Meliscim bugun oglum cok agliyordu elimiz ayagimiza dolandi kimseye birsey soramadim cok tedirgin oldum o halde gorunce..dolayisiyla kizimizida sormayi unuttum. bu testler hakkinda bilgi aldinmi sen cnm... ne zmn ve hangi testleri yapiyorlar... biz nereden bilgi alabiliriz fikrin var mibildiğim kadarıyla rop birkaç kez yapılıyor korkma canım..
Meliscim bugun oglum cok agliyordu elimiz ayagimiza dolandi kimseye birsey soramadim cok tedirgin oldum o halde gorunce..dolayisiyla kizimizida sormayi unuttum. bu testler hakkinda bilgi aldinmi sen cnm... ne zmn ve hangi testleri yapiyorlar... biz nereden bilgi alabiliriz fikrin var mi
Aynen bazen sormak istediklerimi not aliyorum onu cebimden cikarmayi bile unutuyorum... oglum daha iyiymis yarin besini deniycem dedi dr. Ama hala solunum cihazina bagli malesef... cok agliyordu cok endiselendim hala o caresiz aglayislari gozumun onunden gitmiyor... icim parcalaniyor... cok zor bir durum rabbim sabir versin bizlere...hayır her seferinde erdinç beye rop muayenesini de sorucam diyorum ama oraya gidince beynim tamamen duruyor yarın heyecanlanmazsam sorarım inşaallahh...oğlun nasılmış içeri girebildin mi drla görüştün mü
Aynen bazen sormak istediklerimi not aliyorum onu cebimden cikarmayi bile unutuyorum... oglum daha iyiymis yarin besini deniycem dedi dr. Ama hala solunum cihazina bagli malesef... cok agliyordu cok endiselendim hala o caresiz aglayislari gozumun onunden gitmiyor... icim parcalaniyor... cok zor bir durum rabbim sabir versin bizlere...
Cok saol cnm... cok rahatladim bunlari duyunca.. sanki biraktigim andan itibaren her an her dakika agliyo aklima getirmemeye calisiyorum olmuyo... bugunler gececek diye dusunmeye calisiyorum... sutum azaldi makinayla sagiyorum oncekinin ceyregi kadar gelmiyo... isyan etmiyorum fakat cokk zorrr cokk yiprandim.. dunya yansa umrumda degil... dr u bu sabah yine rahatsiz ettim telefonla.. besin baslayacak bugun.. insallahh duzelecek ama artik hep bir korku var icimde... Allahim kuzularimizi sen bize bagisla.. acilarini gosterme...tek elimizden gelen dua etmek...canım cumartesi benim kızımda öyleydi çırpınıyodu yavrum seside çıkmıyordu hemşireye ne olur bakın yoksa 2 gün hep aklımda bu şekilde kalıyor dedim siz dışarı çıkın ben bakım yapıcam dedi ben de çıktım ama 2 gün çok kötüydüm pazartesi daha iyidi bugün daha iyi görürsün inşaallah merak etme...bizim de bugün görüş var ..
inşaallah bizde birgün yazarız böyle siz ne gibi bir süreç yaşadınız yazarsanız tecrübeleriniz bize yardımcı olur belki.
Cok saol cnm... cok rahatladim bunlari duyunca.. sanki biraktigim andan itibaren her an her dakika agliyo aklima getirmemeye calisiyorum olmuyo... bugunler gececek diye dusunmeye calisiyorum... sutum azaldi makinayla sagiyorum oncekinin ceyregi kadar gelmiyo... isyan etmiyorum fakat cokk zorrr cokk yiprandim.. dunya yansa umrumda degil... dr u bu sabah yine rahatsiz ettim telefonla.. besin baslayacak bugun.. insallahh duzelecek ama artik hep bir korku var icimde... Allahim kuzularimizi sen bize bagisla.. acilarini gosterme...tek elimizden gelen dua etmek...
Cok saol cnm... cok rahatladim bunlari duyunca.. sanki biraktigim andan itibaren her an her dakika agliyo aklima getirmemeye calisiyorum olmuyo... bugunler gececek diye dusunmeye calisiyorum... sutum azaldi makinayla sagiyorum oncekinin ceyregi kadar gelmiyo... isyan etmiyorum fakat cokk zorrr cokk yiprandim.. dunya yansa umrumda degil... dr u bu sabah yine rahatsiz ettim telefonla.. besin baslayacak bugun.. insallahh duzelecek ama artik hep bir korku var icimde... Allahim kuzularimizi sen bize bagisla.. acilarini gosterme...tek elimizden gelen dua etmek...
