2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

evet tatlım dondurulmuşlarım var onlarla denıcem ama ne zaman onu bende bılmıyorum...su an aklımda sadece kafa dağıtmak var tam bı senedır çocuk için uğrasıyorum bunun 5 ayınıda tup bebekle gecırdım...bır kere boyle olması bır daha oluca anlamına gelmıyo...yıne o bebişi tutabılmem için butun depolarımı doldurmam lazım...bakalım ileride neler yasıcaz?

Çok geçmiş olsun .seni tanımıyorum ama senin için gerçekten çok üzüldüm.ama bak ne güzel dondurulmuşların varmış...bu çok güzel ve ümit verici.bak ben 37 yaşındayım.6 defa yaptırdım hiç birinde poztiflik göremedim...donduralacak kadar embriom dahi olmadı....en son 23 nisan da tüp bebek transfer yapıldı. 2 adet emrio transfer edildi.tranferden sonra 9. gün kanda baktırdım sonuç 2.5 ti.. tüp bebek merkezi erken yaptırmışsın ilaçlarına devam et dedi .ama ben çok üzüldüm .yıkıldım.bu gün idrarda baktırdım negatifti. bu gün tekrar kanda baktırmam lazım ama hiç içimden kan vermek gelmiyor .hoşçakalın

Son düzenleme:

allah bıze gani gani sabır versin.peki niye tutmadığı araştırıldımı?ne bılıyım test falan yapıldımı?

piticim bugun cok daha iyisin anladigim kadariyla daha da iyi olacaksin. hem yalniz diilsin bak ne cok insan dualariyla yaninda. icindeki gucu hemen yakala kacmasin bir yere. henuz cok cok genc ve yolun basindasin. allahim yardim edecek gozlerin de yuregin de gulecek yeniden

elbet bırgun kavusacağım ona bu hikaye boyle yarım kalmayacak...kendımı çok ıyı tanıyorum...onun varlığını tattıktan sonra asla vazgecmem...inşallah hepimizin kucağı dolar...beraber buyutmek nasıp olur...

canım Allah tez zamanda acınızın yerine dünyalar tatlısı bir bebek nasip etsin. kendini çabuk toplayacağından eminim.
kendini üzmeden dinlen canım.

canım Allah tez zamanda acınızın yerine dünyalar tatlısı bir bebek nasip etsin. kendini çabuk toplayacağından eminim.
kendini üzmeden dinlen canım.

sağolasın 6767 olucak tabıkıde...sen 16 hafta olmuşsun bıle zaman ne cabuk ve zor geçti...cinsiyeti bellımıı keretanın???

Merhaba piti ben ne zamandır buralara ugramamıstım. Gecenlerde senı merak ettım baktım hamile haberını okudum inan çok sevindim. bugun sırf senın ıcın sayfaya bakayım dedım kotu haberı okudum çok ağladım üzüldüldüm.. Çok zor bişey tabi kötü taraflarınıda düşünüyoinsan iyiki ilerleyen zamanlarda olmamış seçme şansı bırakılmamış sana.. Ne olursa olsun hayat gene devam ediyor ve yaşıyoruz allah sabır versin tabi yaşında çok genç bu genç yaşınının kıymetini bil sürekli çocuk düşünüp olmuyo diye kendini sakın üzme.. Ben 23 yaşında evlendim 27 de çocuk diye yola koyuldum 27 den 31 e kadar kendimi okadar yıprattım ki değmezmiş... çocuk için demiyorum insanın kendine yaptıklarından bahsediyorum..Şinmdi çok şükür 12.haftadayım tabi daha çok yolun başındayım inan hamile olduğum için düşünmüyorum bunları çünkü bu sene gerçekten kendimi topladım ve hayatımda illada çocuk olsun diye yaşamamaya başladım ve son 1 senedir çok huzurluydum eşimle son kez deneyelim dedik kısmet oda tuttundu bize umarım devamı gelir problemsiz. Neyse sanırım fazla uzattım demek istediğim önce kendin hayatı bi güzel yaşa hiç kafana takmadan sonra çocuk bi noktada girer zaten...olmazsada amann hayat çocuktan ibaret değil ya napalım kader deyip geçicez takdir rabbimin..

umutsuz sunu öğrendim mücadele etmeden olmuyo hayatta hiç bi isteğim önüme hazır gelmedı...uğruna savaşlar verdiğim herseyi allah bıgün bana nasip etti...bu durum ılk benım basıma gelmedı sonda olmucam...sadece güçlü olmak zorundayım...şimdiden başladım arastırmalara genetık test fln...inşallah yıne hayırlı haberler paylasırım sizinle...benım için suan önemlı olan tekrar hamıle kalmak değil sağlıklı bebeğe hamıle kalmak...allah hepimizin yuzune gulsun...sizler hayırlısıyla kucağınıza alınkı bızlere umut olun...beni düşünen herkesten allah razı olsun...iyiki varsınız...

Merhabalarr..
dün kalp atışı için gittik ve ben biraz tedirgindim açıkçası duyamayacağız diye ama çokşükür karından usg ile çok net görüldü kalbide sesi de duyuldu.. hala inanamıyorum eşim benden daha çok seviniyor bense soğuk kanlıklıkla karşılıyorum hep.. şimdilik herşey yolundaymış bebek gelişimi v.s bebeğin şekli bile başlamış C şekline benzer bişi çok ilginç ve çok büyük mucize cidden... Allah herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı zamanda... genetik bir problem olmadığı sürece sorunsuz devam eder dedi dr, beklemek gerçekten zor sadece kalp sesini duymakla herşey garantilenmiyor ense ölçümü ve ikili test var önmüzde inş güzel sonuçlarla devam edebilirim.. Allah hepimzin yardımcısı olsun sabır ve dua ile kalın...

maşallah ne güzel haberler senın bebiş tam mucıze allah ömürler versin...

ve işte ben geldim...çok şükür zor günlerle mücadele etmeyı basarabıldım...artık daha ıyıyım...pazartesı doktora kontrole gıdıp guzel seyler duymak istıyorum...pes etmedım araştırmalara devam...öğrencilerimi özledim yok transferdı yok dusuktu derken ıkı ayda bı ay rapor aldım ve iş haytıma geri donmek ıstıyorum...hazıran bıtene kadar yoğun bı tempo benı beklıyo...şikayetçi değilim çünkü çalışmak bana en ıyı gelen sey...ben olmasam sayfaya uğrayn yok...aşkolsun...hamişler cinsiyet öğrenmeye başladınızmı?

iyi olmana çok sevindim piticim sendende bu beklenirdi mücadeleye devam bu sayfada herkes bir savaşçı bazıları için çok kolay olan şeyler bizim için çok zor oldu ama ben ısrarla isteyince Allahın vereceğine inanıyorum bu arada benim ikizler 17 haftalık oldu doktor biri kesin erkek diğeride kız gibi dedi rabbim tamamına erdirsin onlar sağlıklı shhatlı olsunlar.Rabbim bu duyguları tüm isteyenlere yaşatsın hanemizi çocuksuz bırakmasın

****arkadaşlar benim fsh ım 24 çıktı doktorum tüp bebk önerdi ankarada yapmak istiyorum önereceğiniz yer var mı?

selam kızlar bende tüp bebek deneyimine başladım (6.) bu yolda baya bi aşama kaydettim istemesemde ... Yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa payaşabilirim sizinle birlikte ilerlemek bana şans getirir umarım

******canım benim fsh ım 24 çıktı doktor bana tüp bebek önerdi ankarada önereceğin yer var mı acilll

oy oyyy maşallah rabbım işte vaktı gelınce çifter çifter veriyo...hayırlısıyla al kucağına inşallah...bende ıkızım dunyanın en guzel seyı hiç arkadassız kalmıcaklar
****arkadaşlar benim fsh ım 24 çıktı doktorum tüp bebk önerdi ankarada yapmak istiyorum önereceğiniz yer var mı?

zaran burda ankarada tedavı gören arkadaslar var yardımcı olmaya çalışacaklardır...

Slm Kizlar nasilsin giremiyorum ama Hep takipteyim piticim Cok uzuldum rabbim tez zamanda bebeginle kavustursun beni sorarsaniz ben Cok iyiyim hamileligimin 17.haftasindayim Cok sukur bir sorunumuz yok allah izin verirse bir erkek bebegimiz olcak rabbim isteyen herkesin sevindirsin dualarimdasiniz

Son düzenleme:

canım sen güçlü ve mücadeleci bir kadınsın.sana yakışanı yapmışsın.benim şanş meleğim uğur böceğim. öğrencilerin sana iyi gelecek eminim.

Kizlar bnmde transferim persembe oldu insallah guzel sinuclar alirim Rabbimin izniyle banada dua edin lutfen... transferden sonra biseyler hissetinizmi hamileler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…