Kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
Ve gelgelelim asil ben niye korktum, koydum oglusumu papetto ya salonda, ben bide icine battaniye koydum beli rahat etsin diye
bes dakka da bir falan bakiyorum, bi yandanda kahvalti hazirliyorum kendime
birden bi aglama bizim kipirtili ayagini vura vura kendini ayak ucundan atmis assaya, allahima sukur birsey olmadi ama oglum cok korktu tabii bendeee(
neyseki aldim bastin bagrima bikacdakka sonra sustu ama bidaha asla bikacdakka bile olsa yalniz birakmam; yanima alir koyarim icine , tamamen bnm sucumtu cunku battaniye koyunca guvenlik iplerinide baglamadim((
ilk dususumuzdu,allahim baska kotu kazalardan korusun, en kotusu bu olsun,,
rabbime emanet bebislerimizzz
aynısını civilden 26 liraya almıştm canım. Benmkide içine yatırınca çıldırıyor oturur gibi kullanınca da ben sanki düşecek gibi hissediom .
,
.
Kızlar yüzüstü nasl bırakıyonuz helal valla ben asl öyle korkarım kafasını yana çeviremz Allah korusun boğulur die uyanıkken bazen yatırym ama gözüm üstünde oluyo. Kendi de sıkılıyo zatn.
Çok çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur canım ya
Çok gecmiş olsun canımmm
15:35 de dogdu canım normal dogum ınslllSuzan seninle ayni gün doğurduk bacim. Ben de adet olmamistim. Taaa ki 1 saat onceye kadar)) bugunku gerginliğimi ona yordum.
Aynen ben de senin gibi 46. Gun doğumdan beri hic kesilmeyen kanamam adet gorur gibi biraz fazlalasmisti. Demek ki o da adetmis. Yakinlarda sanirim sen de olursun inşaallah. Benim hamilelik gibi bir endişem yoktu hoş. Tüplerim bağlandı.
Kolay gelsin işin gücün bu arada.
Senin oglan saat kaçta dogmustu?
uzun zamandır giremedim herkes iyidir inşallah.annemlerde 1 hafta kaldım dinlendim biraz.eve bir geldim her yer birbirine girmiş.eşimin sergisi vardı resim yapması gerekiyordu.sürekli resimle uğraşınca daha da bir dağılmış.mutfakta yapmış,mutfak halısı da boya olmuş.of of.neyse sergi bitti beraber eve geldik.o baya topardı sonra o bebişe baktı ben toparladım.ama bugün de hiçbir iş yapamadım.daha yıkanacak bir sürü çamaşır da var.
bugün aşı günüydü gittik daha doğrusu aşı yokmuş sadece kontrol ettiler.geçen ay 800 gr almıştı bu ay 750 falan almış.kızım ayda 1 kilo alırdı bana az geldi.hemşire de normal dedi.geçen çocuk doktoruna da sordum 600 gr ve üstü normal dedi.ne bileyim var mı böyle az kilo alan.
abow yerım o bakısları gobısı ecemmmmbuda bizden olsun
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı
ay ınsl öledır yaa:18:bende hala olmadım cnm 12 aya kadar olmayanlar varmış
bizde bizde
hoşgeldin cnm biz geçen 800 gr dı az dedi dr hepsi başka sölüyor bunların
güle güle kullan cnm
iyi sohbetler cnm
maşallah kızımaaa
bizde sizi öpüyoruz cnm
benimki uyku tulumunda bile sıkılıyor sling te hiç durmaz ama güzel birşey ilk zamanlarda bağlaması beceri istiyor ee konuda da sıfır olduğuma göre bize gelmez bu iş
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
ben töbe beceremem
hmm söledıgın ıı oldu bnede marketten aldırcaktım kocıseeee:44::44:bisde senNe demek canım.birbirimşzi bilgilendirmek için burda değil miyiz 
Ben antalyadayım canımcım.
Ne demek şekerim 
Suzancım yeşil çay ve ada çayı içilmemesi gerekenler.
Yeşil çayı unutmuşum yazmayı.içerisindeki madde iyi gelmiyor bebeğe.
Doktor en iyisi bizim çayımız ,siyah çay dedi  ama ölçülü
Öperim. Hepinizi hoşçakalın
cok gecmıs olsun canım yaaaaKizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
Ve gelgelelim asil ben niye korktum, koydum oglusumu papetto ya salonda, ben bide icine battaniye koydum beli rahat etsin diye
birden bi aglama bizim kipirtili ayagini vura vura kendini ayak ucundan atmis assaya, allahima sukur birsey olmadi ama oglum cok korktu tabii bendeee(
neyseki aldim bastin bagrima bikacdakka sonra sustu ama bidaha asla bikacdakka bile olsa yalniz birakmam; yanima alir koyarim icine , tamamen bnm sucumtu cunku battaniye koyunca guvenlik iplerinide baglamadim((
kız 15 günlüktü benimki diyorum o zmnda çeviriyodu kendi kafasını, folik asit bebeleri işteaynısını civilden 26 liraya almıştm canım. Benmkide içine yatırınca çıldırıyor oturur gibi kullanınca da ben sanki düşecek gibi hissediom .
,
.
