2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

$5444338739_22423cd6f9.jpg
böyle bir kutuyu da sizler rahatlıkla yapabilirsiniz.

bakın ayakkabı kutusu ebatlarında. ayakkabıcılardan temin edin ve üzerini kırtasiyeden aldığınız renkli karton ve kağıtlarla zevkinize göre dizayn edebilirsinz

$kisiye-oze-hediye-4.jpg
bu tarz kutuları ise kırtasiye tarzı yerlerde bulabilirsinz. Ankara da oturanlar karafnfilde bulablr bunun sadece kalplileri değil kare dikdörtgen ve yuvarlak olanları da mevcut ama resmen para tuzağı bence çok pahalıydı geçen senelerde:1:

Son düzenleme:
hediye almayacağım sevgiliminde alacağını zannetmiyorum zaten görüşmeyiz de o gün :D

$a_ori_1327241171.jpg

bu da sizi kurtarır kızlar belki çok sıradan ama romantik. özel kutunuzun içine koyabilirsiniz. göz doldurur. zengin durur:1: çok fenayım ya benim artık hediye seçeneklerim tükendiği için bu tarz şeylere yöneliyorum. siz benm gibi tüketmeyn yavaş yavaş ilerleyin:ssz:

hediye almayacağım sevgiliminde alacağını zannetmiyorum zaten görüşmeyiz de o gün :D

biz de o gün görüşemeyeceğiz. ayrı şehrde olduğumuz için. zaten hediye de almaz ama ben bir şeyler yapacağm içimden geldi heves ettim yine:51:

biz de o gün görüşemeyeceğiz. ayrı şehrde olduğumuz için. zaten hediye de almaz ama ben bir şeyler yapacağm içimden geldi heves ettim yine:51:

bizde ayrı şehirlerdeyiz o sevmiyor öyle hediyeleşmeyi özel güne sığdırmayı. hoşumuza giden şeyleri alıyoruz zaman zaman

Allahhh tam benlik konu... Terazi burcuyum kararsızlığın dibindeyim.
Herifim Balık burcu cinsin teki özellikle de kıyafet konusunda :19:
Anlayacağınız kızlar orjinal fikirlerinize benimde ihtiyacım var :44:

Allahhh tam benlik konu... Terazi burcuyum kararsızlığın dibindeyim.
Herifim Balık burcu cinsin teki özellikle de kıyafet konusunda :19:
Anlayacağınız kızlar orjinal fikirlerinize benimde ihtiyacım var :44:

canım ne tür bir şey istiyorsun kıyafet mi, aksesuar mı, yoksa kendi el emeklerinle yapabileceğin türden şeyler mi

biz burda dünden beri fikir alışverişi yapıyoruz.

benmde yükselenm terazi ve sevgilim de terazi

balıklar duygusal olur derler eğer sevgilin duygusalsa romantik hediyeler hazırlayabilirsin??

$b-368488-bonibon_%u0025C5%9Fekerler.jpg
bu şekilde kalpli bonibonlardan düşünüyorum kırmızı pembe falan. ama bonibonları keseye mi koymalıyım yoksa kutuya mı serpmeliyim kutuda gül yaprakları da olacağı için temiz olmayabilir belki kirlenirler:1: ama yenmeyedebilir süs niyetine.
ya da küçük bir kutu yapayım bonibonlar için ne dersiniz kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu konuda

SEÇENEK 1 $270720101355.jpg kese bu şekilde kızlar

SEÇENEK 2 $IMG_0424.jpg ya da büyük kalpli kutumun içine bu şekilde küçük kutulara mı bonibon koymalıyım

SEÇENEK 3 bonibonları gelişi güzel kutuya mı serpmeliyim

Son düzenleme:
canım ne tür bir şey istiyorsun kıyafet mi, aksesuar mı, yoksa kendi el emeklerinle yapabileceğin türden şeyler mi

biz burda dünden beri fikir alışverişi yapıyoruz.

benmde yükselenm terazi ve sevgilim de terazi

balıklar duygusal olur derler eğer sevgilin duygusalsa romantik hediyeler hazırlayabilirsin??

Duygusal...
Hiç bilmiyorum canım ne yapacağımı ama atkı filan öremem yok yani öyle maharetlerim :1:

yeni evliyim ve bebğiöm oldu. bebek bakmaktan çamaşır bulaşık yemek derken sevgililer gnünü hatırlamıyorum bile. 29 yaşındayım 28 yıldır hep hatırladım hatırlandım.. hayat işte :((

yeni evliyim ve bebğiöm oldu. bebek bakmaktan çamaşır bulaşık yemek derken sevgililer gnünü hatırlamıyorum bile. 29 yaşındayım 28 yıldır hep hatırladım hatırlandım.. hayat işte :((

canım bir ömür boyu sana ve bebeğine mutluluklarr

Back