bunvp bebişlerin nasıl oldular...
meliscim hala entübeler oğlum beslenmeye başladı fakat kızıma hala deniyorlar karnı şişiyor 5 gün kaka yapamadı yine ilaçla kaka yaptırmışlar biraz şişliği indi hergün dokunuyorum artk meleklerime ama sıkıntılarımız hala çok bugün 49.gün ve biz hala tam destek mekanik ventilatöre bağlıyız.bu akciğerlerine ve beynine ,gözlerine zarar veriyor.her hafta rop muayeneleri oluyormuş dün yine yapılacaktı sonucu bugün öğrenirim.paylaşırım sizinle.hemogramı ve hemotokriti düşük prematüre anemisi var oğlumda kan veriliyor sürekli.beyin ultrasonlarında kanamaları emilmeye başlamış fakat bu zamana kadar ne kadar zarar verdi bilemiyoruz.bu hiç bir problemi olmayacak anlamına gelmiyor dedi.kızımın vajinası üzdü.iç dudaklar dış dudakların dışındaymış bu
estetik açıdan kötü ama işlevselliğini değiştirmiyor dedi.yine buna da şükür demek zorundayız.geceleri çok zor geçiyor bana her gece ağlama krizleri geliyor türlü türlü düşünceler sonucunda da uyuyamıyorum bu 3.haftam uykusuz.bugün 7.haftamız....zaman geçiyor zaman geçtikçe alışır acılarım azalır diyordum ama zaman geçtikçe acılarım büyüyor yüreğimin acısını ve sızısını tarif etmem imkansız....off off...Allah büyüktür allah ol derse meleklerime hiçbiir şey olmayacak ve sapasağlam çıkacaklar.ama gelde yüreğime anlat bunu...
sana gelince senin bebeklerin çok şanslı .haftaları ve kiloları iyi doğdular kısa sürede kucağına alacaksın inanıyorum.hiç sıkma canını.dua et ....bebeklerimi düşündüğün için çok teşekkür ederim sevgiler....