Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...
- Konu Sahibi aycen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım sağlıklı sıhatli al bebişlerini kucağına inşallah...beni unutmayacağına sevindim allahım dualarını kabul etsin inşallah..unuturmuyum cnm başcan ayçen olmak üzere baharla beraber allahım hep aklımdakiler bu ii isim allahım en yakın zamanda versin benide unuttunu unutmuyorum artı gogocum dalyan gibi beni nasıl unutursun neyseki accesim unutmamış hahaha şaka tabıki kız güzel dileklerin için çok saol cnm benim kocamn bi amin ecmain diyorum gogocum sende face felan yokmu herkezle var sen meral felan yok :)
aaaaaaaaay sorma o gece uyanmaları zeynep de hiç uyumuyor bizi de uyutmuyor, gündüz de hep yanında istiyor yalnız kalınca ağlamaktan katılıyor resmen, diş olsa salya olurdu diyorum salya falan yok 8 aylık oldu ... zor oldumu eymen de? of ya nasıl anlıcam ben diş çıkarıp cıkarmayacağınıBu arada eymenin iki dişi aynı anda patladı:)ege cok sıkıntılı gece 10 kere uyanıyo en az ne güzel düzeliyolar demiştim tamda
ayrıca sana katılıyorum herşeyi ben yaparım diye kahramanlığa hiç gerek yokmuş, ben yediğim o haltın ceremesini çekiyorum simdi HEEEEEERŞEY benim üstümde çok yoruldum çoook, psikolojim de bozuldu
Canım damağında kızarıklık yada beyaz beyaz izler yokmu.valla ağlat gerekiyosa canım kıyamam falan deme.cocuklar ağlamasın dersem tuvalete bile gidemem ben.karınları tok altları temizse ağlatıyorum zaman zaman.sona susuyolar zaten.calışıyomusun ev hanımımı?işe dönmeyi düşünüyomusunaaaaaaaaay sorma o gece uyanmaları zeynep de hiç uyumuyor bizi de uyutmuyor, gündüz de hep yanında istiyor yalnız kalınca ağlamaktan katılıyor resmen, diş olsa salya olurdu diyorum salya falan yok 8 aylık oldu ... zor oldumu eymen de? of ya nasıl anlıcam ben diş çıkarıp cıkarmayacağını
ayrıca sana katılıyorum herşeyi ben yaparım diye kahramanlığa hiç gerek yokmuş, ben yediğim o haltın ceremesini çekiyorum simdi HEEEEEERŞEY benim üstümde çok yoruldum çoook, psikolojim de bozuldu
Canım sen nasılsın ya, benim oğlanlar iyi 3 ayı geçtik çok şükür valla bize taklalar attırıyorlar ama çok tatlılar hele küçük olan ağız dolusu gülüyor senin meleğin nasıl?meral şoka girdim valla, uzun zamandır girmiyodum bi bakiim dedim, allah güzel yazılar, talihler, uzun ömürler versin bebişlerine. kızlar nasılsınız ?
Canım çok tatlılar Allah bağışlasın:)Eki Görüntüle 1205506
Bunlarda benim paşalarım teyzeleri:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ne kadar çabuk geçiyor zaman ben doğurdum bile sen doğuma gidiyorsun, Allah yardımcın olsun, spinal anestezi ol harika geçiyor :))slm kızlar gogocm geçmiş olsun cnm bu arada kızar ben pazartesi doğuma gidiyorum allahın izniyle dularınıza ihtiyacım var çok heycanlıyımmm
1
canım gerçekten çok zor ikiz bakmak ablamdan biliyorum ama rabbim kolaylığını veriyo inan tek yada ikiz mevlam ne verirse hayırlısını isityorum
Aycen canım hep dualarımızdasın Allah sana bu mutluluğu yaşatacak canım inşallahseni çok iyi anlıyorum kendini üzme...
- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim
calışıyorum canım ama ücretsiz izindeyim kızım 1 yaşına girdiğinde başlayacağım işe yani aralık ortası gibi sanırım Allahtan k.v. bakacak başkasına emanet edemezdim herhalde, ağlaması bişey değilde kendini yerden yere atıyor bide titriyor katılıyor ağlarken normal bağırtılarını önemsemiyorum ama bu şekilde ağlayınca korkuyorum valla
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşşekür ederim .ama gerçekten bu sefer o olumsuz haberi almak daha zordu sanırım içim acıyor halen bu son tedavim olması beni baha üzdü bilmiyorum çokta yoruldum bıraz olayın üzerinden geçsin bakalım eşime tekrar yalvaracagım inşallah kabul eder .bundan sonra rabbimden kendiliğinden olsun diye yalvaracagım tek carem
canım acın acımız oldu biliyorsun, dualarımızda seninle insallah bahar da sen de kendiliğinden hamile kalırsınızKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşşekür ederim .ama gerçekten bu sefer o olumsuz haberi almak daha zordu sanırım içim acıyor halen bu son tedavim olması beni baha üzdü bilmiyorum çokta yoruldum bıraz olayın üzerinden geçsin bakalım eşime tekrar yalvaracagım inşallah kabul eder .bundan sonra rabbimden kendiliğinden olsun diye yalvaracagım tek carem
- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
negüzel bi haber allah hayırlı sağlıklı ömürler versin gülegüle büyütsün inşallah..darısı başımıza...kızlar karam doğum yaptı bu arada kızceleri çok iyi maşallah ama dogumda karamın tansiyonu çok çıkmış bu akşam yogun bakıma almışlar .şimdi iyimiş ama yarına kadar kalacakmış .
inşallah canım en yakın zamanda inşallahnegüzel bi haber allah hayırlı sağlıklı ömürler versin gülegüle büyütsün inşallah..darısı başımıza...
- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
kızlar merhaba nasılsınız nerlerdesiniz..? ben yeni tedaviye başladım doktorumu merkezimi değiştirdim 2 ay ön haırlık yapılcak ilaçlar vitaminlerle yumoşlar kuvvetlendirilecek sonra tedaviye başlanıcak..bende ilk kontrolde 4 yumoş görüldü çok şaşırdım mutlu oldum çünkü bazen hiç görülmüyodu ilaçlarla ortaya çıkıyodu 1 tane zor gelişiyodu..embiryo biriktirilip dondurulcak 2 veya 3 embiryo olabilirse hepsi birden transfer olcak şans daha çok artsın diye..inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum çok zor karar verdim yeni bi tedaviye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...