doktor dedi canım.sütümü ölçüp cumartesi günü tekrar tartılacak.kilo alımı fazla olmamışsa mama takviyesi yapılacak.
Kiloda da nereyi takip edeceğimi şaşırdım.sağlık ocağıyla hastane farklı.sağlıklı bir karşılaştırma yapamıyorum.adam akıllı bir doktor arayışındayım.
doktor dedi canım.sütümü ölçüp cumartesi günü tekrar tartılacak.kilo alımı fazla olmamışsa mama takviyesi yapılacak.
Kiloda da nereyi takip edeceğimi şaşırdım.sağlık ocağıyla hastane farklı.sağlıklı bir karşılaştırma yapamıyorum.adam akıllı bir doktor arayışındayım.
Maşallah güzelliğeegözleri hala mavi dimi canımm fotoda öyle gibi
buda bizden olsun
maşallah kuzuma teyzoşlarıııı
tatlım bende hastane cıkısı almıstım unnadodan cok cok gec geldı ve cok dandıktıkızlar bu arada unnado dan bişiler sipariş etmiştim ya hala gelmedi ve kargodada gözükmüyor
24ünde aldım. 27si kampanya bitimi, bana en geç 5ekim kargo tarihi die mail geldi. bak bugün oldu daha kargoda bile değil
mail attım bastım kalayı, daha üzgünüz en yakın zamanda temin edicez bilmem ne diolar?
ne yüzsüzler yaaaa !!!
poffff
pofff ya bileydim almazdım kanguruyu yatatlım bende hastane cıkısı almıstım unnadodan cok cok gec geldı ve cok dandıktı
Kızlar ya ne yapacagımı sasırdım artık
Dün gece aralıksız saat 10 dan gece 2 ye kadar ortakığı ayaga kaldırdı bızım kız.kucakta durmuyo ayakta sallanmıyo yatakta desen hiç yatmıyor zaten sankı bır yerını kesıyormussun gıbı aglıyor
Int arastırdık esımle dedık heralde kolık gaz sancısı bu ıkı dk susuyo bırden cıglıklarla tekrar baslıyor aglamaya ne yapacagımızı sasırdık
Sac kurutma mk karnına dogru tuttuk bıraz dındı kolık ırhan muzıgı dınlettım yok uyumuyo dınırlerım mahvoldu
Sonra dızıme yatırdım öyle uyumusuz ıkımızde
Ya bu akşamda aynısı olursa napcaz ya
Akşam olsun istemıyorum artık :
Hiç bir düzelme olmadı 40 dedıler 40 gecti
Hadı 1aylık olsun dedıler gecer duzelir yoook
3aylıkta aylatır düzelcek dedıler yokkk artık kımseye ınanasım yok
İster 40 ister 3 ay gecmıyo düzelmiyo
İsyanlardayım artık
Üzüntüden uykusuzluktan hamıle kalmadan öncekı kıloma dondum yemek yıyemıyorum süreklı mıdem bulanıyo
Moralım 0
Napcam bılmıyorum ya sasırdım kaldım
Gunduz uykusu desen oda yok olda bıle ayaklarımda sallanıyo süreklı
Hıc bır iş yapamıyorum ev darmaduman
Yemek desen bu cadıyla nerde
Yanından ıkı dk ayrılınca basuyo çığlığı
Elektrıklı sallanan besık alalım dedık ama ondada durmassa boşa almış olcaz
Ayyy çok konuştum daraldım artık napim ya
Bana bır akıl bır yol gösterım kıskar lüffen
buda bizden olsun
eh biraz biraz, yüzüstü durmaktan sıkılınca göbeğime alıyorum dizlerimide kırıp sırtına destek variyorum az bişide öle oyalanıyoruzmaşşallah canım e bu oturuyo
ah bu kaynanalar aahhhhhhkızlar canımkızlar nasılsınız ben ıyıyımde kv sınır oluyorumaramızda 600 km varken hemde.yannda bırı varsa canıkom dıye arar,oglu evdeyken arar onun ertesı gunu modus benı hıc aramıyor dıe kocişe şikayet eder kı kendıde aramaz gıcıklık yapacgı zaman arar.kocişn yannda ıyı davranır yok bunu yapayım ye sunu alayım gıy falan fılan.yalnızken akrep dıllıdır valla cok uyuz oluyorum.maddı acıdan durumu ıyıdır ama bıze yamanır.dugunumuz oldutek çopu yoktu evde ustune bız onun dugun kıyafetlerını aldık bızım balayında dubrovnıke gıtmemızı kıskandı tatıl dıe kocısın basının etını yedı sonra fethıyede oldugumuz ıcın bıze geldı 1 aylık evlıyken 2 hafta kaldı ne huzur vardı ne bırsey o ıkı haftann sonnda hıcbırsey yokken aglaya aglaya gıtcegı zaman bavul topladı ben rahat vermıomusum daha kalcakmış yoksa yenı evlılerın evınde .sonra benm dogumu ankarada yapmam gerektı annemlerde ankarada 1 ay oncesınden oraya gıttım ben ankaaya o fetıyeye gıttı kı onun bır hafta oncesınde karnım burnumda ev tasıdım esımle yardıma gelmedı ama ben gıder gıtmez geldı.dogurdum yıne ankarada degıldı torun sevgısıle olen kadın sımdı torun muhabbetı yapıyo tek basıma bakamazmısım dıomus esıme sınır ya.ben dogumu ankarada kızımda rahatsızlık gorduklerı ıcın yapmıstım. o da cok masraflı olmustu 10 gunde bır ozel muayneye gıdıyodum baya zorlanıyoduk .o halıme ozele gıdıyorum dıe laf edıp telefon aldırmıs ogluna kı kullanamadı onuda aldıgı gunden berı garantıde bozuluyormus Allahın sopası yok ıste.az once esım yanmdayken aradıda ondan costum boyle gereksız ya .yoksa ıyıyım tatıle gıtcez bayramda onun heyacanı vardı ama kv arayınca boyle yapınca yıne sınırım zıpladı ıste
Kızlar ya bu erkek bebeklere kanguru hoppala ve yürüteç yasak diyorlar.Bende artık kucağımda taşımakta zorlanıyorum onun ıcın slıng alıyım dıyorum ama buna da yasak var mı yok mu bılemedım.Kullanan var mı?Kullanıslı mı?
Evet kızlar bebeklerımızın kac günlük olduğunu ve hangı hareketlerı yaptığını paylaşsak ya.Boylece ne durumdayız karşılaştırır fıkır edınırız.
Benımkı15 temmuz doğumlu.konusmayı cok sevıyor konuştuğun müddetçe guluyor sesler çıkarıyor.kalabalık ortamları cok sevıyor kalabalık ıcınde babayı ve benı tanıyor.henuz verılen bır nesneye uzanmıyor.ornegın oyun parkının ıcındekı oyuncaklara uzanmıyor ama onlara guluyor konuşuyor.basını kaldırmaya çalışıyor oturur gıbı.duvarda asılı olan objeler cok dıkkatını cekıyor.ses gelen tarafa basını cevırıyor ama ısmıne tepkı vermıyor gibi.Emzırme zamanında sabırla memeyı bekliyor ve memeye guluckler sacıyor.Sımdılık dıkkatımı çekenler bunlar.Aklıma geldıkce yazarım
buda bizden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?