• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

walla canim simdi bilmiyorum neyapcam esim suan askerde mayista gelcek ozaman gidelim dio esim ama ben maddi acandan ddusunuyorum yarim birakmak istemiyorum :(
sen eşin gelmeden tahlillerini yaptır rahim filmini çektir bunlar devlet hastanelerinde yapılıyor ücretsiz en azından sende bir problem çıkmazsa eşinin problemine odaklanıp devam etmeniz lazım tüp bebek 5 bin lira civarı tutuyor ya bunu toparlayacaksın yada bekleyeceksin toparlamak için ben 6 yıl bekledim 6 yıllık evliyim hem yaşım küçüktü hemde aile sorunları kendime ayıracak zaman olmadı ve sonra ev aldım olmayan çocuguma gelecek kurmaya çalıştım ama şuan ne olursa olsun yaptıracam şubatta

bence önce bir kadın doguma git seninde tahlillere baksın sonra eşinlede konuşup karar verirsiniz maddi durumuda ayarlaman lazım eger kadın dogumcu tup bebek derse 5bin lirayı ayarlaman lazım ortalama 5 bin tutuyor

isteee bende oyle dusunuyorum eski kadiin dogmaa eski tahlilerim gostereyim ve tekrar tahlil yapsin baksin diyorumm ondan sonra karar veriyim diorm

sen eşin gelmeden tahlillerini yaptır rahim filmini çektir bunlar devlet hastanelerinde yapılıyor ücretsiz en azından sende bir problem çıkmazsa eşinin problemine odaklanıp devam etmeniz lazım tüp bebek 5 bin lira civarı tutuyor ya bunu toparlayacaksın yada bekleyeceksin toparlamak için ben 6 yıl bekledim 6 yıllık evliyim hem yaşım küçüktü hemde aile sorunları kendime ayıracak zaman olmadı ve sonra ev aldım olmayan çocuguma gelecek kurmaya çalıştım ama şuan ne olursa olsun yaptıracam şubatta

rabbimmm gonlune gore versin insallah olurr hayirli evladin.. cok zor ya rabbim hakkimizda hayirlisini versinn ben hepsini yaptirmistm tek rahim film kalmisti onuda erteledik esim askere gidince bakalim neolcak bilmiyorum kfam karisk canim ya.

rabbimmm gonlune gore versin insallah olurr hayirli evladin.. cok zor ya rabbim hakkimizda hayirlisini versinn ben hepsini yaptirmistm tek rahim film kalmisti onuda erteledik esim askere gidince bakalim neolcak bilmiyorum kfam karisk canim ya.
rahim filmi için esinin olmasına gerek yok hayırlısı olsun

canım mrb..
öncelikle hoşgeldin.... aynı durumdayız.. benim de eşim azospermi...
tedaviye yeni başladım bende...25 yaşındayım... 23 yaş üstü olman gerekiyor birde eşinin son 3 yıla ait spermiogram testinin olması gerekiyor... 2 yıl daha beklemek zorundasın rapor için...
rapor alamayacağın için özel tüp bebek merkezlerinden ziyade araştırma hastanelerini tercih edebilirsin.... fiyatları baya bi düşüyor...
ben mesela Ankara Fatih Üniversitesi Hastanesinde yaptırıyorum...
ilaçlar hariç raporsuz 2700.... ama çoğu yerde ilaçlar hariç 4000... araştırdığım kadarıyla yani... sen bilirsin canımm.. bence bi üniversite hastanelerini araştır...
:) inş yardımcı olabilmişimdir... Allah Yardımcın ola...

Gunaydin kizlarrrrrr kalkin ya uykucular hani yol arkadasiydik ben sabahin korunde dustum yoollara mesai baslayali bir saat oldu:-)

Saka saka uyuyun benim yerimede:-)

bende kalktım burdayım ama bu sabah çooook işim varrrrr
hayırlı işlerrrrrrrrrr canım sana :6::126:

Gunaydin kizlar ben bakmadin uyuyoosunuz diye ama:-)bende kostur kostur calisiyorum buarada kadin doguma gittim bizimmkilere artik rahim filmini devlet hastaneleri cektiremiyormus kamu hastaneler biigi olduya hersey paraya dondu ama doktorum dediki tup bebekte gerek yok rahim filmine biide bi ilac vermisti tupbebek doktoru inofolic getittirdim onu arastiriyorum

Gunaydin kizlar ben bakmadin uyuyoosunuz diye ama:-)bende kostur kostur calisiyorum buarada kadin doguma gittim bizimmkilere artik rahim filmini devlet hastaneleri cektiremiyormus kamu hastaneler biigi olduya hersey paraya dondu ama doktorum dediki tup bebekte gerek yok rahim filmine biide bi ilac vermisti tupbebek doktoru inofolic getittirdim onu arastiriyorum

canım ya iyi araştır derim çünkü tüp bebekte rahim filmi şart diye biliyorum ben eğer çekilmiş varsa bilemem çünkü kanallarının durumunu gösteriyo rahim filmi

canım evet bende buğün doktoruma gittim sabah rahim filmi çok kafama takılmıştı onu sordum.doktor bey dedeiki ben seni ultrasona aldığımda rahim filmini gerektirecek bir durumdan şüpelendiysem zaten onu senden isterdim .tüp bebek için rahim filmini gerektirecek bir durum gözlenmediyse istemiyoruz dedi.

tatlım İNOFOLİC VİTAMİN diye biliyorum ben.

Rabbimin izniyle olacak inşallah... artık burdan kimin göbişi büyük diye yarış yapıyormuşuz.... hahhahah

ayyy ağzına sağlık ne güzel demişsin inş göbüş büyütme yarışı yaparız sonra bebişlerimizi arkadaş falan yaparız ayyyy ne güzel hayaller bunlar :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:
inş bu son denememiz olur bebişlerimiz sımsıkı tutunur bize:49::49:

ayyy ağzına sağlık ne güzel demişsin inş göbüş büyütme yarışı yaparız sonra bebişlerimizi arkadaş falan yaparız ayyyy ne güzel hayaller bunlar :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:
inş bu son denememiz olur bebişlerimiz sımsıkı tutunur bize:49::49:

inşallah bütün hayallerimiz bir bir gerçekleşecek rabbimin izniyle inşallah. burada tevekkül ve dua ve inanmak çok önemli canım...

evet herşey rabbimin elinde
o isterde vermesinide almasınıda bilir herşey onun sonsuz güç ve kuvvetinde
ama insanoğluyuz işte sabırsısız allahım peygamberlere bile vermiş bu imtihanı

kızlar ben şimdilik kaçıyorum sonra görüşürüz bayyyyyyyyyy:10::42:

Back