2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ayceeeeen meraktayiz beklemedeyiz. Kacincvi kaliteydi nasıl gecti kac tane transferettiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben hep sana dua ediyorum rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin .malesef ne kadar dışarıya karşı iyi görünmeye calışsakta bir yerlerde malesef fırtınalar kopuyo .inşallah rabbim en yakın zamanda feraha ulaştırsın.canım dualrın içinde çok sağol inşallah kabul olur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayceeeeen meraktayiz beklemedeyiz. Kacincvi kaliteydi nasıl gecti kac tane transferettiler

canım çok şükür oldu transferim 2 tane 5.gün embriyosu transfer ettiler doktorum bir tanesinden pek umutlu değil bakalım rabbim ol derse olucak inşallah test tarihim 18 ağustos büyük gün

saol canım amin inşallah..canım ya ankarada olduğunu bilmiyodum bende çok isterdim senle tanışmayı inşallah daha sonra nasip olur tanışmak görüşmek..ah o bebek bi gelsin çok çekecek elimizden bende ısırcam..çok mutlu oluyorum böle desteklerinizi dualarınızı gördükce bizleri unutmuyosunuz..allahım sizlerinde yavrularınızla beraber yüzlerinizi güldürsün inşallah..

Son düzenleme:

saol canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarını..transferin olmuş bebişlerine kavuşmuşsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar sonuna kadar hep senle olurlar..

Aycen pek yazamıyorum ama okuyorum canım inş bu son tedavin olcak.doktor umutsuz olsa 5. Güne kadar beklemezdi hadi senden ikiz beklşyoz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aycenim çok sevindim inşallah kutlamayida yapariz
Baharcim biz burda çevremizdeki insanlardan daha cok sey paylaştık benzer şeyleri yaşadık ayni yollardan gectik inşallah evlatlarimizida birburimixin desteği ile büyüteceğiz. Hictanimadan birbirimize dus ediyoruz karsilik beklemeden varmi ötesi. Herzaman beklerim
Jely ikiz annesi olarak aycene duami ettin bilemedim zor anacim zor ben tek cadi ile tarumar oldum valla gerci benim beceriksizligim ile alakalida olabilir

saol canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarını..transferin olmuş bebişlerine kavuşmuşsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar sonuna kadar hep senle olurlar..

Aycen pek yazamıyorum ama okuyorum canım inş bu son tedavin olcak.doktor umutsuz olsa 5. Güne kadar beklemezdi hadi senden ikiz beklşyoz:)

allah razı olsun canlarım rabbim dualarınızı kabul eder inşallah.

zeynep bizim yataktan düştü çok üzgünüm şükürler olsun birşey olmadı ama çok korktum

zeynep bizim yataktan düştü çok üzgünüm şükürler olsun birşey olmadı ama çok korktum

Kafa üstü düşmediyse korkma canım bişi olmadı inş.eymende düştü 2 kere kusması yoksa endişe etme.parmağını takip ediyomu.he valla ikizi olsun aycenin:)zor ama bi o kadarda gzl.bidaha yapmaz bi kerede kurtulur işte😄

Canim gormedimki pat sesine fırladım su getirmeye gitmistim bi geldimki yerde bedigiyle bizim yatagim arasinda sikismis ama kafasinin altinda yadtik vardı yanina koymustum Allahim korudu onu kontrol ettim bakuslarini vucudunu ama kendimu affetmiyorum ya bisey olduysa diye:,(

canım ya geçmiş olsun allah korumuş..kızının ismi çok güzel kızım olursa bende hep zeynep koycam diye hayal ediyorum inşallah gerçekleşir..

canım ya geçmiş olsun allah korumuş..kızının ismi çok güzel kızım olursa bende hep zeynep koycam diye hayal ediyorum inşallah gerçekleşir..

Sagol baharcim Allah a emanet ettim inşallah birsey olmamistir. Benim hic aklimda yoktu isim hatta bundan 6 sene once yengem kizinin adini zeynep koydugunda 'ay nekadar eski isim baska isim niye koymadiki ' diye düşünmüştüm ama isim konuusunda araştırma yapinca bebek dogduktan 7gun sonra bu isme karar verdik inşallah hauirli bir evlat olur. SANADA NASIP OLUR INŞALLAHHHH

canım gerçekten çok zor ikiz bakmak ablamdan biliyorum ama rabbim kolaylığını veriyo inan tek yada ikiz mevlam ne verirse hayırlısını isityorum

canım çok geçmiş olsun

baharcım inşallah canım rabbim nasip etsin sana inşallah ve tüm anne olmak isteyenlere

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla

ALINTI

Canım ne gzl olmuş:)test tarihi ne zaman aycen
Cc

Ayyyy birzamanlarki hislerimize suan yasadiklarimiza tercuman olmussun canim
Jely aycenin test tarihi 18 ağustosta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…