Selam kizlarr.hamileligin en basindan beri hic kusmayan var mi????
çok mide bulantım oldu ama hiç kusmadım canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlarr.hamileligin en basindan beri hic kusmayan var mi????
iyi akşamlar herkesciklere kızlar bu ara çekirdeğe acayip kafayı taktım her gün yiyorum acaba bi sakıncası varmı bilen varmı
tuzlu çekirdekse yediğin ödem yapar... şişersin bolca...
ah ah bayılırım tuza o kadar zorki frenlemek kendimi
Bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Teyzeleri ikisi de KIZ. İsim düşünmek lazım.:26:
Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
ah ah bayılırım tuza o kadar zorki frenlemek kendimi
kızlar cuma gunu aıle hekımıze gıttımya ası ıcın ac karnıa seker ve kan sayımı ıcn kan vermıstım dr aradım
*seker ac karnına 74 tok seker ıcın haftaya gel dedı yada bu hafta kahvaltını yap 2 st sonra kan ver dedı hayırlısı bakalım
*kan ıse cok ıı dedı kan ılacına basladım kadın dogumcum deı dedım tamam daha da ıyı dedıı cok sukurr rabbım basından berii o kadar gusellık verdıkı bana ne hastalık nede bır aksılık cok sukur ınsl normal dogumlada kucagımaa alırsam daha ne ısterımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben ıkıncıyı vuruldum da gecmek uzere yanı demem o kıı ıkıncı ası daha hafıf ılk vurulusu aynı ama ılkıne nazaran daha az zamanda gecıyor agrısıı
''gale rabbı hepli mines salihin ''tum dıleyenlerı rabbım meleklerıne mucızelerıne kavustursunınslll ben 4 sene sonradan kavustum lmelegıme ablanı ıı anlıyorum cok sukur kı gec olsun guc olmasın enn saglıklısından enn hayılrıısında abnında yuzu guler ınsllll
canım gozunuz aydınn cok sukur
yürüyüşü bundan sonrakı aylar ıcın mı onerdı bende her gun ekmek alma bahanesı ıle yuruyrumm daa en az 10 dk fılann yanı artık faydalı ıse yolumu uzatayım dımı ama
graff nerdesın kızzzzzzzzzzzzzzzzz:44::44::44:
Beğendin mi doktorumu canım...Sevdiniz mi ana_oğul Kazım beyi :)
Herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim darısı bizlerin başına...Cumartesi geeeeeeel artıkkk :)
350 gr. olmuşşş yerim ben onuuu...Sanırım bundan sonra katlaya katlaya gidecek kilolarııı...
Bu arada ark. listene eklersen beni...seni takip etmem daha kolay olacak cnm...
hayırlı olsun benim de yarın randevum var. ama biraz tırsıyorum. inş. bir sorun olmaz .
tebrik ederim ikiz bekliyorsun ne güzel.isim fikri aklımıza gelirse söyleriz birşeyler.Bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Teyzeleri ikisi de KIZ. İsim düşünmek lazım.:26:
Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
günaydın.valla benim günlerim bir aydır bol bol tekmeli geçiyor.karnım nasıl dalgalanıyor,dışardan çok rahat görünüyor.kızımda da böyleydi benim.herkes çok yaramaz olacak heralde derdi.bir de gece gündüz olduğundan, geceleri pek uyumayacak ne yapıcam derdim.Günaydınnn Güzel anneler ve onların tosibikleriiii Bugün keyfimiz de sağlığımız da yerinde Rabbime şükürler olsun. Hele ki diş ağrısı var ya Özellikle hamilelerden uzak dursun. Cimcimemin keyfi de yerine geldi dün inanır mısınız hiç tepki vermedi, annem o da çok etkileniyor en ufak bir şeyde! Güzel huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle! Geçmişi okuyayım bi!
Günaydınnn Güzel anneler ve onların tosibikleriiii Bugün keyfimiz de sağlığımız da yerinde Rabbime şükürler olsun. Hele ki diş ağrısı var ya Özellikle hamilelerden uzak dursun. Cimcimemin keyfi de yerine geldi dün inanır mısınız hiç tepki vermedi, annem o da çok etkileniyor en ufak bir şeyde! Güzel huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle! Geçmişi okuyayım bi!