- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
aybugün aklımdaydın hatta dedim bu kızdan haber yok, arada yaz ben iyiyim bebekler iyi falan :)Kızlar nassınız... Valla okurken içim açıldı doğum hazırlıklarını konuşmaya başlamışsınız. Ben bugün çok iyiyim inş. hep böyle gider artık..Bebeklerimi herkese anlatmak istiyorum, çooook tatlılar her şeyleri belli artık biz iyiyiz çok şükür.
Acces sen hiç kalkmadan yat canım bencede, ne kadar dinlenirsen o kadar rahat eder vücudun bir kaç hafta daha sık dişini.
SKGK sen nassın canım içinde dolup taşan mutluluğu taaaaaaa burdan hissediyorum:)
Aycen, jelly ve diğer tüm kızlar sizler de çooook iyisinizdir umarım. Hepinizi öperim....
Kızlar nassınız... Valla okurken içim açıldı doğum hazırlıklarını konuşmaya başlamışsınız. Ben bugün çok iyiyim inş. hep böyle gider artık..Bebeklerimi herkese anlatmak istiyorum, çooook tatlılar her şeyleri belli artık biz iyiyiz çok şükür.
Acces sen hiç kalkmadan yat canım bencede, ne kadar dinlenirsen o kadar rahat eder vücudun bir kaç hafta daha sık dişini.
SKGK sen nassın canım içinde dolup taşan mutluluğu taaaaaaa burdan hissediyorum:)
Aycen, jelly ve diğer tüm kızlar sizler de çooook iyisinizdir umarım. Hepinizi öperim....
Kızlar nassınız... Valla okurken içim açıldı doğum hazırlıklarını konuşmaya başlamışsınız. Ben bugün çok iyiyim inş. hep böyle gider artık..Bebeklerimi herkese anlatmak istiyorum, çooook tatlılar her şeyleri belli artık biz iyiyiz çok şükür.
meralcim mutluluk korku hepsi bir arada ama inan o pıt pıtları gormek varya muhteşem birşey rabbım herkese yaşatsın. sen nasılsın nasıl gıdıyor 3 aylık oldun dımı artık birde ne gibi belirtiler var sende agrılar gibi benim sureklı kasıklarımda ağrı dolaşıyor baze sızı gıbı bazen ıgne batması gıbı .. birşey olmasında herseye razıyım. kendıne dıkkat et Allaha emanet ol..
günaydın kızlar... bugün arkadaşlarım karnımın aşağı düştüğünü fark ettiler, yarın doktora gideceğim, çok heyecanlandım yaaa
günaydın kızlar... bugün arkadaşlarım karnımın aşağı düştüğünü fark ettiler, yarın doktora gideceğim, çok heyecanlandım yaaa
canım o ağrılar bende de hep vardı. üstelik epey de sürmüştü. ama dr hep normal dedi. bir sıkıntı da yaşamadık çok şükür. inş sende de sıkıntı olmaz Allah ın izniyle...
baktım da zaten senin az kalmış maşaallah:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. aşağı inince bedenen daha rahatlarsın bence. doktordan gelince haber ver bize.günaydın kızlar... bugün arkadaşlarım karnımın aşağı düştüğünü fark ettiler, yarın doktora gideceğim, çok heyecanlandım yaaa
canım inan bu ağrılar normal. hiç sıkıntı stres yapma. benim hep vardı. hareketlerini bile ağrılı hissediyordum. insan bi garip oluyor. ağrı hiisetsen sızlanıyorsun, hissetmezsen endişeleniyorsun. bulantılarda da öyleydi. olunca bir dert, olmayınca bir dert. bu belirtilerin hepsi bebişlerin varlığına işaret. duaların için de kocaman bir aminnnnn.yaşasın ne guzel ılk bebeklerımız rabbımın ıznıyle gelıyor
ya ınan bazen gun boyu suruyo bazen sızı gıbı gelıp gıdıyo bazen hıç olmuyor... ınşallah herşey yolundadır. onların benımle sağlıkla kalmasını okadar cok ıstıyorum kı... dıyorum bazen ıkızler ya ondan mı bu kadar agrım oluyo..olmayıncada nıye olmuyo dıye eşime sızlanıyorum annelık duygusu bu olsa gerek. rabbım hepımıze sağlıklı bır şekılde bebeklerımızı kucaklarımıza almamızı nasıp etsın. olmayan arkadaşlarımada tez zamanda çifter çifter versın. hepsı ıçın hep dua edıyorum..
