• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

merhaba kızlar ben birşey sormak istiyorum aşılamanın 11 günü idrarda sonuc almak mumkünmü daha adetime 8 gün olmasına rağmen

olur o canım takma kafana daha yenisin benim ilk günler karın bölgem kopacak gibiydi gerçi şimdide kasıklarım ağrıyo cırcırda olmuşum o ayrı

Saol canim insallah hamile kalma belirtileridir bunlarr hepimiz teker teker guzel haberler verelim insallah...

arkadaslar gunaydın! idrardan sonra peceteye coookk acııkkk pembe akıntı gelıyor! normalmı sızce aranızda yasayan var mı?

valla kasık ağrılarım ve göğüs arısı hariç iyiyim transferi sayarsak 8 gün oluyo cnm saten anlamadım transferi symasak 11 günde tes yapcam transferle 12 gün oluyor

canım ben transfer günü saymassam bugün 11 günüm hayırlısı olsun inşallah bebeişlerimiz bize tutunmuştur

ayçencim ya cırcır olmuşum bide iki gündür sağ kasım ağrıyo belimede vuruyo sağdan gene aşşa bacaklarıma iniyo neden acaba ilk zamanlar soldu şimdi sağ sende hiçmi bişiyok yaw benmi deliriyom acaba :DDD

Son düzenleme:
kızlar dayanamadım özelde test yaptırdım sonuç 13:00 da çıkacak inşallah yükselmiştir.:Dua edin lütfen

ayçencim ya cırcır olmuşum bide iki gündür sağ kasım ağrıyo belimede vuruyo sağdan gene aşşa bacaklarıma iniyo neden acaba ilk zamanlar soldu şimdi sağ sende hiçmi bişiyok yaw benmi deliriyom acaba :DDD
canım benim ilk zamanlar oluyodu öyle şimdi sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var
yarınmı yaptırcan hani pazatesi yaptırcakdın birergün arayla hıh :D:49::49:

canım bana verdikleri kağıtta test 12 de yazıyodu tatile denk geldiği için hemşire o zaman 13 de yaptır dedi ama dayanamıyacagım eşimide kandırdım yarın özel hastanede yaptıracağım yoksa işe başlıyacagım pazartesi

oooooo maşallah

canım ekledim seni ama bilgilerini daha ayrıntılı verirsen onlarıda eklerim

yok canım bu benim 3 denemem bundan önceki değerim 10 gün 60 idi sonra azalmaya başladı inşallah bu öyle olmaz

tamam canım ekledim

canım ben 22 yasındayım 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama ben 1 sene vajinismusla ugrastım sonra bunu asmak için dra basvurdum ve daha sonra bebek tedavilerine basladık hemen olmadı sebebsiz infertilite dendi 3 negatif asılamam oldu subat ayındada laporoskopi oldum ve dr tüplerin btimiş dedi senin normal yolla gebe kalman imkansız gibi bişey kalsan bile bu dış gebelik olur dedi çok büyük bi yıkım yasadım sorunum tüplerimin içindeki dokular çok hasar görmüş ve tüpümün biri yumurtama denk gelmiyomuş tüp yukuarda kalıyomus dr bundan dolayıda olmaz diya martta tüp bebek tedavime basladım hersey yolundaydıı 15 yumi toplandı hepsi döllendi 13 ile yola devam ettik 5 güne 4 blast 1 de aynı blast gibi bebişkerimiz oldu tam transfer yapılacak derken rahim duvarın ince dedi dr yapmadı transferi diğer aya kaldı dedi diğer ayda ilaçlar iğneler yine kalınlaşmadı bu ayda olmadı dedi şimdi adetimi bekliyorum tekrar tedaviye baslicaz kısmet olur kalınlasırsa bebişimi vercekler bana bu arada FERİDEMASAL hamiş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kızlar bugün ikinci kanını vermeye gitti 4 te cıkıcak sonuıcu inşallahda artıcakk

canım benim ilk zamanlar oluyodu öyle şimdi sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var

canım bana verdikleri kağıtta test 12 de yazıyodu tatile denk geldiği için hemşire o zaman 13 de yaptır dedi ama dayanamıyacagım eşimide kandırdım yarın özel hastanede yaptıracağım yoksa işe başlıyacagım pazartesi

hayırlısı cnm jinyur sana ceee yapcak yarın burdayım diye D:DD

canım benimde belirtilerim adet olacakmışım gibi hayırlısı

aynen canım erkekler bizim kadar çekmiyor ama sanki bizim çektiklerimizi yaşamış gibi mırıldanıyorlar anlamıyorum

canım benimde belirtilerim adet olacakmışım gibiydi. Hatta halen devam ediyor

bugün kaçıncı günün cnm ?

benimde çok oldu. Kasıkta ağrı. Ayrıca bel ağrısı. Hatta karnım sanki adet olacakmışım gibiydi. Olacağım bile sandım. Birde çok yorgunluk vardı. Halen de var. Bütün gün uyuyasım geliyor.

Back