2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Slm canım benım evet buzım kızda 12 temmuz saat 18:25 te doğdu şükür rabbıme
İsmımız beyza adaşız:)
Bizimki en azından gunduz 1 2 saat belkı uyuyo ama önceden bu gece nöbetımız yoktu bu hafta pazartesıden berı felaket
Akam 8 de nöbete baslıyor gece 2-3 e kadar uyyrsa 1 saat kımsede de durmuyo esımde de aglıyo hep hoplatmak ıstıyo yuzustu kesınlıkle yatmıyo o kadar saat aglayıp sızlandıktan sonra sızıyo yusustu dizlerımde :) işte böle gececek inşşş beyza bebiş kaç kilo tatlım inş emşyodur benımkı emmıyo sadece mama

cnm ön süt tebeşir suyu gibi oluyor sütün rengi koyulaşmaya başladımı anla son süt gelmeye başladı

Mrb canım benım kızım 12 temmuz doğumlu bugun 88 günlük 2 gün sonra kısmetse 3.ayımız bıtecek ve dörde gireceğiz.bizimkide konuşmayı çok seviyor bütün gün onunla konuşsan hayır demez sesli gülüyor garip sesler cıkarıyor cıglık atıyor duvarda olan resımler cok dıkkatını cekıyor özellıkle edımle benım resımlerıme hep gülüyor seslendiğinde bakıyor bizi tanıyor ellerınden tuttugunda kalkıyor yastıga koydugumda dönüyor kayıyor ellerının şu an hakımıyetı yok sadece yuzune surup elını afzına götürüp enıyor aclığa tahammulu yok acıktıgında anında yenesı gerek yoksa ortalıgı yıkıyo onun garıcı yıkanmayı çok sevuyor bız henuz otun halısı alanadık o yuzden ordakı tepkılerını bılemıyorum ama elımde ısıklı seslı arı bır oyuncagı var onu takıp edıyo fınlıyo bıde cok tekmekıyo aktını alacagım zaman ayakkarıyla belını kakdurıyo şimdılık bu kadar b değişiklik görürsem tazarım

Ana en merak ettiğim sesle kahkaha be zaman aracak ellerımızı actıgımızda bıze ne zaman gelmek ıstıycek be zamn emekler daha çok var ya (emir_bebek:

bende hala olmadım cnm 12 aya kadar olmayanlar varmış

merhaba:) benim bebeğim de 28 haziranda doğdu:) biz de aynı şeyleri yaşıyoruz :)

bizde bizde

hoşgeldin cnm biz geçen 800 gr dı az dedi dr hepsi başka sölüyor bunların

güle güle kullan cnm

iyi sohbetler cnm

buda bizden olsun
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı

maşallah kızımaaa

bizde sizi öpüyoruz cnm

benimki uyku tulumunda bile sıkılıyor sling te hiç durmaz ama güzel birşey ilk zamanlarda bağlaması beceri istiyor ee konuda da sıfır olduğuma göre bize gelmez bu iş

kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

ben töbe beceremem

benim kızım hep yüzüstü uyuyo. Hiç sırt üstü yatmıyo, sırt üstü yatırırsam hemen uyanıyo, bizim gibi olan var mı? Bazıları tehlikeli yüzüstü yatırmak diyo :S

benim kızım hep yüzüstü uyuyo. Hiç sırt üstü yatmıyo, sırt üstü yatırırsam hemen uyanıyo, bizim gibi olan var mı? Bazıları tehlikeli yüzüstü yatırmak diyo :S
kız ne alaka? ne tehlikesi varmışki?
aksine yüzüstü yatırmak çok daha güvenli kustuğu zaman geri kaçma tehlikesi yok,
bizim yanımızda bi çalışan vardı eskiden, oğlu öle kusmuğunda boğulmuş gece, rabbim kuzucuklarımızı saklasın.
çok dikkat ediyoruz tabi hepimiz uykusunda sık sık kontrol ediyoruz bebiklerimizi gerçi.
benim kız 15 günlükten beri sadece yüzüstü yatıyor o zamandan beri kafasını gayet güzel çeviriyo o tarafa bu tarafa.
uyutmak için ayağımda sallıyorum ya o anda bile sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum. uyuyunca tekrar yatağına yüzüstü yatırıyorum daha uzun süre uyuyor öle yatınca
gece 7 saat mesela yüzüstü çok rahat bi şekilde yatıyor.
eğer çok uykusu gelmişse gazını çıkarmadan bile yatırıyorum bazen yüzüstü,
bakıyorum 5dk sonra odadan gaak diye sesi geliyor.
kendi kendine bile uykusunda çıkarabiliyor gazını

aynı bizimki de öyle :) Kafasını yatırdığımda bi o tarafa bi butarafa çeviriyo çok komik görünüyo, yüzüstü yatırmayı doktorlar yasaklamış, artık yüzüstü yatırmayın diyolarmış, öyle duydum, tedirgin oldum. Takacak bişeyim yoktu bu arada buna taktım galiba

Gecer canim oyle boyle 3 ayimiz doluyor bile cabuk buyuyorlar benimkide sabah 11:15 te dogdu suan sadece emiyor sutum yetiyor sukur,olsun guzelim gelisimi iyiyse karni doyuyorsa problem yok tabi herkes emzirmek ister ama herkesin bebegi yada bunyesi ayni olmuyor bu arada kilomuzu 5 ekimde bakmistik en son 5,700 cikmisti boyumuzda 60 cm ya sizinki ???

Öyle canım malesef bızım kız sadece 35 gün emdi sonra bıraktı mama takvıyesı vardı zaten mamaya alışınca benı bıraktı benımde sütüm yobtu zaten emerken gep aglıyordu.evet öyle böyle üç ay doldu dördüncü aya baslıycaz artık allahın iznıyle
Bizim kızın bıyu 63 cm kılo 7200 dü gecen pazartesı suan ne kadardır bılmıyorum yarın rota asısı ve 3.ay kontrolumuz var gelınca yazarım degışıklıklerı bıde bu ay ek gıdaya falan baslatır mı acaba ızım sadece mama ile beslendiği için

Masallah senın bebeişinde kılosu ıyu sütün yaramış fıstıga
İstanbuldamısın ?
İlk çocuk mu

Maasallah beyza bebege guzel kg almis ek gida icin erken degilmi midesi 5 yada 6 ayda anca hazir oluyor ek besin diye okumustum biryerde suan hatirlamiyorum nerde okudugumu evet ilk bebek ve ozbekistandayim maalesef (

Ne demek canım.birbirimşzi bilgilendirmek için burda değil miyiz 😉
Ben antalyadayım canımcım.

Böyle uzun uzun anlatmışsın çok sağol canım
Böyle bilgilendirici mesajları çok seviyorum:)) benim de sorayım dediğim şeyler hepsi

Ne demek şekerim 😉

Suzancım yeşil çay ve ada çayı içilmemesi gerekenler.
Yeşil çayı unutmuşum yazmayı.içerisindeki madde iyi gelmiyor bebeğe.
Doktor en iyisi bizim çayımız ,siyah çay dedi 😄 ama ölçülü

Öperim. Hepinizi hoşçakalın

Maasallah beyza bebege guzel kg almis ek gida icin erken degilmi midesi 5 yada 6 ayda anca hazir oluyor ek besin diye okumustum biryerde suan hatirlamiyorum nerde okudugumu evet ilk bebek ve ozbekistandayim maalesef (

Evet canım benım ebe de 6.aya kadar sadece anne sütü yada mama diyor
Ama bazı okudugum yerlerde 4 ayda ek gıdaya baslanmalı dıyor bende anlamadım gıttı
Ek gıda obarak yogurt meyve suyu
Saba 1 bebe biskuvısı veren bılem var

