canım ben hep sana dua ediyorum rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin .malesef ne kadar dışarıya karşı iyi görünmeye calışsakta bir yerlerde malesef fırtınalar kopuyo .inşallah rabbim en yakın zamanda feraha ulaştırsın.canım dualrın içinde çok sağol inşallah kabul olurcanım ya güzel dileklerin duaların için çok teşekkürler allahım inşallah arkanızdan gelmeyi nasip eder..ben gezmelerdeydim 1 hafta ankarada kaldım ablamın bebeği oldu bebek sevmeye görmeye gittik..ordan 1 hatfada ailemin yanında kaldım bayramı ailemle geçirdim yiğenimin sünnet düğünü vardı eğlendik oynadık güldük güzel bi tatil geçirdim..şimdi evimdeyim bebek konusunda bi gelişme yok tedavi görmüyorum güçlü olmaya çalışsamda bu konu bazen beni yıkıyo içimde fırtınalar kopuyo ama dışarıya belli etmemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum bazen allahım tez zamanda nasip etsin artık bebeğimi..
aycencim inşallah bebişlerin bu sefer hep senle olur..dualarım seninle senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
Askolsun madem geldin ank ya keske hbr verseydin tanisirdik valla. Gule gule buyusun bebis ssglikla darisi sana tez zamanda. O bebis bi gelsin popuşunu isircam seni bukadar beklettigi icin(kendi kizima da yaptim:)) aycenin pozitifi alalim sonra bukadar kisi bitek sana dua edecek isim olarak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayceeeeen meraktayiz beklemedeyiz. Kacincvi kaliteydi nasıl gecti kac tane transferettiler
Askolsun madem geldin ank ya keske hbr verseydin tanisirdik valla. Gule gule buyusun bebis ssglikla darisi sana tez zamanda. O bebis bi gelsin popuşunu isircam seni bukadar beklettigi icin(kendi kizima da yaptim:)) aycenin pozitifi alalim sonra bukadar kisi bitek sana dua edecek isim olarak
canım ben hep sana dua ediyorum rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin .malesef ne kadar dışarıya karşı iyi görünmeye calışsakta bir yerlerde malesef fırtınalar kopuyo .inşallah rabbim en yakın zamanda feraha ulaştırsın.canım dualrın içinde çok sağol inşallah kabul olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
saol canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarını..transferin olmuş bebişlerine kavuşmuşsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar sonuna kadar hep senle olurlar..
saol canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarını..transferin olmuş bebişlerine kavuşmuşsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar sonuna kadar hep senle olurlar..
Aycenim çok sevindim inşallah kutlamayida yapariz
Baharcim biz burda çevremizdeki insanlardan daha cok sey paylaştık benzer şeyleri yaşadık ayni yollardan gectik inşallah evlatlarimizida birburimixin desteği ile büyüteceğiz. Hictanimadan birbirimize dus ediyoruz karsilik beklemeden varmi ötesi. Herzaman beklerim
Jely ikiz annesi olarak aycene duami ettin bilemedimzor anacim zor ben tek cadi ile tarumar oldum valla gerci benim beceriksizligim ile alakalida olabilir
Aycen pek yazamıyorum ama okuyorum canım inş bu son tedavin olcak.doktor umutsuz olsa 5. Güne kadar beklemezdi hadi senden ikiz beklşyoz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zeynep bizim yataktan düştü çok üzgünüm şükürler olsun birşey olmadı ama çok korktum
Kafa üstü düşmediyse korkma canım bişi olmadı inş.eymende düştü 2 kere kusması yoksa endişe etme.parmağını takip ediyomu.he valla ikizi olsun aycenin:)zor ama bi o kadarda gzl.bidaha yapmaz bi kerede kurtulur işte😄
zeynep bizim yataktan düştü çok üzgünüm şükürler olsun birşey olmadı ama çok korktum
canım ya geçmiş olsun allah korumuş..kızının ismi çok güzel kızım olursa bende hep zeynep koycam diye hayal ediyorum inşallah gerçekleşir..
Kafa üstü düşmediyse korkma canım bişi olmadı inş.eymende düştü 2 kere kusması yoksa endişe etme.parmağını takip ediyomu.he valla ikizi olsun aycenin:)zor ama bi o kadarda gzl.bidaha yapmaz bi kerede kurtulur işte😄
canım çok geçmiş olsunCanim gormedimki pat sesine fırladım su getirmeye gitmistim bi geldimki yerde bedigiyle bizim yatagim arasinda sikismis ama kafasinin altinda yadtik vardı yanina koymustum Allahim korudu onu kontrol ettim bakuslarini vucudunu ama kendimu affetmiyorum ya bisey olduysa diye:,(
canım ya geçmiş olsun allah korumuş..kızının ismi çok güzel kızım olursa bende hep zeynep koycam diye hayal ediyorum inşallah gerçekleşir..
Canım ne gzl olmuş:)test tarihi ne zaman aycenBir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
ALINTI
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla
ALINTI
Canım ne gzl olmuş:)test tarihi ne zaman aycen
Cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?