• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım sana biraz moral olur belki ben buğün doktorun orda sıramı beklerken iki kişiye hamile haberi geldi Allahım o nasıl güzel bir duyguydu salondaki herkes çokkk sevindi. çok güzeldi Allahım sana ve burdaki bütün arkadaşlarımın hayırlısıyla o haberi almasını nasip etsin.

merabalar, herkese iyi akşamlar öncelikle umarım hepimizin tedavisi yolunda gider ve bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla,tedaviye başlayan kişiler süreci anlatabilir mi acaba nasıl başlıyor ne kadar sürüyor? ben beklemedeyim geçen ay erken adet oldum ilk kez sorun var mı die dra gittim yumurtan var dedi dr ama daha sonraki kontrollerde 3 cm büyümüştü çatlamamış dedi dr bundan sonrada çatlamaz dedi üzüldüm önce ama dr umutsuzlanacak bişey yok dedi ama tedirginim şimdi erteleme olmasını istemiyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın. ii geceler

sa canlar. . Cok heyecanliyim yaaa. . .zaman gecmek bilmiyoooo. . subat 24 e kadar gun mu gecer yaaaaa. . . . Dun ignelerime basladim. . .8
gun sonra da adet olucam. . .dua edin yaaaafff

Ben bu ara pek bi yogunum bakamiyorum pek guzel haberler var tedaviye baslayanlar insallah tutunur bebekleriniz. Simdi bende ilk deneyen olarak soruyorum ne ignesi. Bu ne ilac veriyorlar bizi ne bekliyoor tecrubeliler yazarsa iyi olur canlarim

Ben bu ara pek bi yogunum bakamiyorum pek guzel haberler var tedaviye baslayanlar insallah tutunur bebekleriniz. Simdi bende ilk deneyen olarak soruyorum ne ignesi. Bu ne ilac veriyorlar bizi ne bekliyoor tecrubeliler yazarsa iyi olur canlarim

canım bana 3 kutu 450 lik gaonal f verdi. bunlar büyük ihtimal yeter ben çoğu hastama daha fazla yazıyorum ama senin yumurtalıklar çok iyi görünüyor dedi.birde değişik bir iğne verdi ona başlamadım daha ama her yumurta kontrolune gittiğimde yanımda götürecekmişim bu iğnenin içeriğide yumurtaları hep eşit düzeyde büyütmekmiş. yani diyelim biri 18mm diğeri 12mm bu aradaki mm farkı eşitlemek için kullanacakmışım o az zaten 3 sefer yapılacakmış eğer dr gerekli görürse tabi bunların yanında birde çatlatma iğnesi var onu bilirsin sen ovitrella onu en son aşamada yumurta toplanmadan vurulacam.c. teside il yumurta kontrolüm var bebeğim işte bu kadar Rabbim epimizin emeklerini boşa çıkarmasın. iğnelerin toplam fiyatıda 1000 tl tuttu kuzucum.

canım bana 3 kutu 450 lik gaonal f verdi. bunlar büyük ihtimal yeter ben çoğu hastama daha fazla yazıyorum ama senin yumurtalıklar çok iyi görünüyor dedi.birde değişik bir iğne verdi ona başlamadım daha ama her yumurta kontrolune gittiğimde yanımda götürecekmişim bu iğnenin içeriğide yumurtaları hep eşit düzeyde büyütmekmiş. yani diyelim biri 18mm diğeri 12mm bu aradaki mm farkı eşitlemek için kullanacakmışım o az zaten 3 sefer yapılacakmış eğer dr gerekli görürse tabi bunların yanında birde çatlatma iğnesi var onu bilirsin sen ovitrella onu en son aşamada yumurta toplanmadan vurulacam.c. teside il yumurta kontrolüm var bebeğim işte bu kadar Rabbim epimizin emeklerini boşa çıkarmasın. iğnelerin toplam fiyatıda 1000 tl tuttu kuzucum.

Hayirli olsun canimsin biliyorsun degilmi...
Bende kaderime mahkum kaldim iste adette olmadim butun aksilikler benii bulur zaten

kızlar allah gönlünüze göre versin inş bebişleriniz sizi bekletmez..bende aşılama aşamasındayım diğer ay 2.aşılamam yapılcak yaza doğruda tüp bebek rapor çıkarmak için aşılamalarımı tamamlamaya çalışıyorumm

Back