2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok tatli maşallahhhh

Kurutma makinesî kullanan var mı?? Yada etrafında kullanan birileri? Memnun musınuz? Hangi marka?? Soğuk havadan nemden kurumuyor çamaşır kurumasını beklemek vs vakit kaybı..

benim yakın bi arkadasimda kullaniyor markasini hatırlamıyorum ama cok kırıstırdıgından sıkayetciydi , kurutma isi bitince hemen makinadan alıp katlayıp duzeltmek gerekityor demişti ama bilmiyorum tam olarak cnm , stokke arabada ablam kullaniyor , çok memnun , chicco aldim

canım ben miniçodan renkli erkek bebek kilotlu çorabları almıştım 3 tane.tanesi 5 tl idi.1-2 yaş yazıyordu üzerinde yinede aldım.renkleri çok hoş desenli.patik kısmını kesdim ayrı çorap olarak kullandım.üzerine çekiyorum böylece sorun kalmıyor.ayrıca 0-3 ay olmayan patikli pijamaların ayaklarını kesip tekstilde diktirdim pijamaların altından çorapla giydiriyorum.sıcak tutuyor.külotlu çorap büyük alınırsa hem sıkmaz belini bacagını hemde kış sonuna kadar giyer.

kızlar limangoda mothercare'in astronot tulumları çok hesaplı indirime girmiş almak isteyen fırsatı kaçırmasın derim. ben kızıma bir tane şundan aldım.
169.90 tlden 64.90 a inmiş. 49 - 52 ye falan başka modelleri de var.

Bnm o zmnlar göğsüm çok şişiyordu zonkluyordu dokunamıyordum, kızımda alamıyordu ucunu şiş olduğundan, 120 ml sağıp ondan snr emzirdiğm oluyordu, azcık sağdığımda oluyordu belliydi ztn rakı gibi sulu açık renk oluyordu biraz koyulaştığında sağmayı bırakıyordum, elektrikli sağma makinesi kullanıyorum cnm bn,
o göğsümün aşırı şişmeleri bitti şimdi de emdikten snr sönüveriyor diye cnm sıkılıyo, anneleri sakinleştirmek memnun etmek çok zor :)

Acaba sütün çok mu sulu?? Yada yediğin bişeyden mi?? Şebeke suyundan mı? Banyo yaptrırken suyu kaynatıp ılıştırıp o şekilde yaptrmayı dene? İcetea cola gazoz vs kes,
Birde ben sağmaya başladm hemen düzelmedi 1.5 hafta sonra düzeldi, ya ilgisi yoktu yada hemen etki etmyr
Birde gaz damlaları da yeşil yapabiliyor diyorlar..

butik bebede ki hercan çoraplara baktım çok güzeller ama 0-6 ay yok. 6-12 ay kilotlu çorap var acaba onları alsam büyük mü gelir ki??

canım ben 6-12 aldım.kücük olanlar yıkanınca bıraz daha kuculuyor ve kasıyor.Onun ıcın buyuk olsun zaten bıraz uzun benım oğlan.Kıyafetlerde de 6-9 alıyorum

senin dediğin gibi ilk zamanlar göğsüm şişiyor,ağrıyordu.kızımı uykudan uyandırıp emziriyordum,dayanamıuordum.şimdi hemen sönüyor veyumuşak.

sütümde aynı dediğin gibi.geliyor mu diye sıkıp baktığımda rakı gibi.sulu olabilir.valla fazla yeşillik yemiyorum.geçenlerde süt yapsın diye dereotunu fazla yedim.asitli içecek içmiyorum.gaz damlası da kullanmıyorum.sadece bağırsak düzenleyici kullanıyorum.bifiform diye bişey.biogaiga gibi bişey.ne yapacağımı bilmiyorum inan.yarın da randevu alabilirsem dr.a götüreceğim bakalım.

yaşasın kaloriferler yandı :) soğuklar başladığından beri ne ısıyı nasıl ayarlasam bilemedim çocuğu hasta edeceğim diye korkuyordum artık her yer eşit ısıda olacak

İyi akşamlar kızlar

Benım kızımın yanaklarında pütür pütür kırmızılıklar oluştu.sizce neden nasıl gecer ya

Resmıde ekledım bana yardım eder mısınız böyle bişey başına gelen var mı?

Eklentiler

• $image.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 52

benim kızda da var.ya birşey alerji olmuştur ya da üşümüştür.

canım ben 6-12 aldım.kücük olanlar yıkanınca bıraz daha kuculuyor ve kasıyor.Onun ıcın buyuk olsun zaten bıraz uzun benım oğlan.Kıyafetlerde de 6-9 alıyorum

canım 3-6 lar bize biraz büyük oluyor şuan 60 cm dik en son. 6-12 ler büyük olur gibime geliyor sonuçta 12 ay yani 1 yaş.. bilemedimki yaa iyisi mi ben görerek alayım böyle olmuyor netten anlaşılmıyor..

e-bebek e de baktım orda da yok yav, şansıma işte çok şanslıyımdır

Valla bizim ilk dr özeldeydi banada aynısını dedi kan olmadığı sürece rengi kıvamı önemli değil dedi
Ama2 hafta önce ssk da yeşil kakayı görünce rota virüsü olmuş dedi gaita testi verdi rota virüsü çıktı reflor kullanıyorduk ama son tozunu aşı oldu diye vermedim bende kakayı görünce bugün verdim bakalım devam ederse zaten götürecektim sorarım tekrar tahlil isterim artık herkezde varmış genel olarak acillik bir durum yok demekki.

Bu arada gaz için damla filan kullanmıyorum biri demişya oda yeşil yapar diye.

bebişim52 yeşil kaka bizde de oldu ama doktor sıvı olduğu müddetçe önemli değil demişti.. eğer katı bir yeşil kakaysa bi doktora görün istersen

Sıvısını bez çekiyor parça parça katı kaldığı oluyor böyle mercimek taneleri gibi ama bugün 2 defa yaptı ikiside resmen koca koca sümükler vardı jöle gibi ondan korktum yani belkide karma aşının yan etkisidir.

benimde hamileyken dökülmedi hatta şaşırmıştım ne iyi geldi bu iş saçlarıma dieü şimdi yine dökülüyor bolca, umarım durur

bence senden değil kuzucuğundan ötürü büyüdükçe hem çeneleri güçleniyor daha az zamanda daha çok çekiyorlar, hemde kapasiteleri artıyor, kiloları arttıkça bi seferde daha çok yemek istiyorlar miktar olarak yani çok içtiği için eskisi gibi sert kalmıyo memeler işte relax baby , anne sütüne devam

aha işte şuan öle bi ağlama kriziini yeni savuşturdum tam yarım sa. ağladı akşam üzeri gittiğimiz ark.ın evinde, evi soğuktu kızın eller, hemencecik buz oldu eve girdikten 10dk sonra ağlamaya başladı ama ne ağlamak, bide normalde giydirdiğimden bir kat fazla giydirmiştim, atleti- alt-üst eşofmanı üzerinede tulumunu giydirmiştim, resmen gözünden yaş geldi öle susturamadık dedik dr.a gidelim evden çıktık arabaya bindik ve sustu şimdi eve geldik emzirdim uyudu 1 sa oldu. demekki bazen üşüme krizinede girebiliyolar. ben ilk defa ev gezmesine gittim hemde bugün, normalde öle çarşı pazarada pek çıkarmıyorum huysuz die.
birazdan az bişi mama vercem tam tok yatsın ececiğiimmmm

kesinlikle katılıyorum. eşim öle dr.lara pazarlamacı dio bi dahada götürmüyor. henüz sabit bi çocuk dr.umuz olamadı bu sebepten

Teşekkürler
Çok şükür ki artık havalar ısınıcakmış
Bugün de kalınla idare edelim biz

Gündüz ben de Yelek kullanıom
Gece de bi penye battaniye bi de Polar üstüste örtüom
Şu geçiş dönemi çok kötü ya
Klima açsam sıcak oluo açmasam serin

Cnm ben real tarafındayım
Oğluşumun adı da Şeref
Sen nerde oturuosun oğluna da kocaman bi maşallah çok tatlı

ben e-bebek magazadan direk aldim intten deil , istersen bi bak cnm varsa yakınında.

benim oglumdada oldu , halende oluyo , tukuruk , opme , babasıın sakalı gibi etkenler cogaltiyor.

İyi geceler anneciklerrrrrr
Ben geldim kızçem uyuyor mışıl mışıl uaynır uyanmaz banyo yaptıracağım
Rahatlasın bir güzel...Evet havalar soğudu ve biz de doğalgazı yakmaya başladık
Haftasonum yoğun geçti..Bayramda çocuklara dağıtmak için bayramlık aldım,kızçeme de
aldımZaten kzıçemi düşünmekten kendime birşeyler almak aklıma bile gelmiyor
Evlillik yıldönümüzü kutladık
Bu arada geçmişi okudummmm sönük meme olayını bugün yaşamış bulunmaktayımmm
Hemen tabiki panik yaptım:26::26::44::44::44:
Ama sizlerde de okuyunca mantıklı geldi yazdıklarınız....Normalde hemen dolar kızçem uyanmazsa
sağar kenara saklardım bugün öyle değil amaBakalım daha neler görcek bu vücutlarrr
Bir de 3 saatte bir emzirirmiyorrum ne zaman isterse zaten acıkınca belli ediyor
Çok fazla emince kusuyor ağzına geliyor rahatsız oluyor o yüzden onun zevkine göre genelde sık sık
emziriyorummmgünde de 2 saatte bir uyanıp emiyor ama bazen çok yorgun düşüyorsa
3_4 saat uyumuş oluyor....Böyle büyüyüp gidiyoruzzzz bu arada kızçem uzadı iyice...74 hatta 80 cm oluyor
daha küçüklerind ekasılıyor bacakalr
Geçmişi okudummmm öpüyorum sizleri iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…