2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

kuzum zaten ona dayanarak sölrdim o hep der kola içme kahve içme diyeee

bide tıp adamı enişteme bir sorum daha olacak ama uzun ve karışık:26::26::26::26::26:

şimdi varya ben doğduğumdan beri annem hep der kızım senin kan gurubun 0 pozitif diye bende öyle biliyodum
sonra biz tedavilere giderken doktorlar istediler kan grubunu ben onlara tam bilmiyom dedim test yaptılar negatif ve aradn bi kaç yıl geçti bu sefer ege ünvrsitesinde istediler ben çok unutkanım bilmiyom dedim ve yaptılar 0 pozitif ve ben emin olamadığım için tekrarladım bi rkaç kez her defasında 0 negatif çıktı şimdi ben emin değilim kan grubumdan
yoksa ben uzaylımıyım yaaaaaaaaaaaaaa

uyu canım uyu da moralin düzelsin yarın aramıza geldiğnde eskisi gibi mutlu ol

günaydın canım iyiyim merak etme çok agladım eşim geldi konuştuk biraz daha iyiyim sonrada sevo geldi merak etmiş sevo benim adanadaki en yakın arkadaşım o hep benimledir hergün spora benimle gelir benim yüzümden kız kurudu spor yapa yapa dünde onunla yürüdük berasber spora gittik

doktorlara gidip söliycem yapsın tutmazsada tutmasın napim tutmamama aşamasında sıkıntı yokmuş kilo pek etki etmiyormuş ama hamilelik sürecinde tansiyon felan çıkarmış ben normal yolla hamile kaldıgımda 130 kiloydum ve nerdeyse 40 kilo verdim normal yolla kaldıgımda o kiloda bu kiiloda hamile kalınırmı diye kimse bişe demedi

kız ben sana takma demiyomuyum rabbim istedimi kilomuş şumuş bumuş hiç gelir o yeter ki istesin

Ben yeni katildim. 4 yillik evliyim 27 yasindayim polikistigim. 2kez asilama yaptirdik olmadi. Subatta tup bebek yaptiricaz allahin izniyle. Antalya gelecek tup bebek merkezinde dusunuyorum ama antalya tup bebek merkezide var aklimda bilmiyorum ne yapicam ilk denemem

kızlarrr dünkü yazıları okudumdaa üzülmek negatif düşünmek yokkk pozitiff düşünelimmmm pozitif olsunnn bebişlerimize kavuşalımmm Allahın izniyleee bizede yaşatsın anneligi kuzumuzu kucagımıza aldıgımız günleri görecegiz inşallahhhhh

günaydın hoş geldin arkadaşım.. benimde ilk denemem olacak inşallahhh ilk seferde tutar bebişlerimiz

hoşgedin canım hayırlı olsun tedavin

günaydınnnnnnn kızlarrrr:119::119::119::119::119:
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bişey soracam dün tüp bebek merkezini aradım adet oldugunda ara demişlerdi neyse konuştumm bana önce adetinin 2. veya 3. günü çagıracagız test yapılacak 1 ayda dogum kontrol hapı kullanacam...tam kapatırken telefonu eşinde test verecek dedi en az 3 gün boşalmamış olması dedi bizim test verecegimizden haberimiz yoktu...yarına gitmeyi düşünüyoruz ama eşimin 6 günlük perhizi olmuş oluyor pufffff ben 3-4 günlük perhiz olması lazım diye biliyorum

bunu onlara sorun bence en fazla 6 gün oluyo ama emin değilim

eşim arıcak bugün inşallahh bu ay başlayabiliriz:44:

Benim bildigim adetin ikinci gunu senin test onemli hem genel kontrol icin spermiogram icin cokta onemli degil diye biliyorum onemli olan yumurta toplamadaki pehriz gunu yinede ara sor

Benim bildigim adetin ikinci gunu senin test onemli hem genel kontrol icin spermiogram icin cokta onemli degil diye biliyorum onemli olan yumurta toplamadaki pehriz gunu yinede ara sor

merhaba,bende tüp bebek tedavisine başlayacağım,eşim dün adana ankara tüp bebek merkezi ile görüştü,yanlış anlamadıysam sizde orada başlayacaksınız tedaviye değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…