gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin seninde yumurta rezervi sorunun vardı dimi çok ümitsizdin allahım ol derse olmıcak bişey yok işte..[/QUOT
ALLAHIN MUCİZESİ BENCE BU. REZERVİM 1 in altına düşmüştü. hiç ümüdim yok gibiydi. 6 yumurta toplandı. 5 i döllendi. 2 tanesi 5. güne ulaştı
sağol canım inşallah böyle gider. ilk tüpm denemem. hiç beklemiyordum ama oldu. devamı da gelir inşallah
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin seninde yumurta rezervi sorunun vardı dimi çok ümitsizdin allahım ol derse olmıcak bişey yok işte..
ınsallah cnm benimde ilk denemem insallah benimde birincide tutar rabbime hergun yalvariyorum isteyen herkese ve icindede bana hayirli saglikli evlad nasip etsin diye
test sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi
bende dün gece çok dua ettim canım. Allahım isteyen herkese bebek ver diye. Inşallah pozitif olanların artışı devam eder. Sonuç bekleyenlerde pozitif sonucu öğrenirler. çok zor birşey o kadar ilaç , manevi olarak yıpranma. Inşallah değerim artar. öok korkuyorum.
KIzlar tüp bebekte kullanılan iğnelerin yan etkileri çokmu.bi yerde okudum intihar eğilimine neden olabilir diye yazmışlar..bizde başlıycaz eylül gibi çok korkuyorumm(
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin seninde yumurta rezervi sorunun vardı dimi çok ümitsizdin allahım ol derse olmıcak bişey yok işte..[/QUOT
ALLAHIN MUCİZESİ BENCE BU. REZERVİM 1 in altına düşmüştü. hiç ümüdim yok gibiydi. 6 yumurta toplandı. 5 i döllendi. 2 tanesi 5. güne ulaştı
Rabbimin sana anneler gunu hefiyesi ona cok iyi bak masallahh allahim kucagina alacagin gunude nasip etsin sana ve bizlere
Yok hic korkma bende hic yan etkisi olmadi, kafana takma boyle seyleri ve her okudugunada inanma bence
Canım inan çook üzüldüm ama daha kesin bişey yok ortada pazartesiyi bekle. Ve hiç isyan etme rabbimin bildiği vardır de.ona sığın.ne desek boş için acıyo kalbin acıyo ama sabretmekten başka yapcak bişey yok8.41 sonuç yani çok düşük
test sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi
o sıralar konuşuyoduk senle bak ne güzel 6 tane toplanmış..benim durumum senden daha kötüydü 4 toplandı 1 döllendi 3.gün embriyo transfr edildi bebeğim benimle inş beni bırakmaz..
çok teşekkür ederim cnm benim.çok rahatlattın beni:))tabiki ağrısına sızısına dayanıcaz evlat için ama intihar eğilimi falan diyince bende korktum.çünkü eğer evladıma kavuşacaksam sağlıklı bir anne olmalıyım ki ona iyi bakabileyim.iyi bir ebeveyn olabileyim.tekrardan çok saol cnm.Allahım ne gönül muradın varsa versin...
ayyyyy canım rabbim tamamına erdirsin tebrikler darısı başımızatest sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi
canım sorun, yaş ,hangi merkezde tedavi görüyosun.kaçıncı tüp bebek v.bHangi bilgileri yazmam gerekiyor tam olarak
canım daha 10. gün yapmışsın ben 12. gün yaptım 17.79 du ..16. gün 67.26 çıktı yarın tekrar bakcaz bakalım inş artmıştır benim değerimde seninkide artar inş.
canım daha 10. gün yapmışsın ben 12. gün yaptım 17.79 du ..16. gün 67.26 çıktı yarın tekrar bakcaz bakalım inş artmıştır benim değerimde seninkide artar inş.
Kizllarrr bu gunleri gosteren rabbime hamd olsun evlatlarimin kalp atislarini duydum MASALLAH yavrularima rabbim isteyen herkezd tattirsin
Ohhcanim saglicakla kucagina alirsin insallah darisi basimizaa bsey sorucam kizkar bu jel tuvaletimi yaptiktan sonra kati olarak gelio anlamadim gtti transferden once hic bisey olmuodu jelle ilgili az yuruyorum acaba ondanmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?