canım inşallah bu ay her şey yolunda gider canım sonra bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.hangi merkezdesincanım ben 22 yasındayım 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama ben 1 sene vajinismusla ugrastım sonra bunu asmak için dra basvurdum ve daha sonra bebek tedavilerine basladık hemen olmadı sebebsiz infertilite dendi 3 negatif asılamam oldu subat ayındada laporoskopi oldum ve dr tüplerin btimiş dedi senin normal yolla gebe kalman imkansız gibi bişey kalsan bile bu dış gebelik olur dedi çok büyük bi yıkım yasadım sorunum tüplerimin içindeki dokular çok hasar görmüş ve tüpümün biri yumurtama denk gelmiyomuş tüp yukuarda kalıyomus dr bundan dolayıda olmaz diya martta tüp bebek tedavime basladım hersey yolundaydıı 15 yumi toplandı hepsi döllendi 13 ile yola devam ettik 5 güne 4 blast 1 de aynı blast gibi bebişkerimiz oldu tam transfer yapılacak derken rahim duvarın ince dedi dr yapmadı transferi diğer aya kaldı dedi diğer ayda ilaçlar iğneler yine kalınlaşmadı bu ayda olmadı dedi şimdi adetimi bekliyorum tekrar tedaviye baslicaz kısmet olur kalınlasırsa bebişimi vercekler bana bu arada FERİDEMASAL hamişkızlar bugün ikinci kanını vermeye gitti 4 te cıkıcak sonuıcu inşallahda artıcakk
hayırlısı cnm jinyur sana ceee yapcak yarın burdayım diye DD
kızlar dayanamadım özelde test yaptırdım sonuç 13:00 da çıkacak inşallah yükselmiştir.:dua edin lütfen
canım inşallah bu ay her şey yolunda gider canım sonra bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.hangi merkezdesin
ayyyyyy küçük jinyur bu sefer beni bırakmaz teyzesi
canım ben 22 yasındayım 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama ben 1 sene vajinismusla ugrastım sonra bunu asmak için dra basvurdum ve daha sonra bebek tedavilerine basladık hemen olmadı sebebsiz infertilite dendi 3 negatif asılamam oldu subat ayındada laporoskopi oldum ve dr tüplerin btimiş dedi senin normal yolla gebe kalman imkansız gibi bişey kalsan bile bu dış gebelik olur dedi çok büyük bi yıkım yasadım sorunum tüplerimin içindeki dokular çok hasar görmüş ve tüpümün biri yumurtama denk gelmiyomuş tüp yukuarda kalıyomus dr bundan dolayıda olmaz diya martta tüp bebek tedavime basladım hersey yolundaydıı 15 yumi toplandı hepsi döllendi 13 ile yola devam ettik 5 güne 4 blast 1 de aynı blast gibi bebişkerimiz oldu tam transfer yapılacak derken rahim duvarın ince dedi dr yapmadı transferi diğer aya kaldı dedi diğer ayda ilaçlar iğneler yine kalınlaşmadı bu ayda olmadı dedi şimdi adetimi bekliyorum tekrar tedaviye baslicaz kısmet olur kalınlasırsa bebişimi vercekler bana bu arada FERİDEMASAL hamişkızlar bugün ikinci kanını vermeye gitti 4 te cıkıcak sonuıcu inşallahda artıcakk
kızlar ben geldim nasılsınız canlarım benim.geçmiş almış başını gitmişvarmı güzel haberler.aycen ve karam az kaldı testlerinize güzel haber verirsiniz insallah canlarım.bahar ne yaptı acaba accend bir daha yaptırdınmı test canım özlemlede telde görüşemedim bugun arayacağım.kendini toplamıştır kuzum benim insallah bebişi süpriz yapar kendi gelir tedaviye gerek kalmaz.hatmeyi de merak ettim başladımıki tedaviye onun da güzel haberlerini alırız insallah.transveri olan arkadaşlarım insallah hayırlısıyla sizlerinde güzel haberlerini alırız.
kelebeğim h.g bebeğim inşlh cnm inşlh sen nasılsın bakalım hatme pazartesi başlicek canım
hoş bulsuk kuzum iyiyim canım ne olsun uğraşıp gidiyoruz hayat koşuşturmasının içinde.kaç günün kaldı kız valla heyecanla bekliyorummmminsallah güzel haberle dönersinnnnnn...
ayyyyyyyyyy inşlh inşlhh 3 gün var salı yaptırcam işde dua edin kızlar yaaa valla merakdan gebercem ne zormuş beklemek
cnm crinone jel kullanıyo musun hala ? o tahriş etmiş olmasın ?
kızlar bu arada mubarek 3 aylara girmiş bulunuyoruz bugun rabbim bu mubarek aylarda günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul eylesin bizlere hayırlı kullarından olmayı nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün insallah.şu mubarek aylarda bizlere anne olmayı nasip eylesin insallah...aminnnnnn
canım kaçıncı gündesin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın az kalmış saatler geçmez şimdi senin için
inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
bugün kaçıncı günün cnm ?
bugün 11. günüm
Benim de 11.gün.kaçıncı gün embriyosu seninki?
eşin hayırlı haberlerle gelsin inş bu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?