Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kutu çok şıkmış![]()
ayrıca bu kutu bana basit geldi braz canm ya. daha emek sarfeden şeyler istiyorum ama el becersi olmayanlar için ideal.
ben şu kalpleri kendim kesemem hayatta
kalpli positim var ama onu geçen sene yıldönüminde kullanmıştım. kendm yapmalıyım ama çizemem de kesemem de ne olacak![]()
Kutu için paylaşmadım zaten canım bunu, içine konacak kalpler güzel fikir olur diye düşündüm
Sıradan bir koli bu kutu bile değil ki![]()
nikah şekernden kalma. kutu hastalığım vardr da benm
her türlü yüzük saat takı nikah şekeri kutularını bulundururum evde
canım senin ki eğer duygusal ve romantikse sende ona manevi değerleri olan şık bir kutu hazırlayabilirisn. kutunun içine de kendi hediyeni koyabilirsin
ya bak bizde 4 yıldır çıkıyoruz alacak bir şey kalmadı
doğum güzlerimz güzel olur ama sevgililer günü ve yıl dönmlerimiz sıradan.
ona söylediğimde de sen yap neden her şeyi erkeklerden bekliyosunz diyo. çiçek mi alayım yani dedim. evet diyo. çiçek alayım bak ne komik olur
sen neden almıyosun peki canım
Eki Görüntüle 620674 Eki Görüntüle 620675 Eki Görüntüle 620676 Eki Görüntüle 620677 Eki Görüntüle 620678 Eki Görüntüle 620679 Eki Görüntüle 620680 Eki Görüntüle 620681 Eki Görüntüle 620682 Eki Görüntüle 620683
Offff aşkım hemen gelsin yaaa kırmızı,pembe paketler yapmayı özledim![]()
bu erkeklerin hepsi aynı galiba, benimkide seninkinin dediğini diyo bende senin dediğini diyorum![]()
Çok fazla var tatlım ama resimlerini çekmek hiç aklıma gelmedi açıkçası
Sadece bi tanesini resimledim.Bu haftasonu malzemeler alıp hazırlayacağım,
bitince resim eklerim
Eki Görüntüle 620823
çok hoş ellerine sağlık.
peki malzemeleri nereden ediniyorsun
kutuyu neyden yapıyorsun
Teşekkür ederim canımÇok sert olmayan mukavvadan yapıyorum kutularımı.(Sert olunca kesmek işkence oluyo)
İnternetten şablon indiriyorum istediğim şekilde, çizip kesip yapıştırıyorum. Dışını da yapışkanlı kağıtla kaplıyorum.
Parlak olanlar çok hoş duruyor
Şablonu şurdan oluşturuyorum istediğim ölçülerde, çok rahat oluyo:
Free Template Maker
taahmn ettiğim gibi ama şablon oluşturma kısmını anlayamadım canım neden internetten oluşturuyorsun ki
canım ne kadara mal oldu bu kutu.
nikah şekerin evde mi vardı
foto bekliyoruz hala içinin dizaynını olmadı mı daha pc![]()
![]()
Mesajda sormuştun ya canım işte gül yaprağım bunlardı. Bunun resimdeki pembesini aldım pahalı bişey değil bunun paketi böyle 2 tl pakettekilerin hepsini koyma ben yarısını koydum iyi oldu.
Bebeğim amcamlardayız bugünde resimleri getirmedim yanımda ondan gösteremiyorum ya ama en yakında göstereceğim tatlım inşallah.
Kutuyu 13 tlye aldım heralde canım ben atkı ördüğümden kutu yapmakla uğraşmadım aldım resimdekinden benim kutum içime sindi ya iyi oldu.
Yinede sen bilirsin tatlım.
Nikah şekeri evde yoktu canım aldım resimdeki gelin damat biblosunu 6 tlye aldım canım.
Kutunun içinede bak bu çikolatadan koydum iki tane aynısını buldum :)
![]()
Şeker olarakta işte bunlardan her renginden aldım ve koydum
![]()