Kızlar yüzüstü nasl bırakıyonuz helal valla ben asl öyle korkarım kafasını yana çeviremz Allah korusun boğulur die uyanıkken bazen yatırym ama gözüm üstünde oluyo. Kendi de sıkılıyo zatn.
Evet canım benım ebe de 6.aya kadar sadece anne sütü yada mama diyor
Ama bazı okudugum yerlerde 4 ayda ek gıdaya baslanmalı dıyor bende anlamadım gıttı
Ek gıda obarak yogurt meyve suyu
Saba 1 bebe biskuvısı veren bılem var
6.ay tat alma ve alışma acısından zor oluyormuş
Woooow özbekistan mı(((
Kızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?
1 aydır hiç keyfim yok benim 
Her yerim her kemiğim ayrı ağrıyor.doktora gidicem artık.
Kansız mıyım ne var ne yok çıksın ortaya.
Ölü balık gibiyim yahu ne tarafa çevirsen orda kalıyorum.halim yok enerjim yok.
Yataktan kalkarken 90 şık neneler gibi her yanımı tutarak kalkıyorum 
Neden oluyor ki acaba???
Kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
canım emerken bizdende gidiyor bişeyler işte. o yüzden halsiz kalıyoruz bendede oluyor özellikle sabahları ama eleviti bıraktım ben düzenli içemiyorum unutuyorum hep. yanımdada biri yokki hatırlatsaKızlar emzirirken takviye ilaç kullanıyor musunuz?
Eleviti kullanmak aklıma geldi ama kimse kullan demedi bana doktor dahil.yiyeceklerden al dediler vitamini aldık işte😒canım emerken bizdende gidiyor bişeyler işte. o yüzden halsiz kalıyoruz bendede oluyor özellikle sabahları ama eleviti bıraktım ben düzenli içemiyorum unutuyorum hep. yanımdada biri yokki hatırlatsa
bence dr.a gitmelisin vitamin takviyesi fln verirler belki kan ilacı flnda verir.
ben nerde olduğunu sordum çünkü eğer ist.daysan senin götürdüğün çocuk dr.una gideyim bende diyodum.
malesef antalyadaymışsın
Doğumdan sonra altı ay demir ilacına devam demişti doktorum onu içiyorum sadece
Hıı bir de lactamil içiyorum aklıma gelirsegenelde gelmiyor
Zaten tadını da hiç sevmedim çok şekerliben çayı kahveyi şekersiz içtiğim için galiba.....
İçinde sofra şekeri yok süt şekeri varmış ama içemiyorum işte bayıyor içimi. Bir de kutu kutu almıştım içicem mecbuuurrr
canım doğumdan beri gyno ferro sanol ve elevite devam ediyorum zaten kan hapını mutlaka 3 ay kullan dedı bana doktor.vıtamınde oyle.emzırmek enerjını vıtamınını alıp goturuyor.kansızlıkta varsa bıttın zaten
Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda
organik yaptim der kandirrirsa diye ???
Öncelikle geçmiş olsun .
Hamilelikte 2 kez boyattım organik diye bir marka .
Memmnundum .şimdi de boyatmam gerek ama henüz gitmedim doğum sonrası.aralarda benim beyaz var baya ama saç modeliyle saklayabiliyorum  önlerde pek yok da yakındır oraları da sarması.
Bayram öncesi düşünüyorum yine boyatmayı.
aynısını civilden 26 liraya almıştm canım. Benmkide içine yatırınca çıldırıyor oturur gibi kullanınca da ben sanki düşecek gibi hissediom .
,
.
kız ne alaka? ne tehlikesi varmışki?
aksine yüzüstü yatırmak çok daha güvenli kustuğu zaman geri kaçma tehlikesi yok,
bizim yanımızda bi çalışan vardı eskiden, oğlu öle kusmuğunda boğulmuş gece, rabbim kuzucuklarımızı saklasın.
çok dikkat ediyoruz tabi hepimiz uykusunda sık sık kontrol ediyoruz bebiklerimizi gerçi.
benim kız 15 günlükten beri sadece yüzüstü yatıyor o zamandan beri kafasını gayet güzel çeviriyo o tarafa bu tarafa.
uyutmak için ayağımda sallıyorum ya o anda bile sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum. uyuyunca tekrar yatağına yüzüstü yatırıyorumdaha uzun süre uyuyor öle yatınca
gece 7 saat mesela yüzüstü çok rahat bi şekilde yatıyor.
eğer çok uykusu gelmişse gazını çıkarmadan bile yatırıyorum bazen yüzüstü,
bakıyorum 5dk sonra odadan gaak diye sesi geliyor.
kendi kendine bile uykusunda çıkarabiliyor gazını
Kizlar kactir sorucam sorucam,sacini boyayan varmi aramizda ?? Yada organik boya tavsiyesi olan???
normalde kuaforde boyatiyodum ama,gel organik yapiyim diyo cok emin olamiyorum ; ya normal boyarda
organik yaptim der kandirrirsa diye ???
Bende netten arastirdim physto diye bir marka kimyasal madde yokmus icerisinde :)))
aslinda bnm beyazimda yok ama cok sıkıldım boyatmak istiyorum, bayramda geliyo azcik kendimize bakalim dimi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?