canım evet bebeişler yavaş yavaş geliyorlar dünyaya şimdi sıra test günü bekleyen arkadaşlarda .bende ne yapayım canım şubatı bekliyorum sabırsızlıkla tedavie başlamak için
Meralcim iyiyiz Allahima sukurler olsun 3,5 aylij olduk %51ihtimal ikiside erkek dedi doktor..sen nasilsin bebislee nasil..
canım çok sevindim güzel haberini okuyunca merak ediyordum sırf sana bakmak için nete giriyorum fırsat buldukça... kaç kg doğdu boyu kaç/? sütün geldimi hemen? tatlım ilk etapta benimde göğüs uçlarım yara oldu, kanadı vs seni çok iyi anlıyorum özellikle sütüm gelsin diye herkes sıktı, enjektör ucuyla denedik, pompayla uğraştık derken göğüslerimin uçları mahvolmuştu, bir haftadır iyi, kızım emerken kabukları çıkardı sağolsun lansinoh kullanıyorum sürekli. canım ben hamilelikte fazla kilo almamıştım biliyorsun ama bir hafta boyunca ödemlerim benimde devam etti, ama şuanda ödemlerim de gidince baya düzeldim görüntü olarak, şükürler olsun 59 a düştüm ama tiroid sorunum var benim sanırım hamilelikte ilacın dozunu yükselttikleri için bu kadar çok kilo verdim. canım benim fındığım 16 günlük oldu, sağolsun herkesin kucağında olduğu için geceleri anamı ağlatıyor, annemle eşim kucağına alıyorlar sürekli gece acısını ben çekiyorum. kafana takılan bir şey olursa sor canım. kızının adını ne koydunuz bu arada???kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun
cnm 46 cm 2700 gr. tahminler yanilmadi yani bebegim kucuk ama o kadar tatli ki. yataginin yanina oturup saatlerce bakasim var. sutum hemen geldi ama alice'in katkisi var memeye yapisik yasiyo hep emmek istiyo. adi alice bu arada. ne guzel kilo vermissin. ben 83 den 79,5a yeni dustum.karnim hamile gibi hala. ayaklarim en kotusu. goguslerin nasi duzeldi.bisey yaptin mi extra?
kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun
amin inşallah canımSaol aycenimmm daris tez zamanda sizlere olsun. Rabbimin izniyle..
sağol canım allah razı olsuncanım ağrılar için dr kramp dedi. ama 2gündür çok rahatsız ediyor. ben sezeryandan korkmuyorum da bebeğin bakıma ihtiyacı olması ve benim de o şekilde olmam sıkıntı. çabuk toparlanırım inş. rüyamda hep bebeğimi emzirdiğimi görüyorum:)) senin için de inş bundan sonrası çok rahat ve iyi geçer
inş canım darısı da sana olsun. dualarımdasın.
sen ve bebişlerin iyi olun gerisi önemli değil. Rabbim gönlünüze göre versin canım.
kıslar burdamısınız belki benide hatırlarsınız.maşalllah herkesler bebişlerini kucaklarına almaya başlamış darısı bizlere inşallah.bu arada herkez sezeryanmı oluyo?ben normal düşünüyorum doktorumda olur dedi.bakalım hakkımzda hayırlısı inşallah.
canım şubatın 25-26 sı gibi bir problem cıkmazsa inşallahocak adettimde doktora gidicem bir peoblem oluşmasın diye-İnşallah Şubat sana hayırlı uğur gelir canım, bebeğin gelecek gelmesine ama bu da bir sınav işte bekletiyor sizi, sabırlı ol, bütün isteyenler hep dualarımda, sen kendini hazırlamaya devam et, Şubat ın kaçı gibi başlayacak tedavi?
tosuncuklar yolda yani maşşalah sağlıkla kucağına al inşallah canım-Maşallah birbirimizi kovalıyoruz valla, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip olur inşallah, daha dün gibi birbirimizin tedavilerinde nasıl destek olup dualar ediyorduk, Allaha şükür bugün bu aşamadayız, benim iki oğlum olacak, en son geçen haftaki dr. görüşmemizde dr. bey dedim cinsiyetlerinde bi değişiklik yok mu belki biri kızdır dedim, ahanda pipileri al dedi zoom yapıp fotoğraflarını verdi:)))) mide bulantılarım azalarak devam ediyor umarım yakında biter, yanına birde mide ağrısı eklendi ama çok şükür Allahım hepimizi korusun, senin rahat geçiyordur inşallah:))
kizlar nasilsiniz? kizimi aldim kucagima sag salim. asik oldum bebegime. ama goguslerim yara catlak sislik dokununca bile aglayasim geliyo. karnim hala 6 aylij sanki. bi de ayaklarimda ki odem daha beter oldu. ama kizim iyi saglikli. gerisi duzelir diye dusunuyorum. gogo senin nasi iyilesme durumun
jelly kizim cok akilli ama geceleri uyumuyorum dun gece ilk geceydi evde ki. daha zor geldi hastanede zorlaninca hemsire cagiriyosun 5 dk.da bir. burda isik actim sandalye tepesinde bekliyorum rahat mi uykusu diye. esim horluyodu bi de banyonun isigi niye acik kapasana falan diyo.ucan tekmeyle daliyodum az daha.
jelly kizim cok akilli ama geceleri uyumuyorum dun gece ilk geceydi evde ki. daha zor geldi hastanede zorlaninca hemsire cagiriyosun 5 dk.da bir. burda isik actim sandalye tepesinde bekliyorum rahat mi uykusu diye. esim horluyodu bi de banyonun isigi niye acik kapasana falan diyo.ucan tekmeyle daliyodum az daha.
Çok gzl anlatmışsın canım:)ömrüme ömür katılırdı..sewdim bu cümleyi.kizlar cepten yaziyorum alinti yapamiyorum yazdiklariniza. jelly bu kizdan 2 tane olsa omrume bir omur daha katilmis olurdu.korkma yardim ediyolar altindan kalkiliyo.sadece odem dikis yarasi bunlar zorluyo insani. ameliyat sikintisi ysni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?