Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın ....arkadaşlar arkadaşım yarın başlıyor tedaviye sizden ricam bu yazıyı okuyan herkez sadece bir dakikasını ayırıp aklına gelen bir duayı etsin yer gök duayla verici rabbim kulun kula duası daha çabuk kabul olurmuş ...
canımcım :) ben geldim sen yoksun olsun dualarımız seninle inşallah bebegimiz için hazırlıklar yolunda gider bebegimiz karnışına tutunur...sen çok iyi kalpli birisin rabbim gönlünün muradını versin hayırlı evlat nasip etsin ayrıca SENİ ÇOK SEVİYORUM ve çok çok çokkkkkkkkkkk öpüyorum şans öpücüğü:)
uyuyana kaadar ben sana dualarıma devam edecem..
CANIM heyecanla senin doktordan gelip neler olduğunu bize anlatmanı bekliyorum
geldi tatlım geldicanımcı özelden mesaj attım sana geldim?????????
günaydın tatlım bende çoook duaediyorum hepimize bu yıl göbüşlerimizde bebişlerimiz olsunGunaydin kizlarrrrrrrr:) guzel gunler diliyorum hepinizi cok optum melekcim gunaydin dua et bugun nmg icin bende her firsatta ediyorum
canım ne oldu nasıl geçti ilk randevuncanımsın benim can arkadaşım çok sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim bu yolda hepiöizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bende seni çok seviyorum
canımsın ....arkadaşlar arkadaşım yarın başlıyor tedaviye sizden ricam bu yazıyı okuyan herkez sadece bir dakikasını ayırıp aklına gelen bir duayı etsin yer gök duayla verici rabbim kulun kula duası daha çabuk kabul olurmuş ...
canımcım :) ben geldim sen yoksun olsun dualarımız seninle inşallah bebegimiz için hazırlıklar yolunda gider bebegimiz karnışına tutunur...sen çok iyi kalpli birisin rabbim gönlünün muradını versin hayırlı evlat nasip etsin ayrıca SENİ ÇOK SEVİYORUM ve çok çok çokkkkkkkkkkk öpüyorum şans öpücüğü:)
uyuyana kaadar ben sana dualarıma devam edecem..
geldi tatlım geldi
günaydın tatlım bende çoook duaediyorum hepimize bu yıl göbüşlerimizde bebişlerimiz olsun
canım ne oldu nasıl geçti ilk randevun
geldim ben doktordan muayne etti yumurtalıklar iyi başlayalım tedaviye buğün dedi ilaçları yazdı işte bu akşam iğnelere başlıyoruz.akşam 4 gibide hormon tahlilleri çıkacak ona göre devam edicez inşallah.
Hayirli olsun tedavin canim benim bitanesin dur olmadi ikitanesin sindik melekim kiskanir:)canımsın benim can arkadaşım çok sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim bu yolda hepiöizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bende seni çok seviyorum
çooooooooooooooooook sevindim canım iyi olacak allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
vvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sıra bize gelecekkkkkkkkkkkkkkkkk
Hayirli olsun tedavin canim benim bitanesin dur olmadi ikitanesin sindik melekim kiskanir:)
Hayirli olsun tedavin canim benim bitanesin dur olmadi ikitanesin sindik melekim kiskanir:)[/QUOT
kıskaaaaaaaaaaaaaandıııııııııııııııııııım tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemde çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
Hayirli olsun tedavin canim benim bitanesin dur olmadi ikitanesin sindik melekim kiskanir:)[/QUOT
kıskaaaaaaaaaaaaaandıııııııııııııııııııım tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemde çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
hemen beni servis dışı bıraktınız valla ha
hemen beni servis dışı bıraktınız valla ha
olurmu melekimmm sen bizim canımızsınn yawww
melekimmmmmmmm sana kaç kutu gonal f verilmişti.?
geldim ben doktordan muayne etti yumurtalıklar iyi başlayalım tedaviye buğün dedi ilaçları yazdı işte bu akşam iğnelere başlıyoruz.akşam 4 gibide hormon tahlilleri çıkacak ona göre devam edicez inşallah.