2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

meltemizmir bebişin hayırlı olsun canım.doğum fotolarını gördüm oğulların çok şeker maşallah.allah uzun ömürler versin,allahım bizede o günleri göstersin inşallah.
doğumun egepolde olmuş doğum ücreti nekadar ödedin acaba?tşk.iyi akşamlar.

cok sagol canım darısı basınızaa 1200 tl demıslerdı ama 1130 tl aldılar

Merhabalar,

Biz de 36+6 da 2950 gr 47-48 cm olmusuz:)) Pozisyon doguma uygunmuş:))) Bugun işten de ayrılıyorum, heyecanlı bekleyişler başladı artık

Canım hala burayla ilgileniyormusun bilmiyorum ama ben yine bilgilerimi yazayım. 38+4de kızım 3.891gram ve 50 cm olmuş. Cuma sezeryana giriyorum. Bakalım doğru çıkacakmi? Senin ultrasondakinden eksikmi fazlami çıktı merak ediyorum.

Merhabalar,

Biz de 36+6 da 2950 gr 47-48 cm olmusuz:)) Pozisyon doguma uygunmuş:))) Bugun işten de ayrılıyorum, heyecanlı bekleyişler başladı artık

canım başın çok telaşlıdır şimdi senin ben yazıyım eğer girebilirsen bebişimin son ölçümleri ...Allah izin verirse 4 şubatta doğum yolu göründü

37+3
kilomuz 3.307 gram
boyumuz 51.17cm

meltemcim gözünüz aydın oğluşunu kucağına almışsın maşallah
vaktin olur da eklersen
oğluşumun ölçüleri

36+6 hafta
3050 gr
48 cm

meltemcm fırsatın olduğunda kaydedersen seviniriz... kızım 36+1 de 2873 gr 49,5 cm di. bugün itibari ile 37+0 da 3120 gr 51 cm olmuş...

36+5 3350 gr. boyunu söylemedi ama doğumda 50cm i geçer dedi. perşembe gene kont var. meltem teyzesi, fırsat bulursan bizi de ekler misin?

merhaba,
39+0 kılomuz 3172gr boyumuz 50cm meltem teyzesı ınsallah haftaya olculerı degılde dogum hıkayemı yazarım son gunler gecmek bılmıyor

meltem teyze 37+5 olduk sonunda. kilo 3600 gr, boy 50 üstü. ama kafa büyük olduğu için boy konusunda da yanıltır dedi. sadece 50 üstü geleceğini söyledi. yeni veriler çarşamba günü zaten önümüzde ki cumartesi de doğum. sonra gerçek boy gerçek kiloyu paylaşırız artık buradan.

Meltemcim bebekim dogdu.
bdt:6 subat 2013
dogum: 7 subat
dogum sekli epidural sezeryan
boyu 50 cm
kg 3200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…