baktım da zaten senin az kalmış maşaallah:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. aşağı inince bedenen daha rahatlarsın bence. doktordan gelince haber ver bize.
cnm kilosu süper bence,doğana kaday 3ü geçersin bence. ben 2.5 kilo doğursam bebeğimi zil takıcam. bende bi kaç gündür bel ağrısı vardı. pztesi idrar vermiştim, telde dr kum döküyosun deyince kalkıp gittik bu sabah gene ama bişey yok böbreğinde dedi. kum dökme dediği idrarın kristalize olmasıymış, önemli değilmiş. ben sanırım böbreklerimi üşüttüm, napılır bilen var mı ? gece uyuyamıyorum ağrıdan.evet kızlar dr gittim dün, nst de biraz sancı çıktı ama dr önemli değil normal dedi, kızım 15 günde 230 gr almış, biraz ona canım sıkıldı, 2430 gr, yani biraz küçük gibi geldi bana, aksi bir durum olmadıkca 3 hafta sonra alcam dedi, tahminen 20 aralık a geliyor, hayırlısı bakalım... bizden haberler bukadar , buarada sanırım bebek aşağı inmemiş, boşuna heyecanlanmışım, dr a sormadım ama öyle bir durum olsa söylerdi herhalde , herzaman baktığı yere baktı yüzünü gösterirken, kalp atışına bakarken, arkadaşların gazına gelip karnım indi sandımsizlerde ne var ne çok bakalım
cnm kilosu süper bence,doğana kaday 3ü geçersin bence. ben 2.5 kilo doğursam bebeğimi zil takıcam. bende bi kaç gündür bel ağrısı vardı. pztesi idrar vermiştim, telde dr kum döküyosun deyince kalkıp gittik bu sabah gene ama bişey yok böbreğinde dedi. kum dökme dediği idrarın kristalize olmasıymış, önemli değilmiş. ben sanırım böbreklerimi üşüttüm, napılır bilen var mı ? gece uyuyamıyorum ağrıdan.
halk arasında kum dökme deniyor ama düşündüğün anlamdafbi kum değil dedi. yoruldum biraz artık sürekli ağrı ve yorgunluktancanım zaten doğum haftamı da 3 gün ileriden hesaplıyor, ben 35+3 iken gittim o 35+6 sın diyor, transferi hesaba katmıyor, sat a göre yapıyor, haliyle kilosu düşük gibi geldi bana. bu arada benim idrar tahlilimde kan çıkmış, bana da kum döküyorsundur dedi, senin yazdığını okuyunca bu dr lar her belirtiye kum döküyorsun mu diyorlar diye aklımdan geçirdim
böbreklerini iyice sarmandan başka aklıma bir çözüm gelmedi ya , bide bolca su içmek tabi
-çok iyiyiz canım şükür bulantılarda azaldı biraz gözüm açıldı, ama hala istediğim gibi beslenemiyorum her şeyden iğreniyorum, bebekleri besleyememekten korkuyorum. Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum. Sen de daha iyisindir inş. tek yapman gereken hiç bir şey yapmadan yatmak galiba, kendini hiiiç yorma boşver herşeye:))aybugün aklımdaydın hatta dedim bu kızdan haber yok, arada yaz ben iyiyim bebekler iyi falan :)
-Bende karnım büyüsün istiyorum artık, hala belli değil hamile olduğum, herkes bu ayların kıymetini bil diyor ama ben hissetmek istiyorum artık onları... sen ilk hareketlerini ne zaman hissetmiştin? Dr. randevuyu tam 1 ay sonraya verdi nasıl dayanıcaz bilmiyorum her an görmek istiyorum artık. Birde canım cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrenmiştin?:)))İyiyi diyelim iyi olalım canım.ağırlaştım iyice daha bu haftada.yürümek zor geliyo bebekler alta baskı yapıyolar sanki heran çıkacaklar.taa altlarda hissediyorum bazen tekmelerini:)sende iyiymişsin canım sevindim.haftalarının kıymetini bil yakında nefes alamıycaksın:)
Amin canım amin Allahım herkese nasip etsin, valla her an akşamdan sabaha Allahıma şükrediyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. 3 aylık oldum canım sat a göre 13+1 olduğum gün dr. um 12+2 dedi mesela geçen kontrolde. Transfer tarihini sorup sat ı farklı hesapladı anlamadım bende. Canım bendeki tek şikayet bulantı kusmaydı dünyam kaydı hastanede kaldım günlerce o günlerde ağrı olduysa da ben hissetmedim belki, yarı baygın gibiydim inan, ama ara sıra kasıklarda bebeklerin olduğu yerde ki sol tarafa yakınlardı, böyle batma gibi ağrı oluyor, ama normal dedi dr. hatta 4. ayda daha sık hissedilebilirmiş. Bunun kötü bir anlamı yokmuş tam tersine iyi dedi dr. Sen hiç endişe etme onlar iyidir annesi. Bu arada bizim bebeklerden biri erkekmiş ama diğeri dönmüyor ne yaptıysam göremedim dedi daha erken ama yorumladı dr um. Çok güzel şeyler hissediyorum Allah herkese yaşatsın kendine dikkat et canım...meralcim mutluluk korku hepsi bir arada ama inan o pıt pıtları gormek varya muhteşem birşey rabbım herkese yaşatsın. sen nasılsın nasıl gıdıyor 3 aylık oldun dımı artık birde ne gibi belirtiler var sende agrılar gibi benim sureklı kasıklarımda ağrı dolaşıyor baze sızı gıbı bazen ıgne batması gıbı .. birşey olmasında herseye razıyım. kendıne dıkkat et Allaha emanet ol..
cnm her dr farklı yaklaşıyo, ben ilk günden beri hiç bırakmadan kullandım eleviti, üstüne balıkyağı ve demir eklendi sonra. düzenli besleniyosan sorun olmaz heralde. ama benim şahsi fikrim, herşeyi yememize imkan yok, o yüzden vitamin takviyesinin doğru olduğuna inanıyorum hamilelikte, ama doktorunun dediğinin dışına çıkma gene de.Kızlar vitaminleri ne zaman ve hangilerini verdi dr.unuz, bir de coraspini hala kullanıyor musunuz? Bana vitamin vermedi, balık yağı hapı içebileceğimi söyledi ama vitamin haplarının üstünde durmuyor dr. ya da ben mi acele ediyorum sizce....
cnm sevindim daha iyi hissetmene, ilk 3 ay beslenemekten korkma, bundan sonra ki 3 4 ay en rahat geçirdiğin dönem olucak sanıyorum ki. en azından benim raha geçmişti ürtiker hariç. cinsiyet için garanti sonuç 16. haftayı bekle derim ben.-çok iyiyiz canım şükür bulantılarda azaldı biraz gözüm açıldı, ama hala istediğim gibi beslenemiyorum her şeyden iğreniyorum, bebekleri besleyememekten korkuyorum. Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum. Sen de daha iyisindir inş. tek yapman gereken hiç bir şey yapmadan yatmak galiba, kendini hiiiç yorma boşver herşeye:))
-Bende karnım büyüsün istiyorum artık, hala belli değil hamile olduğum, herkes bu ayların kıymetini bil diyor ama ben hissetmek istiyorum artık onları... sen ilk hareketlerini ne zaman hissetmiştin? Dr. randevuyu tam 1 ay sonraya verdi nasıl dayanıcaz bilmiyorum her an görmek istiyorum artık. Birde canım cinsiyetlerini kaçıncı haftada
-çok iyiyiz canım şükür bulantılarda azaldı biraz gözüm açıldı, ama hala istediğim gibi beslenemiyorum her şeyden iğreniyorum, bebekleri besleyememekten korkuyorum. Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum. Sen de daha iyisindir inş. tek yapman gereken hiç bir şey yapmadan yatmak galiba, kendini hiiiç yorma boşver herşeye:))
-Bende karnım büyüsün istiyorum artık, hala belli değil hamile olduğum, herkes bu ayların kıymetini bil diyor ama ben hissetmek istiyorum artık onları... sen ilk hareketlerini ne zaman hissetmiştin? Dr. randevuyu tam 1 ay sonraya verdi nasıl dayanıcaz bilmiyorum her an görmek istiyorum artık. Birde canım cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrenmiştin?:)))
Amin canım amin Allahım herkese nasip etsin, valla her an akşamdan sabaha Allahıma şükrediyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. 3 aylık oldum canım sat a göre 13+1 olduğum gün dr. um 12+2 dedi mesela geçen kontrolde. Transfer tarihini sorup sat ı farklı hesapladı anlamadım bende. Canım bendeki tek şikayet bulantı kusmaydı dünyam kaydı hastanede kaldım günlerce o günlerde ağrı olduysa da ben hissetmedim belki, yarı baygın gibiydim inan, ama ara sıra kasıklarda bebeklerin olduğu yerde ki sol tarafa yakınlardı, böyle batma gibi ağrı oluyor, ama normal dedi dr. hatta 4. ayda daha sık hissedilebilirmiş. Bunun kötü bir anlamı yokmuş tam tersine iyi dedi dr. Sen hiç endişe etme onlar iyidir annesi. Bu arada bizim bebeklerden biri erkekmiş ama diğeri dönmüyor ne yaptıysam göremedim dedi daha erken ama yorumladı dr um. Çok güzel şeyler hissediyorum Allah herkese yaşatsın kendine dikkat et canım...
Büyüyecek büyüyecek sabırlı ol:)ben 15-16 haftada hissetmiştim canım ama gec hissedende var...cinsiyetleride 12. Haftada öğrendik:)demir hapı kullanıyorum canım coraspin devam ediyorum..Kızlar vitaminleri ne zaman ve hangilerini verdi dr.unuz, bir de coraspini hala kullanıyor musunuz? Bana vitamin vermedi, balık yağı hapı içebileceğimi söyledi ama vitamin haplarının üstünde durmuyor dr. ya da ben mi acele ediyorum sizce....
canım geçmiş olsun. bol bol ılık su iç ve ayaklarını belini sıcak tut (fazla sıcak değil ama). idrarını hiç bekletme. sık sık wc git. inş ilerlemez ve geçer.cnm kilosu süper bence,doğana kaday 3ü geçersin bence. ben 2.5 kilo doğursam bebeğimi zil takıcam. bende bi kaç gündür bel ağrısı vardı. pztesi idrar vermiştim, telde dr kum döküyosun deyince kalkıp gittik bu sabah gene ama bişey yok böbreğinde dedi. kum dökme dediği idrarın kristalize olmasıymış, önemli değilmiş. ben sanırım böbreklerimi üşüttüm, napılır bilen var mı ? gece uyuyamıyorum ağrıdan.
benim dr da sat göre hesaplamıyor. transfer tarihine göre hesaplıyor. o yüzden benim hesabımla uyuşmuyor. ben hep sat a göre gidiyorum:)) galiba arada 5-6 gün gibi bir fark var. bu arada canım bebek kilo farkını doğuma kadar kapatır. rahat ol sen. son haftalarda bile kilo çok farkediyor.canım zaten doğum haftamı da 3 gün ileriden hesaplıyor, ben 35+3 iken gittim o 35+6 sın diyor, transferi hesaba katmıyor, sat a göre yapıyor, haliyle kilosu düşük gibi geldi bana. bu arada benim idrar tahlilimde kan çıkmış, bana da kum döküyorsundur dedi, senin yazdığını okuyunca bu dr lar her belirtiye kum döküyorsun mu diyorlar diye aklımdan geçirdim
böbreklerini iyice sarmandan başka aklıma bir çözüm gelmedi ya , bide bolca su içmek tabi
canım benim dr. ilk 3 ay sadece folik asit ve coraspin verdi. 12.haftadan sonra ikisini de kesti. demir ve elevit verdi. ama ben eleviti ortalama bir aydır kullanıyorum. bir de mağnezyum başladım kramolar için. balık yağını da bugün kullanmaya başlayacağım. dr pek taraftar değil ama ben gebeliğim süresince toplamda 7 -8 kez balık yemişimdir. keşke daha önce balık yağı alsaydım. almadığım için pişmanım. eğer almıyorsan bence sen de al. eczacım sıkı sıkı tembihledi al diye.Kızlar vitaminleri ne zaman ve hangilerini verdi dr.unuz, bir de coraspini hala kullanıyor musunuz? Bana vitamin vermedi, balık yağı hapı içebileceğimi söyledi ama vitamin haplarının üstünde durmuyor dr. ya da ben mi acele ediyorum sizce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?