Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyi bir konuya değindin ben çok merak ediyorum bunu internettende pek net bişi bulamadım. tüp bebekte rahim filmi şartmı? bazıları gerek yok hiç tüpü olmayanlarada yapılıyor diyor. senin bu konuda bilgin varmı cevaplarsan sevinirim canım.
bende ankara fatih ünverstesi hastanesinde başladm tedaviye...
yaşm 25 eşim 31 sorun azosperm.. ilk deneme olacak... dua edin de güzel sonuçlar olsn inş... çarşamba günü başladm tedaviye.....:)
kızlar rahim filmi şart mı diyosunuz ya bu tüpbebekte yapılması şart olan ilk işlem sizi korkutmak istemem ama zor bi işlem
ama canım ben bazı yerlerde okuyorum şart değil diyor. gerçi benim var ama dış gebelik ameliyatından önce idi bir daha o kabusu yaşamak istemem.
sınav iyi geçti galiba:)) görüşmede güzel geçti bizim burda devlet hariç 3 merkez var biri ankada biri baskent biride turhan çetin ben ankadayla görüştüm gökhan beyle doktor çok iyi ama merkez hakkında çok bilgi edinemedim daha önceden orda çalışan doktor bile orada yaptırmayın tüp bebegi geçtim ben orada 21 aşılama yaptım 1 tane tuttu şimdi bir özel tıp merkezinde 13 aşılamanın 9 u tuttu labratuar çok başarısız dedi ve bende bütün herkezden sakın yaptırma doktor çok ilğili çok anlayışlı ama labratuar çok eski ve çok kötü dediler tam başlarken bütün hayallerim yıkıldı zaten bir apartman altındaydı banada garip gelmişti hatta dedimde eşime bunlar bu kadar işlemi bu küççük alanda nasıl yapılıyor diye yani transfer sonrası dinlenecek oda bile belki yoktur iyice içime şüphe düştü ve dün vazgeçtim dün senin dediğin sayfada kızlar turan çetini övüyorlardır aslında sahibi profosör ama doçent olan doktoru daha çok övgü alıyordu bana hemen profa randevu oluşturuyorlardı ben feza beyi istedim 1 saat bekledim ama ön görüşmeye girdim doktoru çok begendim gayet iyi davrandı herşeye baktı bütün eski testler yanımdaydı o yüzden hiç sorun olmadı ve testleri bile çok dikkatli inceledi ve bana pkodan söz edilebilecek bir durumun yok suan dedi ben daha önce 4 yıl ilaçsız adet görmediğimi çok kilolu oldugumu 30 kilo verdiğimi spor yaptıgımı söyledim ve bundan dolayı 1 yıldır düzenli adet gördüğümü söyledim bana sen 6 yıllık evli değil 1 yıllık evlisin çünkü bir yıldır yumutlaman var dedi daha sonra diger doktorlar hiç sormamıştı bu bana boş gebeliğini nasılsonlandırdın dedi kendimi düştü kürtajmı oldun dedi bende kürtaj deyince rahim filmini tekrarlayalım kürtajda tüpler zarar görmüşmü dedi ve bana bir ilaç verdi pko için yeni çıkan bir ilaçmış ben glifor kullanıyorum kızlar glifor hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde pkoda insülin direnci yüksek olur hemde insülini düşürücü ikisini birlikte kullan dedi eger karar verirsen adetin 5 ci günü testlerini yaptır gel bide yumurtalıklarına muane edelim dedi çok hoşuma gitti yaklaşımı fiyatta diger merkeze göre biraz daha fazla ama güven verici 4 katlı bir bina kocaman ve çok düzenli diger yerler ilaç dahil 4 bin demişti artı muayene burası 4700 gibi felan tutuyor tüp bebek 3500 lira sperm analizi 150 lira ve bir defaya mahsus muayene 200 lira bide ilaç parası şimdilik içim ısındı tabi etraftakilerede bilği verdik bi araştırın diye mutlaka araya bir tanıdık buluruzcanım sınavın nasıl geçti
merkezle görüştüm demişsin neye karar verdin
kızlarrr herkes birbirine sormuşşş.. bildiğim kadarıyla cvp vereyim
eğer kadından kaynaklı bi sorun yoksa yanii tekrarlayan düşükler, uzunca süre gebe kalamama(erkekte sorun yoksa),
polip,myom kist vb yumurtalıklarda bi sorun yoksa adetler çok sıkıntılı değilse rahim filmi çektirmenize gerek yok...
ama dr ister içimiz rahat etsin diye aklımızda kalmasın diye ozaman çekilebilir... ama dr istedi diyede sorun yapıp stres olmayın bence...
ben varımmmmmmmmmmmm:)günaydııın kimse yokmuuuuuuuuuu
sınava gittim geldim yolun üstünde pazar vardı eşimle pazar alışverişide yaptık aylar oldu pazara gitmemiştim bol bol meyva aldım geldik kahvaltı yaptım tv izliyorum of ya yarın iş var bütün umutlarımı transferden sonraya saklıyorum bol bol yatacam evde kafamı dinliycem hatta 12 gün hiç gitmemeyi bile düşünüyorum düşünsene bizimkiler herşey elinin aldı akşama kadar kırk defa test yaparlar bana stres olurum iyice zaten damarım zor bulunuyor intraket takarız çıkarmayız her defasında şırıngayla kan alırız diyolaar ben dahada çok stres olurum işteyken
yok yok çalışmıycam bir hafta yıllık izin alayım diyordum ama iki hafta alsam daha iyi galiba işe gidersem habire test stresi olur ben evde olurum annemler bize gel diyorlar yada biz gelelim boşa stres olurum tek kalacam evde :))kafam rahat olur ama temizlik ne yapacam ben temizlik yapmada nasıl durucam ama transferden bir gün önce yardımcı alacam cam kapı koltuk halı ne varsa bütün dip bucak yaptırırım günlük işi de kendim yada eşime yapariyi hadi geçmiş olsun canım sınavı atlattın
tarnsferden sonra sakın çalışma izine çık evde istirahat et
boşver tatlım işi gücü gerçi boşver diyorumda ben kendimde duramam temizlik yapmadan hiç sevmem dağınığı am benim eşim transfer dönemlerinde her yardımı yapar yemeğimi bile yapar bana bi kuş sütüm eksik olur yani eeeeeeeeeeeee kolaymı hep biz uğraşıyoruz birazda onlar uğraşsın baba olmak kolay mı zaten bi hamiş kalsammm o zaman göstericem ben ona hanya yı konya yı
hahahhaaaaaaaaaa
korksun benden o zaman
sen hamile olda bence o her işi yapmaya hazırdır benimkide yapar benim içime sinermi bilmiyorum önceki hamileliğimde hiç naz yapmamıştım her işide yaptıydım