çünkü eğer ist.daysan senin götürdüğün çocuk dr.una gideyim bende diyodum.
malesef antalyadaymışsın

Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda
organik yaptim der kandirrirsa diye ???

Eleviti kullanmak aklıma geldi ama kimse kullan demedi bana doktor dahil.yiyeceklerden al dediler vitamini aldık işte😒
Evet cnm ant dayım ama ist da daha iyileri var emin ol 😉 ben de tavsiye üzerine gittim.aslında bu doktor değildi istediğim ,ilk tavsiye edilen yıllık iZindeydi yaylaya gitmeden doktor görsün dedik beklemedik öyle olunca bu doktora gittik sonra da devam ettik.

Baktım elevitten 5 tablet kalmış içtim valla.Allah ım şifa versin bir an önce bebeğimle ilgilenebileyim.
Aşım var gittiğimde kan vereyim merak ediyorum sonucu gerçekten.
Dün deli gibi başım dönüyordu değişik birşey yemedim.noluyor dedim oğlum kucağımdayken ya düşüverirsem düşüncesi yedi bitirdi beni 😫

Lactamil ben de 3 kutu kullandım. Bebek maması gibi tadı.Şekeri baydı dediğin gibi.içerirm defim ama tahammül edemedim artık.şekersiz içtiğimizden çayı kahveyi öyle oldu herhalde.

Doktor bana da 3 ay ferrum forte verdi ama kullanmadım😡
Yengeme sordum ben doğumdan sonra kullanmadım yiyeceklerden al çok ilaç yüklediler defi.herjeste aynımolmuyor demek ki emzirme süreci.
Kullanaydım keşke.

Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda

Öncelikle geçmiş olsun .
Hamilelikte 2 kez boyattım organik diye bir marka .
Memmnundum .şimdi de boyatmam gerek ama henüz gitmedim doğum sonrası.aralarda benim beyaz var baya ama saç modeliyle saklayabiliyorum 😊 önlerde pek yok da yakındır oraları da sarması.
Bayram öncesi düşünüyorum yine boyatmayı.

Bende netten arastirdim physto diye bir marka kimyasal madde yokmus icerisinde :)))
aslinda bnm beyazimda yok ama cok sıkıldım boyatmak istiyorum, bayramda geliyo azcik kendimize bakalim dimi ama :)))

kızım sırtüstü yatardı oğlum yüzüstü yatıyor ne bileyim öyle rahat ediyor demek ki..

demir ilacı kullanıyorum canım..

cnm bana kursta hemşire en güvenli sırt üstü dedi bende yüz üstü yatırmaya korkuyorum yüzünün üstüne gömülür diye yarın güündüz gözümün önünde öyle bir uyutmayı denim sevmiyoda kafası kavun olucak cocumun :18:

çok geçmiş olsun cnm

ayni beni anlatmışsın cnm kan ve aşırı unutkanlık kafa karışıklığı başladı bende kilo almamak için elevit kullanmıyorum kan ilacınıda tembellik yapıyorum düzenli kullanınca azalıyor bu şikayetlerim

Bende netten arastirdim physto diye bir marka kimyasal madde yokmus icerisinde :)))
aslinda bnm beyazimda yok ama cok sıkıldım boyatmak istiyorum, bayramda geliyo azcik kendimize bakalim dimi ama :)))

cnm kuafor malz leri satan yerden kendin al organic boyanı götür kuafor boyasın bende fırsat bulursam boyatıcam siyah istiyorum belime kadar saçlarım çok havalı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…