2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gunaydin kizlarrrrrrrr:) guzel gunler diliyorum hepinizi cok optum melekcim gunaydin dua et bugun nmg icin bende her firsatta ediyorum

canımsın benim can arkadaşım çok sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim bu yolda hepiöizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bende seni çok seviyorum

CANIM heyecanla senin doktordan gelip neler olduğunu bize anlatmanı bekliyorum

geldim ben doktordan muayne etti yumurtalıklar iyi başlayalım tedaviye buğün dedi ilaçları yazdı işte bu akşam iğnelere başlıyoruz.akşam 4 gibide hormon tahlilleri çıkacak ona göre devam edicez inşallah.

canımcı özelden mesaj attım sana geldim?????????
geldi tatlım geldi
Gunaydin kizlarrrrrrrr:) guzel gunler diliyorum hepinizi cok optum melekcim gunaydin dua et bugun nmg icin bende her firsatta ediyorum
günaydın tatlım bende çoook duaediyorum hepimize bu yıl göbüşlerimizde bebişlerimiz olsun
canımsın benim can arkadaşım çok sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim bu yolda hepiöizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bende seni çok seviyorum
canım ne oldu nasıl geçti ilk randevun

bitanem benim ilgin alakan ve dualarınız için hepinize çokkk tşk ederim benimde bualarım hepimiz için.

çooooooooooooooooook sevindim canım iyi olacak allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
vvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sıra bize gelecekkkkkkkkkkkkkkkkk

Hayirli olsun tedavin canim benim bitanesin dur olmadi ikitanesin sindik melekim kiskanir:)

Kızlar herkese merhaba. Biz de bi aksilik olmazsa şubatta ilk tupumuzu yaptiricaz. 28 yaşındayım ben 5.5 yıllık evliyiz 3.5 yıldır uğraşıyoruz. Sol tupum kapalıydı lap ile açıldı. 1.5 sene geçti tık yok. Ameliyattan 3ay sonra kimyasal gebelik yaşadığımı düşündük doktorumuzla ama kan testine gitmeden adet olduğum için emin olamadık hiç. 2 aşılama yapıldı bu süreçte. Bu arada eşimin değerleri ilk testte bayan düşüktü. Sonra en son haziranda yapilanda sigarayı birakali 6 ay olmuştu ve değerler direk katlanmisti.
Eylülde düşünmüştük aaslında ama maddi açıdan uymadı.
Allahım inşallah ilk seferde nasip eder de bu boşluktan kurtarır bizi. Bugün aylar sonra ilk kez 3 gün gecikti adetim ve sabah teşrif etti. Gene yıkıldım tabi. Gününde gelince sorun yok da gecikince beni mahvediyo

melekimmmmmmmm sana kaç kutu gonal f verilmişti.?

kuşum ben unuttum ya çoook geçti aradan ama çok fazla verilmedi bana
kızlar ben şimdi kaçıyom anneme gidicem akşama gelicem canlar
dualarımdasınız sizzi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
sakın beni bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet kızlar 15 Aralık'ta donmuş 6 hücreli embriyom transfer edilmişti. 26 Aralık test tarihimdi hem de adet günüm. Ama ben 24 Aralık'ta dayanamayıp test yaptım. Her zamanki gibi beta Hcg sıfırdı. Test günü adet olunca tekrar teste gerek duymadım. Sakın siz böyle yapmayın test günü mutlaka yaptırın. Hatta sıfırsa bile yineleyin; adetiniz her zamanki gibi değilse. Benim daha az adet olmuştu çok dikkat ettiğimde anlaşılıyordu ama bunu da önemsemedim.

Sonuç peki? Transferden tam 1 ay sonra şiddetli sağ kasık ağrısı ve o da ne beta Hcg değerim 2200 ama kese yok. 2-3 cm lik embriyom ultrasonda sağ tüpümde yumurtalığın dibine yuvalanmış Teşhis: Dış gebelik...

Hayat nasıl da bir anda tersine dönüyor. Yıllardır çocuk isteyen biz bu sefer de nolur düşşün bu bebek diye dua ediyoruz. İğne yapıldı beta Hcg değerim neyse ki düşüyor, yavrum annesinden kopup gidiyor. Hem sevinç hem hüzün gözyaşları birarada

Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin. Her olay insana bir ders verir ya, inanın hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil, iki gündür çektiğim ızdırap belki doğum sancısından beterdi ve ara vermeden sürekli...

Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşatıyorsa bunda da bir hayır vardır diye düşünmeliyiz. Asla pes etmeyin, isteyin ama neden sorusunu sormaktan vazgeçin kızlar. Çünkü herşeyin bir zamanı var ve ben bana verilen bu mesajı acı tecrübeyle anladım. Şubattaki tedaviye başlama planlarım da son buldu. Doktor bir kaç ay dinlenmem gerektiğini söyledi.

Umarım hiç birimiz daha fazla beklemeyiz...

Cok gecmis olsun yeni aramizda bulunan arkadaslar hosgeldiniz esimin tlf bende bugun alinti yapamadim....

Melekom nihalim canlarimsiniz...bugun ihmal ettim cok sevdigim bir ablamin dogum gunu onun icin cok giremedim siteye ama hayatinda unutamayacagi bir dogum gunu oldu:)

canım bişey sorucam, reglin 2. günü dimi? karından mı muayene etti peki?

kızlar benimki şubata denk geliyor sayılır bir aksilik çıkmazsa bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…