Yarın transferim var arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum . İnş. artık bebeğimize kavuşuruz . Sevgiler
Yarın transferim var arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum . İnş. artık bebeğimize kavuşuruz . Sevgiler
canım hormon testi sonuçların nasıl çıktı??
tatlım sana mesaj yazdım bakkkkkkkkkkkkkkk
ne diyim bilemedim kızzzzzz allah iyiliğini versin gece gece gülme krizine girdim :122::122::122:
canım başladın deme iğnelere
canım hormon testi sonuçların nasıl çıktı??
sa canlar. . Cok heyecanliyim yaaa. . .zaman gecmek bilmiyoooo. . subat 24 e kadar gun mu gecer yaaaaa. . . . Dun ignelerime basladim. . .8
gun sonra da adet olucam. . .dua edin yaaaafff
Ben bu ara pek bi yogunum bakamiyorum pek guzel haberler var tedaviye baslayanlar insallah tutunur bebekleriniz. Simdi bende ilk deneyen olarak soruyorum ne ignesi. Bu ne ilac veriyorlar bizi ne bekliyoor tecrubeliler yazarsa iyi olur canlarim
iyi çıktı canım çok şükür. dün akşamda başladım iğnelere
canım bana 3 kutu 450 lik gaonal f verdi. bunlar büyük ihtimal yeter ben çoğu hastama daha fazla yazıyorum ama senin yumurtalıklar çok iyi görünüyor dedi.birde değişik bir iğne verdi ona başlamadım daha ama her yumurta kontrolune gittiğimde yanımda götürecekmişim bu iğnenin içeriğide yumurtaları hep eşit düzeyde büyütmekmiş. yani diyelim biri 18mm diğeri 12mm bu aradaki mm farkı eşitlemek için kullanacakmışım o az zaten 3 sefer yapılacakmış eğer dr gerekli görürse tabi bunların yanında birde çatlatma iğnesi var onu bilirsin sen ovitrella onu en son aşamada yumurta toplanmadan vurulacam.c. teside il yumurta kontrolüm var bebeğim işte bu kadar Rabbim epimizin emeklerini boşa çıkarmasın. iğnelerin toplam fiyatıda 1000 tl tuttu kuzucum.
Hayirli olsun bebegimmmmmm. Hemencecik tutunsun bebegin bana tutacak gibi geliyor kizin olacak sanki ole hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?