• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

bilgilendirdiğin içn sağol canım benim
kafama takılmıştı...benimde zaten kafamda iki seçenek vardı ya acıbadem yada kayseri tüp
acıbademe gitmek istiyorum bende
peki şimdiye kadarki masrafınız ne kadar oldu doktordan memnun musun iyi ilgileniyolar mı? yazarmısın canım ya

bebeğim çok memnununm tavsiye ederim . turgut beyde ekibide çokk iyiler. şimdi ben ilaçlara 1000 tl verdim kuzum. 3600 tl de hastaneye verecem.

destina benim işyerim çok yakın acıbademe gelirsen beklerim canım evimdede kalabilirsin rahatlıkla çok memnun olurum.

destina benim işyerim çok yakın acıbademe gelirsen beklerim canım evimdede kalabilirsin rahatlıkla çok memnun olurum.

bizde yakınız ben nevşehirde oturuyorum gidip gelmede sorun çıkmaz yinede çok teşekkür ederim canım allah razı olsun bacım :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

seni iğne işi nasıl gidiyo kendin yapabiliyomusun??????

bizde yakınız ben nevşehirde oturuyorum gidip gelmede sorun çıkmaz yinede çok teşekkür ederim canım allah razı olsun bacım :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

seni iğne işi nasıl gidiyo kendin yapabiliyomusun??????

yok bebeğim eşim yapıyor biliyosun doktor o. ben yapamam hayatta zaten ötleğin tekiyim hahhahahhh.

ama canım transferden sonra yola falan çıkma ilk 3 gün falan bak ben çok ciddiyim hayatım bende kalabilirsin transferden sonra biz zaten gün boyu evde değiliz akşam 5 e kadar keyfine bakarsın sen evde.

canım tüp bebek doktorun sana söyler mutlaka eğer sölemesse sen sor rapor çıkartmak istediğini tedavi olduğun hastane çıkarır muhtemelen çünkü benim aşılamada tedavi olduğum hastane çıkardı ssk lısın dimi kuzum sen?

Ben ozelde yaptiriyorum ve sgk anlasmasi yok dediler yani rapor cikaramiyorum oylemi

yok bebeğim eşim yapıyor biliyosun doktor o. ben yapamam hayatta zaten ötleğin tekiyim hahhahahhh.

ama canım transferden sonra yola falan çıkma ilk 3 gün falan bak ben çok ciddiyim hayatım bende kalabilirsin transferden sonra biz zaten gün boyu evde değiliz akşam 5 e kadar keyfine bakarsın sen evde.

ayyy çok duygulandım valla saol canım yyaaaa teyzemlerde kayseride yinede aklımda sağol canııımmmmmmmmm

kızlar akşama misafirim var ben burda takılıyom hazırlık yapmam lazımm hepini öptümmm misafirleri gönderince gelirim :16::16::16::16::16::16:

Melekkkkkkkk yetissssss kiskanilacak mevzu varrrr:-) is yerime gel dedi bizi cagirmadiiiiiiiii:-)ahahahahahahahahahhah deli gibi kendi kendime gul gul oldum:-)

Melekkkkkkkk yetissssss kiskanilacak mevzu varrrr:-) is yerime gel dedi bizi cagirmadiiiiiiiii:-)ahahahahahahahahahhah deli gibi kendi kendime gul gul oldum:-)

ama siz gelmiyosunuzkiiii keşke gelseniz aayyy ne mutlu olurdum benkine. ama bende sizi ççokkkkk kıskanıyom ama belli etmiyom ama siz hep özelden msj atıyonuz ama bana atmıyosunuz ama. hıhh

bu melekkkk nerde sesi soluğu yokkk. o iyice boşladı bizi haaaaaa başka topiğe falanmı giriyorkine suç üstü yakalasak hahahhahhh

ama siz gelmiyosunuzkiiii keşke gelseniz aayyy ne mutlu olurdum benkine. ama bende sizi ççokkkkk kıskanıyom ama belli etmiyom ama siz hep özelden msj atıyonuz ama bana atmıyosunuz ama. hıhh

Naza bak yaaaa hemen kapildi psikolojiye bu nazli bir anne olacak melek. Yandik yandik kis gunu karpuz arariz valla:-)

valla kısakndım ama bana hiç teklif yok deme ben size uzağım diye bi köşeye attınız beni
sanada atarız kuzuuum sen merak etme
bu melekkkk nerde sesi soluğu yokkk. o iyice boşladı bizi haaaaaa başka topiğe falanmı giriyorkine suç üstü yakalasak hahahhahhh
tatlım misafilerim şimdi gitti ben de yanınıza geldim
Naza bak yaaaa hemen kapildi psikolojiye bu nazli bir anne olacak melek. Yandik yandik kis gunu karpuz arariz valla:-)
kuzum olsunda o bi hamiş her istediğini yaparız artık yeğenimiz için ne yapcan yoksa anası umrumuzdda değil bilirsin yani hahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben oglen konustum misafirleri var:-)ahahahahahahahah :-)

hah siz konuşun sonrada ben kıskanınca nazlı diyin. ahanda gene küstüm ben

kız siz bi hamile kalın canınız bi şey isterse kargolan göndririm gari ne yapalım nazlı anneler:52::52::52::52::52::52:

Anammmmmm herkez herkeze kustu nazlar nazlar:-)

Tvda bise izliyiyordum yasli dede tv izliyor o arada oglu geliyor baba napiyosun kari gibi dizi izliyosun diyor dede diyorki gel oglum gel dizi cok heyecanli herkez birbirlerinden hamile ortalik karisik diyo. Cok gulmustum bizim durumda ona dondu:-)

valla kısakndım ama bana hiç teklif yok deme ben size uzağım diye bi köşeye attınız beni

sanada atarız kuzuuum sen merak etme

tatlım misafilerim şimdi gitti ben de yanınıza geldim

kuzum olsunda o bi hamiş her istediğini yaparız artık yeğenimiz için ne yapcan yoksa anası umrumuzdda değil bilirsin yani hahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa

kız siz bi hamile kalın canınız bi şey isterse kargolan göndririm gari ne yapalım nazlı anneler:52::52::52::52::52::52:

sen haile kal ben sana pastırma sucuk gönderecem hahhahhhhhhhhhh. demek umrunuzda değilim ağlıyom işte ağlıyom şimdi

Anammmmmm herkez herkeze kustu nazlar nazlar:-)

Tvda bise izliyiyordum yasli dede tv izliyor o arada oglu geliyor baba napiyosun kari gibi dizi izliyosun diyor dede diyorki gel oglum gel dizi cok heyecanli herkez birbirlerinden hamile ortalik karisik diyo. Cok gulmustum bizim durumda ona dondu:-)

hahhahhhhh he bizde öle olduk şimdi

Back