2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

orkide de olur cnm aynılarmış zaten onu bulamayız TR de

şu an ki alacakalarım.
çiçek (orkide ya da menekşe)

kalpli kutu

içine resmimiz

gelin damat biblosu

kalpli şekerler

gül yaprakları

not yazmak isterdm ama zor yıldönümümüzde yazıp duvarlarına yapıştırmştm ama hep internettendi ya niye kendin yazmadın dedi

esmer kraliçe ağlayan gelin çiçeği varmış isyan anlamında tam bize göre

Son düzenleme:
ben şu an çiçek düşünmüyorum canım
şöyle bir sene falan olsun hala almamakta inat ederse alacağım
ya bide söyledim
bana şimdiye kadar kimse çicek almadı dedim

sembol membol yapmıssn bir sürü anlamamış
yine anlamıcağından korktum kendim yazmadım deseydin

inşallah alır cnm sevgililer gününde o ne dedi peki
ben sana zaten almayı düşünüyordum ama şimdi senin hep aklında çiçek olur ne zaman alacak ne zaman verecek diye
o zaman süprizi kalmaz sen unut ben unuttuğunu hissettiğim zaman alacağım dedi
unutamıyorum ama

kıyamam yaaa sabrın sonu selamettir.
bende almıcam vazgeçtm o anlamaz şimdi

bende kalpli bir kutu alacağım içine kırmızı kartondan seni seviyorum çünkü diye başlayan kağıtlar kesip koyacağım
kağıtların arasınada hediyemi saklayacağım
ama bir sorun varr
hediyeye karar veremedim henüz :26::26:

Kızlar kutu yapacaksanız şu şekilde kalplerle doldurabilirsiniz içini,
alta da hediyelerinizi koyarsınız Benim aşkım askerde olduğu için
yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım Bana öyle kalpli
pembeli çiçekli böcekli şeyler gönderme demişti

Ben de yaptım bundan, yani benziyordu.. Ama pembeli değil, daha çok mavili kırmızılı tonlarda..

Yine kendi yaptığım şık bir ahşap Beşiktaş kutusuna koydum, kutu simsiyahtı. :) Anam ağladı onu yapana kadar..
Normalde incik cincik şeyleri sevmez benimki, önce kutuyla avucumun içine aldım, kendisi fanatik Beşiktaşı, sonra kağıtlara bayıldı..

Ama sevgililer gününde vermedim, doğum gününde verdim. İyi ki doğdun, sen olmasaydın. . . . . . (bir neden) şeklinde yazmıştım.

Hey gidi heey..

Yapın bence ama askerde sinirlenir o kadar erkeğin içinde, gelince verin..

canım o zaman yapma sen hediye gönder. kendinde bir kutu yap ama kalpli kırmızılı pembeli değil daha ağır olsun
o şimdi erkeklerin içinde utanır

ayrıca bu kutu bana basit geldi braz canm ya. daha emek sarfeden şeyler istiyorum ama el becersi olmayanlar için ideal.
ben şu kalpleri kendim kesemem hayatta
kalpli positim var ama onu geçen sene yıldönüminde kullanmıştım. kendm yapmalıyım ama çizemem de kesemem de ne olacak

kızlar şimdi kutu yapacaklar için internetten biraz örnek koyacağım ama ben bu kutuların içindeki çikolata esprisini anlamadım hadi kızlar her halükarda sever de erkekler için neden??

benim alacağım böyle bir kutu pastanelerde kolayca bulunabilir.üzerinde ki uğur böceklerinden geçen seneki kutuma yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…