sen eşin gelmeden tahlillerini yaptır rahim filmini çektir bunlar devlet hastanelerinde yapılıyor ücretsiz en azından sende bir problem çıkmazsa eşinin problemine odaklanıp devam etmeniz lazım tüp bebek 5 bin lira civarı tutuyor ya bunu toparlayacaksın yada bekleyeceksin toparlamak için ben 6 yıl bekledim 6 yıllık evliyim hem yaşım küçüktü hemde aile sorunları kendime ayıracak zaman olmadı ve sonra ev aldım olmayan çocuguma gelecek kurmaya çalıştım ama şuan ne olursa olsun yaptıracam şubattawalla canim simdi bilmiyorum neyapcam esim suan askerde mayista gelcek ozaman gidelim dio esim ama ben maddi acandan ddusunuyorum yarim birakmak istemiyorum
bence önce bir kadın doguma git seninde tahlillere baksın sonra eşinlede konuşup karar verirsiniz maddi durumuda ayarlaman lazım eger kadın dogumcu tup bebek derse 5bin lirayı ayarlaman lazım ortalama 5 bin tutuyor
sen eşin gelmeden tahlillerini yaptır rahim filmini çektir bunlar devlet hastanelerinde yapılıyor ücretsiz en azından sende bir problem çıkmazsa eşinin problemine odaklanıp devam etmeniz lazım tüp bebek 5 bin lira civarı tutuyor ya bunu toparlayacaksın yada bekleyeceksin toparlamak için ben 6 yıl bekledim 6 yıllık evliyim hem yaşım küçüktü hemde aile sorunları kendime ayıracak zaman olmadı ve sonra ev aldım olmayan çocuguma gelecek kurmaya çalıştım ama şuan ne olursa olsun yaptıracam şubatta
rahim filmi için esinin olmasına gerek yok hayırlısı olsunrabbimmm gonlune gore versin insallah olurr hayirli evladin.. cok zor ya rabbim hakkimizda hayirlisini versinn ben hepsini yaptirmistm tek rahim film kalmisti onuda erteledik esim askere gidince bakalim neolcak bilmiyorum kfam karisk canim ya.
rahim filmi için esinin olmasına gerek yok hayırlısı olsun
canım ya aramıza hoşgeldin
ilk denemende hamile kalırsın inş
çok zor bu yaşadıklarımız ama herşey allahın elinde
o ol dedimi olur herşey
rabbimmm gonlune gore versin insallah olurr hayirli evladin.. cok zor ya rabbim hakkimizda hayirlisini versinn ben hepsini yaptirmistm tek rahim film kalmisti onuda erteledik esim askere gidince bakalim neolcak bilmiyorum kfam karisk canim ya.
kızlar günaydın bende bir saattir işteyim. nasılsınız 2013 'ün güzel anneleri
Gunaydin kizlar ben bakmadin uyuyoosunuz diye amabende kostur kostur calisiyorum buarada kadin doguma gittim bizimmkilere artik rahim filmini devlet hastaneleri cektiremiyormus kamu hastaneler biigi olduya hersey paraya dondu ama doktorum dediki tup bebekte gerek yok rahim filmine biide bi ilac vermisti tupbebek doktoru inofolic getittirdim onu arastiriyorum
Gunaydin kizlar ben bakmadin uyuyoosunuz diye amabende kostur kostur calisiyorum buarada kadin doguma gittim bizimmkilere artik rahim filmini devlet hastaneleri cektiremiyormus kamu hastaneler biigi olduya hersey paraya dondu ama doktorum dediki tup bebekte gerek yok rahim filmine biide bi ilac vermisti tupbebek doktoru inofolic getittirdim onu arastiriyorum
teşekkürler canım
bebişlerimizde göbüşümüzdeolursa daha iyi olucaz
Rabbimin izniyle olacak inşallah... artık burdan kimin göbişi büyük diye yarış yapıyormuşuz.... hahhahah
ayyy ağzına sağlık ne güzel demişsin inş göbüş büyütme yarışı yaparız sonra bebişlerimizi arkadaş falan yaparız ayyyy ne güzel hayaller bunlar
inş bu son denememiz olur bebişlerimiz sımsıkı tutunur bize
kızlar ben şimdilik kaçıyorum sonra görüşürüz bayyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?