- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
neden moralin bozuk ..korundum sanırım ama yine oldu ,demekki bunda da var bir hayır,RABBİM sana bu bebeği hediye olarak vermiş daha ne istiyorsun ..bebek bebek diye dışarlarda insanlar ne mücadeleler veriyor biliyor musun ? bebeğe bu kadar hasret varken ALLAHın sana verdiği hediyeye nasıl kıyarsın ..sakın kıyma .o bebeği nasıl ki sen can vermediysen sen de alamazsın ..RABBİMin bir bildiği vardır deyip kuzunun canına kıyma.kimbilir belki şuan canına kıymayı düşündüğün o kuzu senin hayatına öyle güzellikler getirecek ki şuan ızdırap sandığın şey hayatını güllük gülistanlık edecek ...Kızlar testi yaptırdım 617.4 moralim çok bozuk galiba aldırıcam, bebeğim daha 8 aylık
Delükiz fitiklar belimde doktorla daha gorusmedim, yuz demisti ama hangi ara yuzucemki full action halindeyim..masallah hastaliklar beni cok sever hamileligin 3.ayinda apandistim patladi komalik oldum dusun:) neysem bunlarada hamdolsun napak..Allah dermansiz dert vermesin..
ayyy sen de ucuz atlatmışsın valla geçmiş olsun ..bebeği bikaç saatliğine birine bırakıp yüzmeye gitsen gidemez misin ,senin sağlığın için gerekliyse bence bir şekilde zaman ayır ,hem de bel fıtığı ciddi bir hastalık .