- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Gayet iyi maşallah bebegin canim benim oglu. 8300 seninkine göre baya zayif bu ay 150gr almis sadece cok üzüldüm
Cok gecmis olsun canim kesinlikle salgin var..
Calpol e cok sasirdim ya benim oglana iki doktorda calpol verdi 8300 onuda gectim gorumcemin oglu var 3yadinda oda hasta doktor onada calpol vermis 14kg mi ne nasil oluyor bu iş
Bilmiyomki ya hepsi bisey söylüyo bi kerede daha öyle demisti..
Canım çok geçmiş olsun tekrar. Öksürük şurubunu yanlış hatırlamıyorsam ikî yaşından önce vermiyorlar, ondandır. Benimki çok ö ksürdüğünde de antibiyotikle balgam söktürücü vermişti.
Bu arada bugün itibariyle işyerinde süt sağanlar kervanına ben de katıldım :) 6 saatte 60 çıktı, ne yapayım yakında bitecek samazsamyalnız su sebilinin dolabıvar, 10 dereceye kadar filan soğutuyor, eve gelirken de 1 saat filan mug termoslarda duruyor, herhalde dayanır di mi?
Elacımbence bırakma, sigarayı mümkün olduğunca azalt, eminim sütün faydası onun zararından fazladır, tabi çok içmiyorsan Doğrudan vermeyip muhallebisî e kahvaltısına filan da katabilirsin.
Düzelteme telefon düzeltme! sen düzeltmeyince daha doğru oluyor! Bu chrome daha betermiş
Hic bisey olmaz canim meak etme 8 saat disarda bile durunca bisey olmuyo..hayirli olsun:))
geçmiş olsun canım...öksürüğe vermiyorlar,benim oğum öksürürken de nane limon,ıhlamur ver bol bol dedi.calpol işe yarıyor aslında benim oğlumda yarıyor hala.ilginç bu dr lar yaa..hiç birinin dediği diğerini tutmuyor.:44::44:
ayy aynı durumdayız inan ki...hazırlıyorum tadına bile bakmıyor,zorlayıp bi kaşık veriyorum,sonra öğğğğ yapıp midesindekileri de çıkarıyor...yemeyen çocuk annenin ömrünü yiyor resmensağlık olsun bi dahakine artık
Aynen öyle herkes baska bisey söylüyo..
sagol canim...Bituful gecmis olsun guzelim..
bit geçmiş olsun canım ogluşa calpola şaşırdım ben veriyorum benim kızda 8 kilo :18::18::18:
vave nasıl oldu ogluun çükü
aleyna hoşgeldin
tutkuuu bakem fotolara ve kagan sanada bakem bacım
ruzaaaaaaaaaaaa ne yapıyon yvrum ,12m nsılsınız,burcak arada banada pıçak sok ,repuu çikolatalarını yedik bacım sagolasın denizde yedi
ela sen bilin bacım ben emzirmedigim için bilemeyecem
Sagoll janemmmm...
cnm mutfagı dip köşe temizliorum,dolap içleri,davlumbaz fırın vs.. cok fena deterjanlarla haşır neşir oldum,parmaklarım acii
gelemıom bu yuzden
ben sana kıskanç oldgmu sölemiş miydim bakem tutkuyla filan buluşmuşsunuz hiç yakıştıramadım,fazla samimi olmasaydın,ölesıne agırlasaydın aleynayı da yanıma katar tutkuya hain planlar düzenlerım valla ondakı müge anlı tecrubesı teknik olur,bende kıskançlık motıvasyon olur harcarız tutkuyu aleyna bana mesajında purçaaakkk demişsin kankam oldun bı kere bu yolun dönüşü yok,olacaklara katlancan
bu arada aleyna ben sana masaustu sürümüne geç dedım ama aklıma da geldı,dedim şimdi bu masaustuen gecer gerı dönmek ister fılan,ama bn bılmıom dönüşü,dönülmez yollardasın bebegım artık çok geç öğrenırsen bana da haber ver ama
bitufulum geçmiş olsun bacım öperim deranını,bıran önce iileşir umarım,ahh buz kuzular hep hasta be yav
dierlerinizi de hepiciginizi de özledım çok pis geyık yapasım sayfayı sacma sapan doldurasım var ama buzdolabı ve tezgah benı bekler hasretle,bu gece onlarlayım
Kolay gelsinnn..
Ya bu aleyna ne is picakliyo purcak diyo tahtimda gözümü var???? Şişşş aleyna