- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.621
- 798
accessdenied sen nasılsın? bursadamısın hala? nasıl gıdıyor? kese tam yerlesmemıs falan yazmıssın? nasıl yanı? bu arada benım vuruldugum ıgne kan pıhtılasması ıcın canım dıger ıkısıde progestan dusuk onlesın dıye
canım doktor öyle dedi. bursadayım ben hala. böyle giderse boşanıcam. ayın 6 sında tekrar gidicem doktora. eğer hala tam tutunma olmamışsa iğnelere başlıycaklarmış düşük önleyici. ay ne biliim ya hayırlısı.
canım doktor öyle dedi. bursadayım ben hala. böyle giderse boşanıcam. ayın 6 sında tekrar gidicem doktora. eğer hala tam tutunma olmamışsa iğnelere başlıycaklarmış düşük önleyici. ay ne biliim ya hayırlısı.
Kesemizi gorduk ama doktor ne olumlu nede olumsuz konustu kese olmasi gerekbdn kucukmus persembe hersey belli olacak artik umid kalmadi ama yalvaricam Rabbime o bnden gidene yada kalana kadar(
Canim iyi dileklerin icin saol insallahhkese küçük diye olmayacak diye birşey yok ki canım. belki büyüyecek nerden biliyorusn. üzme kendini şimdiden canım. inşallah iyi olacak
Saol canim en cok ihtiyacim olan dua suanda Rabbimin bizi geri cevirmezi inaniyorummcanım,elınde degıl bılıyorum ama ıcını ferah tutmaya calıs! ınsaallah duzelır, persembe gunu yuzun guler! dualarım senınınle ve bebegınle! gonlunu rahat tutmaya calıs!
tatlım bızler doktorun ağzından dokulecek ıkı kelımeye bakıyoruz ama bılıyosun rabbım nasıp ettıkten sonra kımse onune duramaz bı arkadasımında gerıden gelıyodu bebiş ama şimdi maşallah mis gibi gelişiyo sen canını sıkma ve allahtan canını
Saol piti insalah hayirlisi olurr cok uzuluyorum ama duamida ediyorum Allahimyardmcimiz olsun...
canım inşallah her şey yolunda gider bir sorun yokturbu arada ben de salı günü gideceğim inş. doktorum erken baktır demişti. bakalım kese var mı? herhangi bir anormallik görünüyor mu?
canım rabbim ne nasip ettiyse en güzelini ve en hayırlısını nasip eder o yüzden hiç canını sıkma her şey güzel olucak dua et bol bolKesemizi gorduk ama doktor ne olumlu nede olumsuz konustu kese olmasi gerekbdn kucukmus persembe hersey belli olacak artik umid kalmadi ama yalvaricam Rabbime o bnden gidene yada kalana kadar(
canım inşallah her şey yolunda gider bir sorun yoktur
canım rabbim ne nasip ettiyse en güzelini ve en hayırlısını nasip eder o yüzden hiç canını sıkma her şey güzel olucak dua et bol bol
Saol canim insallah kendimi kaptirmiyorm hayirlisini diliyorm
kızlar biliyosunuz dış gebelik geçiriyorum pazartesi değerin düşmesi için bir iğne yaptılar bugün tekrar beta hcg baktırdım bu sefer 1480 olan değerim 1860 çıkmış salı günü tekrar yaptıracağım bakalım değer düşmezse kürtaj dedi doktor çok korkuyorum dua edin lütfen
canım inş o vakte kendi düşer Allah'ın izniyle... çok yükselmemiş belki de kısa sürede düşer. kürtaj olmasın diye dua ediyorum canım. umarım hemencecik düşer de sen de toparlanırsın hemen.
cnm bol bol hareket et atla zıpla, ben dış gebeliği başında bilmeden geçirdim ve o dönem bahar temizliği yapılıyodu evde, yardım ediyim diye camlara kapılara tırman zıpla derken, kendi kendine kanama ve düşük başlamıştı bende haberim sonradan oldu çok feci sancı yaptı. yatıp dinlenme kendini yor mümkün mertebe. inşallah kürtaja gerek kalmaz. ama kürtaj da olsan korkma yani, en azından tamamen temizlerler, narkozla zaten hissetmiyosun bişey.kızlar biliyosunuz dış gebelik geçiriyorum pazartesi değerin düşmesi için bir iğne yaptılar bugün tekrar beta hcg baktırdım bu sefer 1480 olan değerim 1860 çıkmış salı günü tekrar yaptıracağım bakalım değer düşmezse kürtaj dedi doktor çok korkuyorum dua edin lütfen
canım doktor öyle dedi. Bursadayım ben hala. Böyle giderse boşanıcam. Ayın 6 sında tekrar gidicem doktora. Eğer hala tam tutunma olmamışsa iğnelere başlıycaklarmış düşük önleyici. Ay ne biliim ya hayırlısı.
kızlar biliyosunuz dış gebelik geçiriyorum pazartesi değerin düşmesi için bir iğne yaptılar bugün tekrar beta hcg baktırdım bu sefer 1480 olan değerim 1860 çıkmış salı günü tekrar yaptıracağım bakalım değer düşmezse kürtaj dedi doktor çok korkuyorum dua edin lütfen
kızlar slm.ben olumsuz sonuç alanlardanım.benim gibi olanlar tekrar adet oldunuz mu.benim 2 gün gecikti.aldığımız ilaçlardan sanırım.siz de durum nasıl?
kızlar slm.ben olumsuz sonuç alanlardanım.benim gibi olanlar tekrar adet oldunuz mu.benim 2 gün gecikti.aldığımız ilaçlardan sanırım.siz de durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?