6.ay tat alma ve alışma acısından zor oluyormuş

Woooow özbekistan mı (((

Kizlar bugun okadar korktumki anlatamam,papetto salincagimiz yaklasik bi haftadir elimizde,gayet guzel performansi ama bizimki nazli dururmu hic icinde; 15 dakka falan duruyo sonra yine agliyo kucak diye ama bn o 15 dakkaya bile sukur ediyorum, eger bu tarz bi salincak alcaksaniz fiyata gore performansi gayet iyi ...
Ve gelgelelim asil ben niye korktum, koydum oglusumu papetto ya salonda, ben bide icine battaniye koydum beli rahat etsin diye
bes dakka da bir falan bakiyorum, bi yandanda kahvalti hazirliyorum kendime
birden bi aglama bizim kipirtili ayagini vura vura kendini ayak ucundan atmis assaya, allahima sukur birsey olmadi ama oglum cok korktu tabii bendeee (
neyseki aldim bastin bagrima bikacdakka sonra sustu ama bidaha asla bikacdakka bile olsa yalniz birakmam; yanima alir koyarim icine , tamamen bnm sucumtu cunku battaniye koyunca guvenlik iplerinide baglamadim ((
ilk dususumuzdu,allahim baska kotu kazalardan korusun, en kotusu bu olsun,,
rabbime emanet bebislerimizzz

ya biz de 1 haftalıktan beri öyle yatıyoruz öbür türlü uzun uyuyamıyor, ben de endişeliyim ama doktor öyle rahat ediyorsa yatsın dedi. yatak sert yastık yok. Battaniye falan ağız burun kapatmıyorsa sorun olmaz diyorum. Sonuçta tedbir alalım, her nasıl yatarsa yatsın Allah'a emanet..

çok geçmiş olsun canım..

aynısını civilden 26 liraya almıştm canım. Benmkide içine yatırınca çıldırıyor oturur gibi kullanınca da ben sanki düşecek gibi hissediom .
,
.
Kızlar yüzüstü nasl bırakıyonuz helal valla ben asl öyle korkarım kafasını yana çeviremz Allah korusun boğulur die uyanıkken bazen yatırym ama gözüm üstünde oluyo. Kendi de sıkılıyo zatn.

benim kuzu da 17 temmuz doğumlu.aynı senin bebiş gibi.dinlemeyi çok seviyor.konuş çok güzel bir şekilde dinler.müziği çok seviyor.ağladığında müzikle sakinleşiyor.şarkılar söylüyorum dinliyor,gülüyor."küçük kurbağa" şarkısını çok seviyor.kendine kendine sesler çıkarıyor.hapşurduğunda ses çıkıyor diye hoşuna gidip gülüyor.bazen çığlık atıyor.dün pusetindeydi.kendi kendine kafasını yana çevirip kahkahalar atıyor.beni ve babasını tanıyor.meme emerken ara verdiğinde gülüyor.kafasını kaldırıyor.benimkinden havadisler bu kadar.yüzbin kere maşallah

rabbım korumus bende aldım o salıncaktan esım cok dalaga gecmıstı sallaymaz bızım kızı dıe ama salladı bende battanıye koydum hıc emnıyet kemerlı kullanmadım ama yazdıgını duyunca korktum bırde benım salıncak cok pıs geldı anlatamam soktum neyı varsa yıkadım, sıldım senınkı nasıldı

Saolasin cnm; allah korusun miniklerimizi...

Cnm bizimki gayet temizdi,
sakin yalniz birakma , yanindayken problem olmazda eger yaninda degilse ve bebegin biraz hareketliyse al sana sonuc
allah beterinden korusun, omzunun uZerine dusmus oyle yan kalmis , allahtan kafasi falan degil (
aman dikkat cnm ...

Çok gecmiş olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…