Kızlar psikolojik destek almayı düşündünüz mü ben düşünüyorum.çok mutsuzum kaygılarım çok fazla.çok yorgun hissediorum kendimi normal midir bunalr
bbazen bende istiyorum..
çok zor zamanlar geçirdim tüp bebek sürecinde ,tam kavuşacağım derken bunları yaşadım.şimdi gelecekle ilgili kaygılarım çok yüksek.kötü bir söz bir kelime duymaktan çok korkuyorum.hastanede bir gün olumsuz şeylerde duyabilirim buna hazır mıyım bilmiyorum.hazır olmazsam da değişen bir şey olmayacak ama....gerçekleri biliyorum fakat kabullenmek istemiyorum sanırım........yavrularımı kucağıma alıp doyasıya koklamak istiyorum....çok şey mi istiyorum.
canım çok şey istemiyorsun tabii ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz inşaallah sonu güzel olacak o korkular hep var yüreğim ağzımda yaşıyorum benim şansım eşim çok güçlü bir insan benim kendimi bırakmama izin vermemeye çalışıyor o olmasa hiç toparlayamam kendimi şunu da söyliyim benim eşim ölü doğmuş dr bırakmış ölü diye pratisyen bir dr varmıştı uğraşmaya başlamış 10 dk sonra kalbi atmaya başlamış onun için rabbim ömür verdiyse ne desek boşş..
Melis sağ ve sol göğsünden eşit miktarda mı süt çıkıyor benim sağdan az geliyor o yyüzden sormak istedim.günde toplam 450 -500 cc çıkıyor.senin ne kadar çıkıyor cnm
benimde tam tersi canım soldan daha az geliyor toplam 400-450ml çıkıyor çoğalır diyorlar ama çoğalmıyor.
cnm benim 200 çıkıyordu humana still tea ii geldi bir de dere otu ,hoşaf,kuru incir ,bulgur ve tahin helvası koskanın sütümü 200 den 400-500 e çıkardı.lansinohun ikili sağma makinasını aldım yıkaması zor oluyor.sen nasıl temizliyorsun her seferinde sabunluyor musun
saol canım benım kızım 28 haftalık 560 gram 24 haftalıkla uyumlu gelısme gerılıgı su azlığı preeklamsı ters akım nedeniyle erken dogdu ılk zamanlarda kendı nefes alabılıyorduu bağırsakları yüzünden hıc beslenemedı 05 cc verıyorlardı 1 cc de karnı sısıyordu zamanla toparşıcak gıbıme geldı ama beslenememesı cok buyuk sorunmuş bunu anladım beslenemedıguı ıcın enerjısı bıtıyo tam anlamıyla fonksıyonları bozuluyoo damar yoluyla sıvıyla buyutuyorlardı 1500 kılo olmuştu 68 günde gerektıgı zaman oksıjen verıyorlardı cok düşükte sonra gıtgıde kronık akcıger hastalığı başlangıcı oldu olumune 4 gun kala makınaya bağlandı son zamanlarda %100 olsıjenle bıle satrasyonu 60 lara düşüyordu beslenemedıgı ıcın anemı vardı sag sol kolda kırıklar başlamıştı ama geçer büyüdükçe dıolardı onemlı degıl okadar dedıler cıgerlerı kalbını sıkıştırmaya başlamıştı ben hep atlatıcak dıee umuyordum ama olmadı ılk bebegımdı hamılelıgım kotu başladı ve sonuda kotu bıttı hayırlısı bolemıs allahıma hıc ısyan etmedim ama benım melegımdı oo can kuşumdu ses kaydı doldurmudtum ona bız yokkken anne baba aramasın dıee sesımıze ıyıce alışmıştı doktorlar bıle sasırıyordu agladıgı zaman susuyordu hemen anne baba arıyordu cok zormuş evlat acısı hastaneden bebegının olusuyle çıkmak cok acı allah kimseye gostermesın yasatmasın ama soyle dıeeıım allah sabrını da selametınıde verıyor en azından cennette olduğunu ıyı olduğunu allahımın yanında olduğunu bılmek daha da güzel acılarda sıkıntılardan kurtuldu yavrum belkı yasasaydı bı engelı olacaktı bu kadar müdahaleye rahmen her zaman hayırlısını ıstedım allahımda hayırlısını verdı sukurler olsun bundan sonrakı evlatlarıma kızımın yerınde yattığı kadar omur versın sağlıklısını nasıp etsın uzun oldu kusura bakma..allah evlatlarını sana bagıslasın her zaman hayırlısını ıste dualarım sızınle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?