- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
sorun neydiki canım?
bizim sorun erkek infertilitesi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun neydiki canım?
benim de 7. denemem olacak. merkez konusunda kararsızım .denedigim yerler 2 defa anatolia ,2 defa gazi tıp,1 defa gen art, 1 defada memorialde .herşeyi verende alanda rabbim .hayırlısı neyse o olsun diyorum.2013 inşallah ugurlu gelir
Allah yardımcımız olsun er yada geç olacak inşallah sabır etmekten başka çaremiz yok.
Allah yardımcımız olsun er yada geç olacak inşallah sabır etmekten başka çaremiz yok.
inş canım tek umudumuz tek isteğimiz hepimiz için
merhaba güzel anne adayları.ben de bu aşamalardan geçmiş biri olarak sizleri anlayabiliyorum ve umudunuzu yitirmeden moralinizi yüksek tutarak ve bol bol dua ederek bu günleri hayırlısı ile atlatacağınızı düşünüyorum.geçen sene bundan 10 ay önce ben de bu yolda ilk adımlarımı atmıştım.nisan ayında başlamıştık tedaviye gerçi bundan öncesi çok uzun bir hikaye.korunmayı bırakıp da hiç bişey olmadığını anlayında dr dr geziyorduk sonra eşime de bi baktıralım dedik veeeee o zaman anladık ki aylardır boşa uğraşıyormuşuz.eşimin 10.000 adet spermi varmış.ve yıkıldık.sonra birinci derece varikosel dediler hadi ameliyat yapalım dedik yaptırdık 6 aylık bekleme süresi vardı .o 6 ay geçmek bilmedi ama eşimin kullanmadığı ürün de kalmadı.neyse 6 ay sonunda tahlillere baktık ki o ne 1 milmiyon olmuş sadece.neyse daha artık beklemenin faydası yok diyerek yaz tatilinde memlekete döner yaptırırz ilk denemeyi dedik.ama bir türlü dr a ulaşamadık yok tatilde yok seminere girmeniz lazım derken sonunda muayene oldum.tahlillker rahim filmi vs. yaptırıyoruz bir de genetik test yaptırdık.ama genetiğin sonucu o kadar uzun zamanda çıktı ki biz çalıştığımız şehre döndük.yanı başımızda diyarbakır vardı orda ünlü bir dr var dediler oraya tahlillerimizle beraber gittik.hemen tüp bebeğe başladık:)) havalara uçuyoruz.ilk doz ilacı vurdum ama eksik vurmuşum neyse ikinci yi vurduk kontrole gittik(bu arad kurban bayramının ilk günü ve biz memlekete gidemedik kontrol var diye hemen kurbanlığımızı aldık annemleri çağırdık.onlar bizim yanımıza gelirken biz de dr a doğru yola çıktık) sadece iki yumurtan olmuş tadaviyi sonlandırıyoruz demesin mi.ben yıkıldım.yapacak bir şey yok.ondan sonraki her adette dr gittik ve her ay bir sorun çıktı.ben de o kadar yoruldum ve umutlarım tükendi ki.vazgeçtim yazın memlekette başlarız diye erteledik.derken bahar aylaeına doğru bir kaç kişinin de önerisi ile urfaya gittik orada bir dr iyi dediler.biz de hadi bi kontrole gidelim bari diyerek hiç de tedaviyi düşünmeden yola çıktık.muayeneden sonra.hadi başlayalım tedaviye.şunlar da ilaçların demez mi.ben ağlamaya başladım ama istemsiz olarak dökülüyor gözlerimden yaşlar.neredeyse bir yıldır yaşadıklarımdan sonra bu sözler bana çook farklı geldi.inanamadım.neyse ilaçlar alındı kullanmaya başladık.hergün saatlerimizi ayarlıyoruz dualarla iğnelerimi vuruyor eşim.her kontrolde kalbimiz güm güm atıyor .inşallah büyümüştür yumoşlar diye.uzun protokol oldu bu arada.toplamda 7 yumoşum oldu çok şükür dedik.benimle beraber 3 arkadaş daha vadı merkezde onlarımn 30 felandı yumoşları.neyse 4ü döllendi.çok şükür dedim.bebeklerim onlar diyerek bana gelecekleri günü sabırla beklerim.sonunda kavuşma günü geldi.ben 4ünüde istedim.embriyolog da 3ü iyi ama biri küçük üçünü yerleştirelim dedi.tamam dedi.transferden sonra 4ünüde yerleştirdik embriyoların o küçük de büyümüş dedi.dünyalar benim oldu.bebeklerim ve ben artık beraberdik.ertesi gün hastaneden çıkıp 1,5 saatlik uzaklıktaki evimize olağanca yavaşlıkla geldik.