Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12M guldurdun beni ya gecmis olsun..pisikolociktir pisikolocik merak etme..
Bu ne ya herkes hasta topluca olak ciksin aradan ya tek tek gecmis olsunla ugrasmayak
Purcak ben seninlen hiiic girmem zati sonucta bi nevi dünür olabilirük bigun
12m canim psikolojiktir. Gecmis olsun ayrica.
pıhtılaşma probleminin sıkıntılarını tam olarak bilmemekle beraber,bi dur sakin ol,daa bişi belli diil diorum
Aslında kafam bozuk ,genelde böle şeyleri eşime anlatırım ama artık bu konu onu çok üzüyor diye ona da anlatamıyorum,annemlerle sıkıntılarımı bilen bilir,onlara çok kızgın olmama ragmen içten içe bayramda gideriz diye düşünüyordum,bugun erkek kardesimle konuştum annemler,burcak gelırse neyse de kocası gelirse eve almıcaz demişler hayır zaten başka bi şehir,tek başıma gidemem,ayrıca eşime asıl ayıp eden onlar,bunlara ragmen gidelim desem beni kırmaz,bnle annemlere gider ama asıl tribi atanlar annemler.. zaten bnm yüzümden birsürü aptal şey yaşadı bi de bu soyledıklerını yaparlarsa çocuğun düşeceği durumu tahmın bıle edemıorum.. off bizimkılerle küs olmam ayrı dert,haksızlıkları ayrı dert,gelmesin demeleri ayrı dert.. bi de bayramda şimdi mutlaka soran olur ailene ne zaman gidecen die,çıkaracam takvımden bütün bayramları ya.. ailesi olan var olmayan var,olup da görüşmeyen var ohooo,yazdım rahatladım ohh,bitti.
sünnete eşimi ikna ettim biraz zor ve geç olsada ilk 3 ay yaptıracaktık
offf eşek inatlııı
genel anestezi vermelerini de istemiyorum ameliyathaneye bizi almazlar çok ağlar yavrum
bu yüzden kayseride özel hastanede lokal anestezi ile yaptırmayı düşünüyorum
biz de yanında olursak korkmaz
sizce nasıl olmalı?geçimsiz sen nasıl yaptırcan?
canımm temüzlükk yapıyom heryer çıplak
halıları yıkamaya verdim cam dolap derken ellerim mahvoldu
öğleden sonra cildiye ye gitcem
sen napıyn?
Selam kizlar
Kizim krese biraktm bende krese yakin bi cafede takiliyorm seni gormesin dediler
Repu banz uyar saati ve mekani soyleyin yeter bacilar :))))
Morelim. Out bugun optum sizi (50:
Ne oldu sekerim nazar mi oldu nesene?
Arada kalmak çok üzer ama Ailenle konuşup arada bırakmamalarını söylesen belki kardeşin konuşsa sonrada eşinle 1 geceliğine ya da günübirlik gidip gelseniz hem çok birarada olup konu açılmaz hemde görüşmüş olursunuzAslında kafam bozuk ,genelde böle şeyleri eşime anlatırım ama artık bu konu onu çok üzüyor diye ona da anlatamıyorum,annemlerle sıkıntılarımı bilen bilir,onlara çok kızgın olmama ragmen içten içe bayramda gideriz diye düşünüyordum,bugun erkek kardesimle konuştum annemler,burcak gelırse neyse de kocası gelirse eve almıcaz demişler hayır zaten başka bi şehir,tek başıma gidemem,ayrıca eşime asıl ayıp eden onlar,bunlara ragmen gidelim desem beni kırmaz,bnle annemlere gider ama asıl tribi atanlar annemler.. zaten bnm yüzümden birsürü aptal şey yaşadı bi de bu soyledıklerını yaparlarsa çocuğun düşeceği durumu tahmın bıle edemıorum.. off bizimkılerle küs olmam ayrı dert,haksızlıkları ayrı dert,gelmesin demeleri ayrı dert.. bi de bayramda şimdi mutlaka soran olur ailene ne zaman gidecen die,çıkaracam takvımden bütün bayramları ya.. ailesi olan var olmayan var,olup da görüşmeyen var ohooo,yazdım rahatladım ohh,bitti.
ben de varım İstanbul'dan Bahçelievler repu sen bana yakınsın galiba ama 1 dk bile yerinde durmayan bu bebekle nasıl buluşurum bilemiyorum burnumdan geliyo en ufak bi katılım ama şu oyun grubu olayını deneyebilecek varsa iyi olur bebekleri salalım hep beraber oynasınlar
12m canım üzme kendini yanlış anlaşılma olmuştur annende menepoza falan giriyorsa hormonlardan falan düzgün düşünememiştir kimbilir neyi kafasına takmıştır
kırgın olman doğal ama bence konuşup aşabilirsiniz
anne deyince insan olgunluk bekliyor,tabiki tartışılır ama evden kovmak apayrı bişey... aşırı derecede kırgınım,mümkün değil konuşamam.biraz unutmam lazım,hala kızgınım ben
12m sni ck iyi anliorm.. benzerni bn d hamileykn yasamstm onlara wicdan bize sabir diliorum.. bizm minik uyudu azck d bn kestireym madm,hosgeldn uyku
anne deyince insan olgunluk bekliyor,tabiki tartışılır ama evden kovmak apayrı bişey... aşırı derecede kırgınım,mümkün değil konuşamam.biraz unutmam lazım,hala kızgınım ben
Yok be canım nerdeee artık hayal geliyor
Canım Allah sabır versin ya inşallah tayin olur çabucak
inşallah herşey dilediğin gibi olur.Allah yardımcın olsun
burçaaak dikkatli ol gözüm üzerinde
kolay gelsin canım. inşallah bi yol bulunur. oğlun da memeyi bırakmaz bence korkma. bu zamandan sonra niye bıraksın ki
Cnm stres yapma bu aylardan sonra bebekler meme emerken aldiklari hazzin daha cok farkina variyorlarmis.. o yuzden bn sana kavusunca ayni sekilde emmeye devam edecegni dusunuorum.. ayrica arkdslarin dedigi gb ayriyken de surekli sag o sutleri de verirsn bebegine,allah kolaylik versn sanayavrunun kismetine hemen git don..
Canım umarım hemen görevlendirmen çıkar da yavrundan hiç ayrı kalmazsın
bir de hiç üzme kendini inşallah Rabbim seni de yavrunuda zor durumda bırakmaz
kızlarrr ben geldim..çokk sağolun.işte geldim burdayım yavrumun da dibindeyim artık,bir haftalık hasret sonunda yavruma kavuştum ve şükür görevlendirmem çıktıyeni okulum evime de yakın,Allahım hiç bir yavruyu anasından ayırmasın