- 12 Temmuz 2012
- 4.975
- 8
-
- Konu Sahibi meltemizmir
meltemcim alperenimiz 33+1 de 2661 gr 48 cm
kaydetmemıs yazdım halbukimeltemmmmmmmm eklemeyi unutmuşsunnn
bence 3400u bulur ama ete agırlık verkıslar bugün gittim doktora.36.haftaya giriyoruz bebeğimin kilosu 2400 dedi doktorum.biraz zayıf dedi.et yiyip yemediğimi sordu.bende yiyemiyorum dedim.gerçekten nerdeyse hiç yemiyorum.yumurta yiyiyomusun dedi onu yiyiyorum.hergün kırmızı et tüketmen gerek en az 2 köfte kadar yemen lazım günde dedi.şubatın ilk haftası doğumum.sezeryan.o zaman kadar ne kadar olur tahminen
minik prensesim 2750 gr. olmuş, boyu da uzamış 47 cm. bana benzemeyecek. daha uzun olacak galiba . ama kafa da büyük. 3 hafta önde. akıllı çocuk olacak diyo dr. amca kibarca:))
35+3 te 2800 olmus pasam.. Gobek buyutuyolar icerde :)
meltemcm yukarda yeni bilgilerimizi yazmıstım ama sanırım gözünden kaçtı 33+3 te 2500 gr ve 46 cm dik .eklersen seviniriz...
meltem abla meltem abla beni de yaz :):) 36+6.... boyu 49cm.kilosu 3152gr
ay teyzecımmm maşallah sana , ama annene deki diğer tarafta kaynayabılıyor en saglıklısı buraya yazmak...meltem teyze annem diğer tarafa yazdı ama gözünden kaçmış sanırım 35. haftada boyum 42 cm kilom 2450 gr bizi eklersen seviniriz :)
Meltemcim 36+4günlüğüz ve 3kilo 46gram ve 48cm olmuşuz eklersen seviniriz.
bizimde bugün kontrolümüz vardı,33+3 2500gr ve 49 cm olmuşuz.
allah uzun omur versın neden erken dogdu tpoıkte 1.lik senın oldu bu arada :)
İlk bebişimiz tam bir ay önce dünyaya geldi.Boyu posu da yerinde maşallah.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Tebrikler canim,Allah anali babali buyutsun....