üç gün istirahatten sonra çalışmaya başaldım.transferin 8. günü aynı zmanada geçen ayki adet tarihim kanamam başladı.yıkıldım tarifi yok.gittiler dedim.kandil gecesiydi.bir yandan dua bir yandan ağlamak.sabahına annem geldi memleketten.biz hastanenin yolunu tuttuk.vee dr ne desin.yapacak birşey yok.tahlil gününü bekleyeceğiz.kanama düşük anamına gelmez diyerek beni evime gönderdi.benartık bittiğini kabullendim.kesin olsun diye de tahlilden bir gün önce gebelik testi ile evde test yaptım ve nedir o çift çizgi.havallara uçuyorum.yaın arkadaşlarıma hamile haberleri veriyorum.neyse eve geldim akşam test banyoda duruyordu bir daha baktım ki ne görüm o ovilasyon testiymiş(( bir daha yıkıldım.sonra dolapları karıştırdım iyice ve hamilelik testini buldum bu sefer.yaptım ama ikinci çizgi o kadar sili ki emin olamadım bu sefer de .internetten baktım gebe olabilirdi.biraz rahatladımve test günü sabah erkenden kanı verdim.toplantıya gittik eşimle.çıkışta eşim gitti sonucu almaya ben arabad bekledim.(içerde bi arkadaş daha var ve hiç bişeden haberi yok samimiyetimiz yok yani.onu da okula bırakacaz)eşim haberi verdi.şok olduk donduk ikimizde bir tepki veremedik.araba da bir de arkadş var.akşamına kendimize geldik ancak sanırım.şimdi 36. haftamadım.bir kızım olacak.rabbime binlerce şükür olsun.çok uzun oldu sanırım.ama sizlerin ne yaşadığını biliyorum.moraliniz yüksek olsun.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın.
evet canım burda acıbadem hastanesi var. orda olacam
Allah(c.c) göbişlerinize bebişlerinizi doldursun inşallah Amiiinnn:26:
sizin sorun ne?niye tutunmuyo emriyolar bir sebeb gösterilmedimi
allah yardımcımız olsun hepimize
embriolar blastosist aşamasında transfer hiç yapılmadı
sizin sorun neydi canım
ben varım kimse olmayınca geziniyorum malum adet günüm ama hasta olmadım kasıklarım belim agrıyor arada kasıklarıma sızı giriyor kuru bir sancı çok ilğinç bu ay hiç gögüslerimde sızı yok normalde bir hafta önceden agrırdı gögüslerim gün boyu kendi kendimi taciz ettim gögüslerimi elleridim durdum agrı varmı diye hala yok adette olmadım of ya bir gün bir gün geçikti kırmızılarkızlaR neredesiniz kimse yokmu en güzel anne adayları...
ben şuan glifor ve ınofolic kullanıyorumben burdaymm canlar:) uzun protokolde hangi ilaclarla bsladnz?
kız hamile kalmış olma sakın olurda canım bunun örnekleri çoook hem daha önce kalmışsın normaldenben varım kimse olmayınca geziniyorum malum adet günüm ama hasta olmadım kasıklarım belim agrıyor arada kasıklarıma sızı giriyor kuru bir sancı çok ilğinç bu ay hiç gögüslerimde sızı yok normalde bir hafta önceden agrırdı gögüslerim gün boyu kendi kendimi taciz ettim gögüslerimi elleridim durdum agrı varmı diye hala yok adette olmadım of ya bir gün bir gün geçikti kırmızılar
kız hamile kalmış olma sakın olurda canım bunun örnekleri çoook hem daha önce kalmışsın normalden
nebilim böle kolaylıkla kalcamı düşünmüyorumda kısmet ama acayip kasık agrım var olacam gibi ama bişe yok şimdilik bir gün geriye düştük bern onun derdindeyim:)
canım bundan sonra tüpbebek demeyelim tedavimize
sana demiştim ya arkadaşımın kızları oldu tüpbebekten diye ona sorduklarında tüpbebek mi diye şaka olsun diye hep yok bizimkiler tüp değil doğalgaz derdi
hahhhahhha
ben varım kimse olmayınca geziniyorum malum adet günüm ama hasta olmadım kasıklarım belim agrıyor arada kasıklarıma sızı giriyor kuru bir sancı çok ilğinç bu ay hiç gögüslerimde sızı yok normalde bir hafta önceden agrırdı gögüslerim gün boyu kendi kendimi taciz ettim gögüslerimi elleridim durdum agrı varmı diye hala yok adette olmadım of ya bir gün bir gün geçikti kırmızılar