Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrr nerdesiniz. iki gündür nerdeyse topiği terk ettiniz ya. ayıp oluyor haaa
ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana
ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana
benim kociş hala işte pc bana ait bu akşam:126::126:
eeeeeeeeeeeee anlatın bakalım neler yaptınız
eeeeeeeeeeeee anlatın bakalım neler yaptınız
benimki belli sabahtan beri yazıyom sen naptın fıstık
iyiym kızlar işte napiyim kardeşim var yanımda ve çooooooooook tatlı bi kızı var laflıyoz işteidir ne olsun aynı işte sen naptın gülüm gündüz yoktun. fatoş nerde bu arada gerçi gündüz görüştük iyim diyordu ama
idir ne olsun aynı işte sen naptın gülüm gündüz yoktun. fatoş nerde bu arada gerçi gündüz görüştük iyim diyordu ama
idir ne olsun aynı işte sen naptın gülüm gündüz yoktun. fatoş nerde bu arada gerçi gündüz görüştük iyim diyordu ama
neyse kızlar ben gelince herkes gidiyor. bende biraz heycanlıyım yarın için sizinle yazışınca rahatlarım diye düşündüm ama her neyse iiii bakın kendinize
canım yarın iğnelere mi başlıycan????????
yerim ben seni canım benim ben işten geldin köyden babaannemi yollamış halamlar onu doktora götürdük hastaneye yaşlandıya millet başından atıyor saglıgında baktıgı torunlarının biri sahip çıkmıyor ben koşturuyorum peşlerinde allah rızası ve babamın hatrı için şimdi geldik hastanedenkızlarrrrrrrrrrrr nerdesiniz. iki gündür nerdeyse topiği terk ettiniz ya. ayıp oluyor haaa
rabbim hayırlısını saglıksını nasip etsin bütün kalbimle dualarım seninle iyi olacak herşey yolunda gidicek inşallah olsun demiyoruz hayırlısıyla olsun..inşallah tutunur bebegimiz annesinin karnısına:)ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana