Kızlar ya domates sosu yapacam daha hala yapamadım ekım de bıtmek uzere ama fırsat vermiyor oğulcuk.Ve ılk defa yapıcam.Yapanlar bana bir tarif etseniz.Ama rende degılde rondo kullanmak ıstıyorum cunku rendeleyecek kadar vakıt yok.kac kılo domatesten kac kavanoz çıkar?Bir yardım edıverın bu acemı hanıma:):):)
çok kötü çok pahali çok konforsuzmu stokke :26::26::26:
Stokke bana çok iri geliyo yaaa bisüre sonra açıp kapamak falan zor olur sıkılırız boşver sen mügecimben de çok beğenmiştim ama çok pahalı yahu bide bebişler ağırlaştıkça daha pratik bişiler lazım bide her arabaya sığmaz galiba stokke
Kızlar bebekleriniz ayda kaç gr alıyor?
ağlamak istiyorum çok fena...
kışlıkları çıkarayım dedim bugün, hamileyken kaldırdığım giyisilerimi çıkardım içlerinde hiç değilse bir kaç tanesi olur diye ayıklama yapayım dedim. bluz versiyonlarında iyi kötü olanlar vardı mevsimlik gerçi kazaklarıma hiç bakmadım bile... neyse efendim başladım giymeye... gerçi bu senaryoyu ilk kızımda 17 yıl önce yaşamıştım. olmamışlar ama sonrasında normal halime dönmüştüm. ama o zaman gençtim azizim. şimdi metabolizma yıllara yenik düşmüştür.
çalıştığım için ve hemen eskimedikleri için birikmiş pantolanlarımın sayısını 60 da bıraktım. çöktüm, dibe battım, daha yazlık pantolanlarım hariç, eteklerim elbiselerim hariç şu an yatak odasının orasında burasında hurçlarda dışında öylece duruyorlar.
hepsi xs ve s beden... yahu ne kadar zayıfmışım yıllarca aynı kiloda olduğum için de elbiselerim arasında hiç fark yokmuş beden olarak meğer. giyinip süslenip işe gittiğim günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti... gerçi sonra kızım okuldan geldi ve anne niye acele ediyorsun daha kaç ay oldu doğum yapalı diyerek teselli ederken benim kıyafetlerden bir kaç tane arakladı. yahu minicik kıyafetlerim varmış benim. bebeğe mi giydirsem napsam. ya ben eski kıyafetlerime girmek istiyorum. çok yorgunum spora yapmaya hiç fırsatım yok. evde bebek konusunda ne eşim ne kızım çok aktif yardım etmiyorlar. bebek de onların yanında bile benim gözümün içine bakıp ağlıyor al beni kucağına diye. dans... evet dans edeyim evde di mi... ama sürekli süt olsun diye ha babam bir şeyler yiyorum tatlı deseniz bağımlısıyım. doğumdan sonra ne güzel her gün iniyordu bir yere kadar. 63 te sabitlendi kaldı. ya ben 49 kilo bir şeydim hadi son zamanlar 51-52 yi görmüş olabilirim. nerden baksanız 10 kilom var.
hadi kızlar kilo verelim artık kışın da yapışırsa bunlar üzerimize yaza daha beter siniri bozuk gireriz(((. bir arkadaş emziren anne diyeti hazırlatacaktı. püffff ya sevmiyorum ben kilolu olmayı... bugün çöktüm yahu...
tabi yine de Allah'ımıza şükürler olsun bugünümüzü aratmasın. çok şükür rabbim sağ salim bir evlat bağışladın...
Kurutma makinesî kullanan var mı?? Yada etrafında kullanan birileri? Memnun musınuz? Hangi marka?? Soğuk havadan nemden kurumuyor çamaşır kurumasını beklemek vs vakit kaybı..
canım ben kullanmiyorum ama annem ve ablam kullanıyor çook memnunlar bosh marka.dedigin gibi hem vakitten tasarruf hem de emekten çünkü çoğu şeyi ütülemeye gerek de kalmıyor.ben de hem çamaşır hem kurutma mak. olnlardan almayı düşünüyorum
benim kızda da var.ya birşey alerji olmuştur ya da üşümüştür.
Canım benım
Bebeğim benı emmiyor sadece mama ile beslenıyor
Su verıyorum
Gaz ilacı var siabsimplex onuda kullanıyoruz yok
Gündüz uyursa kı hıc olmuyo maks 5 dk uyanıyo
Hemen aglıyo baslıyoruz kucakta dolanmaya belım ıkıye ayrılıyor artık
Banyo yaptırmadım kı tatlım yanı kulagına su falan da kacmadı
Sabır diliyorum şuan yapabılecek baska bısey yok
Buda bır dönem gececek die avutuyorum kendımı
Yoksa kafayı yıycem
Kızlar bebekleriniz ayda kaç gr alıyor?
Merhaba temmuz anneleri sizlere bi sorum olacak bebeklerinize rota virüs yaptirdiniz mi? Ben kararsiz kaldım yardimci olurmusunuz lütfen
Bağırsak düzenleyiciyi bırakmayı denedin mi?
Merhaba temmuz anneleri sizlere bi sorum olacak bebeklerinize rota virüs yaptirdiniz mi? Ben kararsiz kaldım yardimci olurmusunuz lütfen
ben de doğum yaptıktan 1 ay sonra denemiştim bikaç tane eteğimi, hiçbiri olmamıştı.. ilk defa doğum yaptığım için tabi göbek hemen gidecek sanıyorumbaya bi moral bozucuydu.. ama 2. ayımıza girdiğimizde bütün kıyafetlerime girebildim çok güzel bi duygu... sezeryanla doğum yapmama rağmen sıfır kilo sıfır göbek eski halime geri döndüm resmen bu kadar çabuk olmasını ben de beklemiyordum belki senin 2. doğum olduğu için kalmıştır kilolar, ama çok sinir bozucu kesinlikle.. diyet yapmaktansa bol su içmek daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?