- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Ferda niye zorluyosun ki?? Belliki dönemsel bişey varsın bütün gün bişey yemesin takma..bu forumda en büyük sıkıntıyı ben çekmişimdir yeme konusunda..daha geçen hafta başladı ek gıdaya düşün 2 aydır resmen deli oldum bi kaşık bile yemiyodu öksürüyodu genzine kaçıyodu ağlıyodu,üstelik sinirimden müdahele bile etmiyodum öksürürken aklımca el kadar çocuğu cezalandırıyorum düşün artık psikolojimi..sadece süt ve devam sütü aldı 8 ay..yeri geldi bütün gün süt bile içmedi üstelik bu durum 2 hafta falan sürdü (dişten önceki dönemdi) aydada yine 400 gr mını alıyodu..boşuna salak gibi kendimi yedim bitirdim..sonra doktorum uzun bi konuşma yaptıda kendime geldim..niye takıyosun 3 gün hiçbişey yemese bile zorlama Türk kadınları çok pimpirikli istiyolarki büyük insan gibi yemek yesin, 1 yaşına kadar bu kadar yükleme yapmak iyi değil dedi..Artık hiç takmıyorum valla, sende takma..bebekleriniz normal zamanlarda güzey yiyen kilolarıda gayet ideal bebekler, kendince bi sıkıntısı vardır ki yemiyodur kıyamam ona ben geçer annesi geçer..nutella yemek için bahane üretme şimdi bize:90: