2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

ay teyzecımmm maşallah sana , ama annene deki diğer tarafta kaynayabılıyor en saglıklısı buraya yazmak...

meltem teyzecimmm diğer tarafta kaynıyabiliyo demişsin 36+2 deyken 2800 olmuş ve 50,9 cm de boyumuz :))) eklermisin bizi 20.haftalarda 320 grammış oğlum oyy kurban olsun annesi onu verene küçük gibi geliyo bana ama drumuz iyi kilosu ne fazla ne eksik dedi bakalım hayırlısı :)

meltem teyzecimmm diğer tarafta kaynıyabiliyo demişsin 36+2 deyken 2800 olmuş ve 50,9 cm de boyumuz :))) eklermisin bizi 20.haftalarda 320 grammış oğlum oyy kurban olsun annesi onu verene küçük gibi geliyo bana ama drumuz iyi kilosu ne fazla ne eksik dedi bakalım hayırlısı :)

36+0 da 3000g olmus leylek bacaklı kızım. Eklersen seviniriz meltem teyzesi:emir_bebek:

Meltem teyzesi oğlum ellerinizden öper...
37+1 3,095 gr 49 cm:nazar::nazar::nazar::KK76:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sizeee

bugün gittik doktorumuza masallah 3,150 gr 50 cm olmus kızım asağı inmiş bekledığımızden erken gelebılırmıs asağı ındıgı ıcın yuzunu de zar zor gorduk:))) 10 gün sonra tekrar kontrol hayırlısıyla bakalım.......

meltemcim kızımıda ekle listeye :KK16:
36+6 haftalık 2.840 gram kilomuz ve 51 cm boyumuz olmuş:KK16::KK16:
:nazar::nazar: maşallaaah toparladı kuzucum:KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah!!! Canım yakında kavuşuyorsun nur topuna. Allah sağlık, hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve eşine. :KK16::KK16::KK16:

canımm sen yazdıkça inan ki çok mutlu oluyorum
çok sağol tatlım
ALlahım tez zamanda tüm bekleyenlere sana da nasip etsin tatlım:KK16:

canımm sen yazdıkça inan ki çok mutlu oluyorum
çok sağol tatlım
ALlahım tez zamanda tüm bekleyenlere sana da nasip etsin tatlım:KK16:

Amin canım inşallah! Ben de seni gördükçe çok mutlu oluyorum. İnşallah doğum haberini okuyunca daha da mutlu olacağım. Dualarım seninle

ya kızlar ben şimdi 37ye 5 günlüğüm ama ultrasyonda 36 bazılarındada 35 haftalık çıkmaya başladı önceden tam zamanında çıkıyodu bu hafta geç çıkmaya başladı geçen hafta kilosu 2875 iken bu hafta 2725 çıktı ya neden acaba kızlar böyle olan var mı aranızda çok canım sıkılıdı bu duruma doktor normal dedi ama bilmiyorum sancılarım başladı arada var nstdede sancım çıkıyor açılmam yok ve normal doğum görünüyor kızlar ve ben normal doğumdan korkuyorum

ya kızlar ben şimdi 37ye 5 günlüğüm ama ultrasyonda 36 bazılarındada 35 haftalık çıkmaya başladı önceden tam zamanında çıkıyodu bu hafta geç çıkmaya başladı geçen hafta kilosu 2875 iken bu hafta 2725 çıktı ya neden acaba kızlar böyle olan var mı aranızda çok canım sıkılıdı bu duruma doktor normal dedi ama bilmiyorum sancılarım başladı arada var nstdede sancım çıkıyor açılmam yok ve normal doğum görünüyor kızlar ve ben normal doğumdan korkuyorum
son haftalarda butunu goremedıgı ıcın usg olmumlerıne takılma gecen hafta 300 gr almıstı ruzgar bu hafta 120 gr almıs mesela

X