2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım inşallah bu ay her şey yolunda gider canım sonra bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.hangi merkezdesin
hayırlısı cnm jinyur sana ceee yapcak yarın burdayım diye DD

ayyyyyy küçük jinyur bu sefer beni bırakmaz teyzesi

Son düzenleme:
sarı civcivim canum patrişkam nasılsın sen kan verdimmiydi daha nezaman vercekdin noldu niye yoksun bana yazmıyosun hıh kızım işini garantiye aldın ahirette daha bukadar soru sormazlar

kızlar ben geldim nasılsınız canlarım benim.geçmiş almış başını gitmiş varmı güzel haberler.aycen ve karam az kaldı testlerinize güzel haber verirsiniz insallah canlarım.bahar ne yaptı acaba accend bir daha yaptırdınmı test canım özlemlede telde görüşemedim bugun arayacağım.kendini toplamıştır kuzum benim insallahbebişi süpriz yapar kendi gelir tedaviye gerek kalmaz.hatmeyi de merak ettim başladımıki tedaviye onun da güzel haberlerini alırız insallah.transveri olan arkadaşlarım insallah hayırlısıyla sizlerinde güzel haberlerini alırız.

canım inşallah bu ay her şey yolunda gider canım sonra bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.hangi merkezdesin

ayyyyyy küçük jinyur bu sefer beni bırakmaz teyzesi

inşallah canım inşalah hersey yolunda gider ve bebeişim bana sıkıca tutunur istanbul cerrahi hastanesindeyim ben canım sen nerde tedavi görüyosun

tusemim canım hayırlı olsun tedavin.rahim kalınlaşması için nar suyu iç.burda bir topikte okumuştum.istersen bir araştır.seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşların topiği var oraya bir bak istersen.

hayırlı olsun canım güzel bir hamilelik geçir ve sağlıcakla al bebeişini kollarına..darısı bize olsun insallah.canım nerde yaptırsın tedavini.sorun neydi sizde...

kelebeğim h.g bebeğim inşlh cnm inşlh sen nasılsın bakalım hatme pazartesi başlicek canım

kelebeğim h.g bebeğim inşlh cnm inşlh sen nasılsın bakalım hatme pazartesi başlicek canım

hoş bulsuk kuzum iyiyim canım ne olsun uğraşıp gidiyoruz hayat koşuşturmasının içinde.kaç günün kaldı kız valla heyecanla bekliyorummmm insallah güzel haberle dönersinnnnnn...

hoş bulsuk kuzum iyiyim canım ne olsun uğraşıp gidiyoruz hayat koşuşturmasının içinde.kaç günün kaldı kız valla heyecanla bekliyorummmm insallah güzel haberle dönersinnnnnn...

ayyyyyyyyyy inşlh inşlhh 3 gün var salı yaptırcam işde dua edin kızlar yaaa valla merakdan gebercem ne zormuş beklemek

ayyyyyyyyyy inşlh inşlhh 3 gün var salı yaptırcam işde dua edin kızlar yaaa valla merakdan gebercem ne zormuş beklemek

sakin al kuzum dualarım seninle insallah güzel haberlerle dönersin...:bende kendime yeni tedavi için topik açtım...

kızlar bu arada mubarek 3 aylara girmiş bulunuyoruz bugun rabbim bu mubarek aylarda günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul eylesin bizlere hayırlı kullarından olmayı nasip eylesin hepimizin yüzünü güldürsün insallah.şu mubarek aylarda bizlere anne olmayı nasip eylesin insallah...aminnnnnn

H.g canimm amin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…