2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

kıslar bugün gittim doktora.36.haftaya giriyoruz bebeğimin kilosu 2400 dedi doktorum.biraz zayıf dedi.et yiyip yemediğimi sordu.bende yiyemiyorum dedim.gerçekten nerdeyse hiç yemiyorum.yumurta yiyiyomusun dedi onu yiyiyorum.hergün kırmızı et tüketmen gerek en az 2 köfte kadar yemen lazım günde dedi.şubatın ilk haftası doğumum.sezeryan.o zaman kadar ne kadar olur tahminen

meltemmmmmmmm eklemeyi unutmuşsunnn
kaydetmemıs yazdım halbuki

bence 3400u bulur ama ete agırlık ver

minik prensesim 2750 gr. olmuş, boyu da uzamış 47 cm. bana benzemeyecek. daha uzun olacak galiba . ama kafa da büyük. 3 hafta önde. akıllı çocuk olacak diyo dr. amca kibarca:))

benimkide 33+4 2100 dedi dr bana zayif geldi demek hergun et yemek lazim esimde kasap ayol benim kiz niye zayif hergun et pisiriyim bari kocamin canina minnet

meltemcm yukarda yeni bilgilerimizi yazmıstım ama sanırım gözünden kaçtı 33+3 te 2500 gr ve 46 cm dik .eklersen seviniriz...

meltem teyze annem diğer tarafa yazdı ama gözünden kaçmış sanırım 35. haftada boyum 42 cm kilom 2450 gr bizi eklersen seviniriz :)

meltem teyze annem diğer tarafa yazdı ama gözünden kaçmış sanırım 35. haftada boyum 42 cm kilom 2450 gr bizi eklersen seviniriz :)
ay teyzecımmm maşallah sana , ama annene deki diğer tarafta kaynayabılıyor en saglıklısı buraya yazmak...

Meltemcim 36+4günlüğüz ve 3kilo 46gram ve 48cm olmuşuz eklersen seviniriz.

allah uzun omur versın neden erken dogdu tpoıkte 1.lik senın oldu bu arada :)

İlk bebişimiz tam bir ay önce dünyaya geldi.Boyu posu da yerinde maşallah.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Tebrikler canim,Allah anali babali buyutsun....

teşekkür ederim kızlar canım aslında bir sağlık problemi falan yoktu tamamen benim oğlumun sabırsızlığı :))iki hafta önden gidiyordu sanırım vakti gelmiş:)) çok şükür sağlığı yerinde inşallah en mutlu şekilde yaşarsınız bu en özel anınızı darısı başınıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…