2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

merhabalar benim kızım 35+1 de 2400 gr çıktı. bir kaç gün geri gözüküyor. önceden hep 1 hafta önde gidiyordu. doktorum plesentamın yaşlandığın söyledi. bol su iç dinlen dedi. bebek hareketlerini takip et dedi. erken doğum olabilirmiş. netten araştırdım plesenta yaşlandığında çocukta iyi beslenememe hatta kilo verme yaşanabiliyormuş. sende var mı böyle birşey. ya da bu durumu yaşayan arkadaş var mı?
bu arada boyumuz 46 cm

Son düzenleme:

Benimde 35+1 günlük kilomuz ile 36+2 günlük ölçülen kilo aynı idi çok şaşırdım ama doktorum herhangi bir sorun olmadığını bir haftada kilo artışının olmamasının normal olduğunu söyledi ama ben epey endişelendim hatta yanlış ölçüm yapıldığını bile düşündüm çünkü plesentanın incelenmesinde herhangi bir sorun görmediler.. şimdi kafam karıştı, erken doğum derken sezeryan ile mi müdahale edilecek yoksa normal olarak mı erken doğum olabilir ki

benim oğlumda 36+5 günlük 2700 gr.suan durmuo yerinde:)

kızlar bebeğiniz döndü mü ben 36 haftalığım ve durumu makatta görünüo döner mi kızlar

kızlar bebeğiniz döndü mü ben 36 haftalığım ve durumu makatta görünüo döner mi kızlar

doktorlar son zamanlarda yeri daraldığı için dönmelerine
zor gözüyle bakıyoar ama bazen son anda bile dönen bebekler
oluyormuş o yüzden kesin bir bilgim yok, birde bizim topikte kızlar konuşuyodu
bebeği hala ters duranların bebekleri döndürmeleri için bazı yapılabilecek şeyler varmış
şimdi hatırlayamadım onların ne olduğunu ama bazı hareketler varmış.

Bende 36 + 3 um kontrolde donmuş gorunuyordu. Doktor bu haftalarda donmesi bizim için iyi dedi ama son anda ihtımali düşükte olsa donebılır dedi ama suan neyse genelde oyle kalıyormuş

kızlar bizde de aynı durum var.Kendimi mahvettim dün üzüntüden.Bebişimiz 37.haftada 3300 grdı haftası da önde görünüyordu bu hafta gittik kilosu aynı çıktı şok olduk tabi kendimi suçladım iyi beslenemedim mi diye.doktorum normal olduğunu belkı bebeğin niyadını doldurduğunu söyledi.Bakalım haftaya 39+2 de gitmiş olacağız doğmazsa o zamana kadar

canım kendini hiç kötü hissetme belki ölçümlerde hata vardır benim geçen hafta kilo alınmamış görünüyordu yazdığım gibi ama bugün gittim 3150 olmuş, 10 günde 300 gram almış görünüyo.. içini ferah tut, yine düzenli beslenmene devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…