2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım allahım büyük inş bizim bebeklerimizide bize bağışlıcak..değeri düşük olupta ikiz doğuranlar var gerçekten..inş bizde mucizelerimize kavuşcak..

Cnm cogunu doktorum tavsiye etti Adam Prof. Mutlaka bildigi vardir bide cok arastirdim hepsini kullanan fayda gorenler var gormeyenlerde var tabi.. Ya benim birseyler denemem sart oldu 3. Tup bebege gidicem 8 yillik evliyim baska sansim kalmadi...kullanacagim urunlerden doktorun vermedigi kendi tercihim olan reissi mantar,hayit suyu ve bal parmagin karisimi.. Hayit suyu ve o karisim tamamen dogal ve fayda gorenler var bakalim NE olcak bekleyip diger tedavide gorcez

Sana tavsiyem mutlaka omega 3 kullan hayit suyuda iyi, folikasit zaten almamiz gerekli,digerlerini danis istersen belki doktorunun tavsiye edecegi baska seyler vardir
Merkezin iyi yucel karaman mi ilgilendi?? Genetik testi mutlaka yaptir
Inan bende cok zorumdayim caresizim care nerde bulabilirim ariyorum rabbim yardim eder insallah bize

Özleeeeem listede yazdıklarını sordum bazıları yokmuş, netten alınabiliyormuş,diğerleri varmış sipariş ettim, bi de bu genetik testi neden başta yapmadılar ki diye düşündüm yarın arayıp sorucam merkezi, sana kaçıncı denemede yapıldı bu test aklıma takıldı, başta yapmaları gerekmiyor muydu, sende merkezi duymuşsun galiba Yücel Karaman iyi demişsin, her gidişimde kendisi muayene etti, opu işlemine de girdi, transferi kendisi yaptı, hani pazarlamacı gibi biri değil güven veriyor insana, baştan beri şansımız % 50 dedi hep, amaaa ben Bahçeci ile de konuşmayı düşünüyorum artık ondan sonra karar vericem ne yapıyım sende fikir ver biraz access yazmış sağolsun çok yararı oldu mesela fikir verdi bana, kafamda bişeyler şekillenmeye başladı artık.

kızlar ben eczaneden balparmak arı sütü bal poleni aldım yumurta kalitesını arttırsın diye. ama bi arkadasımız arı sütü bal polenı propolis yazmıs ben propolis almadım dalgınlıgıma gelmiş yanlışmı almışım yumurtalara etkısı olmazmı yanı sımdı ?

Hamile olan arkadaşlar halen estrofem kullanıyor musunuz
canım ben hala kesyi görmedim o yüzden kullanıyorum

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler ver bize

aycen canm inşallah enkısa zamanda keseyıde görursun ...
inşallah canım ayın 27 gün verdi doktor inşallah sevinçli haberle dönerim boş gebelik yada kimyasal gebelik değildirç

Yarin kntrolum var doktor ne dicek bakalim hevesim kursagimda kaldi deger dusuk cikinca hala sevinemiyorum insallahhayirli haberler alirim..

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımzaten senin 10 gün değerin 48 çıkmıştı o daha artar inşallah

Insallah canim cokk korkuyorum ya arti§ olmazsa diye bu arada regl gunu gectikten sonra dahami cok artis oluo bnm 3 gunum var ve kan testini 9gun yaptirdimm ((

Insallah canim cokk korkuyorum ya arti§ olmazsa diye bu arada regl gunu gectikten sonra dahami cok artis oluo bnm 3 gunum var ve kan testini 9gun yaptirdimm ((

gayet güzel artıcak inşallah kuşum 9. gün kan testi için de güzeldi rakamın ayrıca

cnm ilk tüp bebeği yaptırmadan önce gittim pıhtılaşma faktörlerine baktırdım doktor falan demedi bana ben kendim meraktan baktırdım iyiki yapmışım pıhtılaşma var heterezigotum, kromozom analizinide ikinci tüpten önce yaptırdım sorun yok şükür bence doktorun istemesini bekleme git araştırma hastanesine iste yaparlar..ben yücel karamanı hep histereskobi konusunda çok iyi olduğunu duydum merkez olarak da iyi bildiğim kadarıyla..benim ilk tüp bebeğim bahçeci umutta oldu ikinci ankara gürgan klinik.. şimdi izin problememiz var ankara çok ters istanbul 2 saat bana yani bu konuda çok sıkıntılıyım bahçeci türkiyede adını kanıtlamış bir merkez benim ilki biraz talihsizlik oldu gerçi adamlar eldeki malzemeyle yapıyorlar bu işi bide nasip diyorum şuan bende kararsızım merkez konusunda..
ilaçlardan hangilerini spariş ettin? aslında doktoruna genede danışsan iyi olurdu.. bide bunlarda marka da farkediyor neyse inşallah iyi olur herşey

gayet güzel artıcak inşallah kuşum 9. gün kan testi için de güzeldi rakamın ayrıca

Insallah taze anne ah gel sen bana sor yuregim pir pir Allahim bana yardim etsin dua efiyorum mucizemi bnden alma diye inan heyecanimi sevincimi ogun yasadim kac gundur yasayamiyorum bi arttigini goreyim keseyi kalp atisini cevremdeki herkes okadar sevindiki 5yil sonra gelen mucize aslinda 1yildir dusunuyorduk ama iste tedavilet falan bir asir geldii... Allahim bizleri evlatsiz birakmasin Aminn

ben daha keseyi görmeye gitmedim perşembe gideceğim .çok korkuyorum. dış gebelik olur diye. tadını çıkaramadım
cnm nie dış gebelik olsun ? zaten tüp bebekte dış gebelik şansı çok zor. kanallardan geçmiyo ki embriyo. yani milyorda bi ihtimal ki senin transferinde embriyo yuvarlanıp kanala devam edicek. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…