Günaydınlarrr! Sakarlıklar kraliçesi geldiii
Yavrum gece ağlayınca emzireyim dedim, üstümü açarken küt diye kafasına geldi elim, ağladı minnoşum elli kere özür diledim çok korktum
Sabah da ayağım takıldı, az daha onun ayağına basıyordum! Biraz önce de mercimek çorbası koyayım dedim, ocağa koyduktan yarım saat sonra içine mercimek koymadığımı fark ettim
İyi değilim galiba:44:
Canım ben atladım galiba markası neydi? Ben arabasında yediriyorum, leke bakımından sıkıntı oluyor:)
Maaşallah
Bizimkinde de daha pek bir şey yok. Su, peynir, bir de yumurtayı anlamaya başladı :) Alkış yapınca gülüyor, iki gündür kendisi de alkış yapıyor ama ben deyince değil kendi kendine, gelişimiyle ilgili bir şey herhalde. O bırakıp gitmeler nasıl olacak bilemiyorum, benim de 18 günüm kaldı
Off sorma ya, bir de bizim mutfakta havalandırma var, o kadar çok konuşup saçmalıyorum ve şarkı söylüyorum ki komşular bu kadın kafayı yedi herhalde diyecekler; gülmek için mutfağa giriyorlardır herhalde
Bilmiyorum ben onu ya çok şirin bir şeymiş kendim besteleyeyim bari
Benim repertuar şu şekilde, size de hatırlatmak için yazayım
Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi...
Bir küçücük aslancık varmış...
Portakalı soydum başucuma koydum...
Telefonunun şarkısı: Dünyamız döner bulutlar yüzer, kuşlar uçar kurbağa zıplar, kuçu kuçu koşar bebekler coşar kuçu kuçu koşaar bebekler coşaaaar!
Pepe'den Beş duyu organımız var, İki ekmek aldım eve gidiyorum
Daha dün annemizin kollarında yaşarken...
Doo bir külah dondurmaa...
Amma da varmış yazınca fark ettim
15 günde 12 kilo mu Delikız?
Doğumdan sonra mı?
Ya şu lekeleri nasıl çıkarıyorsunuzzzz kafayı yiycem Dalan Roxy sabun kullanıyordum, Hacışakir aldım fark etmedi, Aspirix kullandım, Domestos leke çıkarıcı kullandım, en son Kosla aldım yine aynı çıkmıyoooor! Artık komple çamaşır suyuna bastırıcam herhalde