Premature Bebekler 2013 prematüre anneleri...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım yemin ederim her gün dua ediyorum bebeklerinize, allahım güç versin,tutunsunlar hayata, inşallah bir an önce iyileşirler,doktorlar ne diyor,benimki de enfeksiyon geçirmişti,baya uzun sürmüştü,ama çok şükür atlattık,inşallah seninkilerde atlatır,enfeksiyon geçirmeleri çok da kötü bir şey değil,bağışıklık kazanıyor vücutları diye duymuştum,allahım sana da sabırlar versin, allah acılarını göstermesin

Allah herkese sabır versın premature anneleere sabr versın cok zor bır surec bende yasyrm o surecı evmızdeyız cok sukur ama psıkolojıkmen cokmus durumdayım resmen ama evlat kadar tatlı bırsey yok mıcıkcık ellerı yuzu cok tatlı ama cok kuuck rabbım evlatlarmzı bagslasn

çok sağol allah razı olsun cnm senden allah dualarımızı kabul etsin meleklerimi sağ sağlim kusursuzca kucağımıza versin.benim gibi bekleyen herkesi sevindirsin allahım.inşallah cnm inşallah.çok teşekkür ederim içimmi rahatlatıyorsun çok sağol.

canım allah sabırlar versin yazın beni çok kötü yaptı benim ikizlerimde yoğun bakımda ve kızım hala solunum cihazına bağlı ilaçlara direniyor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acını tazelemek istemem ama seninki ne kadarlık doğmuştu sorunu neydi?

saol canım benım kızım 28 haftalık 560 gram 24 haftalıkla uyumlu gelısme gerılıgı su azlığı preeklamsı ters akım nedeniyle erken dogdu ılk zamanlarda kendı nefes alabılıyorduu bağırsakları yüzünden hıc beslenemedı 05 cc verıyorlardı 1 cc de karnı sısıyordu zamanla toparşıcak gıbıme geldı ama beslenememesı cok buyuk sorunmuş bunu anladım beslenemedıguı ıcın enerjısı bıtıyo tam anlamıyla fonksıyonları bozuluyoo damar yoluyla sıvıyla buyutuyorlardı 1500 kılo olmuştu 68 günde gerektıgı zaman oksıjen verıyorlardı cok düşükte sonra gıtgıde kronık akcıger hastalığı başlangıcı oldu olumune 4 gun kala makınaya bağlandı son zamanlarda %100 olsıjenle bıle satrasyonu 60 lara düşüyordu beslenemedıgı ıcın anemı vardı sag sol kolda kırıklar başlamıştı ama geçer büyüdükçe dıolardı onemlı degıl okadar dedıler cıgerlerı kalbını sıkıştırmaya başlamıştı ben hep atlatıcak dıee umuyordum ama olmadı ılk bebegımdı hamılelıgım kotu başladı ve sonuda kotu bıttı hayırlısı bolemıs allahıma hıc ısyan etmedim ama benım melegımdı oo can kuşumdu ses kaydı doldurmudtum ona bız yokkken anne baba aramasın dıee sesımıze ıyıce alışmıştı doktorlar bıle sasırıyordu agladıgı zaman susuyordu hemen anne baba arıyordu cok zormuş evlat acısı hastaneden bebegının olusuyle çıkmak cok acı allah kimseye gostermesın yasatmasın ama soyle dıeeıım allah sabrını da selametınıde verıyor en azından cennette olduğunu ıyı olduğunu allahımın yanında olduğunu bılmek daha da güzel acılarda sıkıntılardan kurtuldu yavrum belkı yasasaydı bı engelı olacaktı bu kadar müdahaleye rahmen her zaman hayırlısını ıstedım allahımda hayırlısını verdı sukurler olsun bundan sonrakı evlatlarıma kızımın yerınde yattığı kadar omur versın sağlıklısını nasıp etsın uzun oldu kusura bakma..allah evlatlarını sana bagıslasın her zaman hayırlısını ıste dualarım sızınle..

canım nasılsın ?toparlanman zor biliyorum ama sormak istedim.benim acılarım büyüyor günden güne.çok korkuyorum,çok çaresizim bugün kızımın genital organın dışarıda olduğunu öğrendim yıkıldım.daha neler bekliyor biizi bilmiyorum.çok çaresiz ve mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum içim öyle yanıyorrki tutuşup kalıyorum.

ıım canım toparladım artık sayılır Allahtan gelen bısı yapacak bısı yok o nasıl seymıs ole genıtal organ nasıl dışarıda oluyoo yanı gelısmemısmııı tedavısı yokmuu allah korusun

dediğin gibi allah kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemez.ben önce senin yazını okuyunca kötü olmuştum onun peşine kuzularımı görmeye gitiik kızımdan sütü kesmişler karnı şişmiş 7-8 defa ilaca rağmen cv vermeyince dr ümitsiz konuştu ilk defa ben yıkıldım bugün toparlanamıyorum.

canım allah hepimize sabır versin ama bunları yaşamak çok kötü hayatımda böyle canım yanmamıştı çaresiz beklemek bitiriyor rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşaallah...

umudunu yıtırme ben hıc umutsuz olmamıştım ole oldumu ınsan daha cok yıkılıyıoo hep atlatacak dıee dusun doktorlara bakarsan benım bebegım daha karnımda olecektı ama allah almadı yavrumu bana gosterdı sevdırdı karnımda olmedı ve 68 gun yasadıı herseyı allah bılır allah kararlamıştır hep hayırlısını ıste doktorlar ne derse desın omru varsa hıc bısı olmaz merak etme ... ne kadar doğdular

Son düzenleme:
Uff burassi cok karamsarlasmis
Benim mucizem yan odada uyuyor misil misii 640 gr dogdu. Uzulmeyin nolur bakin benim kizim 3 ay sonunda geldi evim8ze. Cok zor biliyorum ama uzulmeyin. Evladini kaybedenlerede bas saglgi diliyorum

Uff burassi cok karamsarlasmis
Benim mucizem yan odada uyuyor misil misii 640 gr dogdu. Uzulmeyin nolur bakin benim kizim 3 ay sonunda geldi evim8ze. Cok zor biliyorum ama uzulmeyin. Evladini kaybedenlerede bas saglgi diliyorum

senın kızın beslenebıldı herhelde demıı cunku benım kızımda beslenseydı suanda yanımda olurdu...

10 gun beslenememisti.
Hayat bana ne öğretti biliyorusun basimiza gelen iyi veya kotu hetseyde bi hayir oluyo. Bunldada vardir bir hayir

tabıkıde her şerde vardır hayır allahtan gelsın yeterkı alanda verende allah 10 gun beslenememek o kadar kısa bı sure kı benım kızım 68 gun beslenemedı 1 cc de karnı ısserdı 05 cc verıyorlardıı ne kadar kucuk dogarlarsa dogsunlar beslenebıldıklerı zaman toparlıyorlar ben bunu ogrendım beslenememek ne kadar uzarsa o kadar kotu sonuc verıyorr
allah uzun omurler versın herkesın evladına

bebeklerı kuvözde olan anneler gızlıce fotoğraflarını cekın ben cekmıstım onlara bakıp opuyorum sabah olduğunda günaydın gece olduğunda ıyı geceler deyıp kızımla konuşuyorum kuvözde gıydıgı bı kac eşyasını aldım onlarda kokusu var fotoğraflarına bakıp onları kokluyorum benım bıtanem bı taneydı bı tane kalacak eger kızım olursa cemremın ısmını koymıcam cunku o bıtaneydıı abla olacak benım kızım odası hazır kaldı benım yavumun hıc bı eşyasını vermedim vermıcemde ona alınmıştı cunkuu kısmet olmadı ama olsun kıyamam sankı onu unutmuş gıbı olurum hastanede hep soyadıyla soyledıklerı ıcın rüyamda gecen gordum amutgan melek olduu dıee bağırıyordu bırısı allahım bana uzulmemem ıcın rüyamda gosterıyoo of off sadece yazmak ıstedım ...

senin her yazdığın beni ağlatıyor benim kızımında karnı yine şişmiş beslenmeyi kesmişler odaları herşeyleri hazır onları bekliyor ben kahroluyorumm ne olur bize dua edin ...

senin her yazdığın beni ağlatıyor benim kızımında karnı yine şişmiş beslenmeyi kesmişler odaları herşeyleri hazır onları bekliyor ben kahroluyorumm ne olur bize dua edin ...

yapma canım ya ben üzmek ıcın yazmıorum buraya lütfen dualarımız sızınle kac gundur kuvözde kac kılo doğdular sen guclu olmalısın hıc umitsızlıge kapılma lütfen gerçekten hıssedıolar ben bı gece cok aglamıstım kuvözdeyken o gece onun ıcınde cok zor gecmısti bunlar avutmak ıcın deıl gerçek soyluyorum hersey bızım ıcın ...

biliyorum canım ama gönül buruk olunca 31+4 de doğdular kızım 1300 oğlum 1560 doğdu.şimdi onlara gidiyorum dua et bizim için..

32haftayla uyumlu 1500kg dogan bebegim var suan 55 gunluk mama ile besliorum buyuk wc sorunlu zor ckiyo bazen karni sisio masaj yapiyorum bu arada gund 1 kerede olsa sutumu sagip veriyorum bagrsaklarina vucuduna iyi gelir diye ama kaka yapamadimi huzursuz benim gbi olan vaqmi varsa naptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…