jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam
iyi akşamlar canım
sen boşver benide
ben sana soracaktım şimdi
sen kaçıyon dün sinemaya gittin mi kocişle
jet gibi alıyorum kilo napacam ben bilmiyorum bıktım bıktım kiloluyum diye hayattan nefret ettim sanki tek kilolu bbek isteyen benim ve bugun anladımki ne yaparsam yapayım galiba ben anne olamıycam
tedaivi felan olmak istemiyorum sogudum herşeyden çocukta istemiyorum olmuyorsa olmuyor napim ya öleyimmi pkolusun kilo vermen zor diyen doktor ardına mutlaka kilo vermen şart diyor sanki 200 kiloyum bu dünyada tek örnek benim sanki lanet olsun doktorlarada çevremdeki herkezede alıp başımı çekip gidecem bu şehirden bu ülkeden kimseyi istemiyorum hayatımda vazgeçtim kızlar pes ettim hayat zaten yeteri kadar acımasız ama insanlar dahada acımasız rabbimin sevdiği kuluyumki beni böyle büyük bir sınavla sınıyor bu dünyada içim gülmedi kısmet belki öbür dünyaya....
tedaivi felan olmak istemiyorum sogudum herşeyden çocukta istemiyorum olmuyorsa olmuyor napim ya öleyimmi pkolusun kilo vermen zor diyen doktor ardına mutlaka kilo vermen şart diyor sanki 200 kiloyum bu dünyada tek örnek benim sanki lanet olsun doktorlarada çevremdeki herkezede alıp başımı çekip gidecem bu şehirden bu ülkeden kimseyi istemiyorum hayatımda vazgeçtim kızlar pes ettim hayat zaten yeteri kadar acımasız ama insanlar dahada acımasız rabbimin sevdiği kuluyumki beni böyle büyük bir sınavla sınıyor bu dünyada içim gülmedi kısmet belki öbür dünyaya....
yok bebeğim sinemaya gitmedim alışveriş yaptım gezdim yemek yedim öle işte canım.
senin için sevindim canım bizde o duruma bi geleydik daha hastaneye karar vermedik allahım
kolaylık versin bi tanem hangi şehirde yaptırıyosun???????
kusura bakmayın ben yatıp uyumak istiyorum iyi hissetmiyorum üzülmeyinnnnnnnnn tek istegim bu
kusura bakmayın ben yatıp uyumak istiyorum iyi hissetmiyorum üzülmeyinnnnnnnnn tek istegim bu
canım naptın yumurtaların toplandımı? nasıl geçti kaç yumurtan toplandı anestesi ile yapıldı ağrılımı ay çok soru sordum kusura bakma
kızlar ben var ya kahve tiryakisiyim sizce bu yumurta kalitemi etkiler mi
evet canım az iç kafein sonuçta bol incir ye yumurtaların için.
15 yumurta toplandı. anestezi alıyosun yum. toplanırken şuan iyiyim ağrımda yok sayılır sen ne zaman başlıyosun
Kayserideyim Acıbademde yaptırıyoruz
kız ben neskafe hayatta içmem bide çok tuhafına gidicek ama ben kahveyi içerek değil de kaşık kaşık yiyerek tüketiyom
hahhhhaaaaaaaaaa
kız ben neskafe hayatta içmem bide çok tuhafına gidicek ama ben kahveyi içerek değil de kaşık kaşık yiyerek tüketiyom
hahhhhaaaaaaaaaa
hey allahım iç bari bide yiuomusun deliiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?