2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

sağol canım inşallah böyle gider. ilk tüpm denemem. hiç beklemiyordum ama oldu. devamı da gelir inşallah

Insallah cnm benimde ilk denemem insallah benimde birincide tutar Rabbime hergun yalvariyorum isteyen herkese ve icindede bana hayirli saglikli evlad nasip etsin diye

gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin seninde yumurta rezervi sorunun vardı dimi çok ümitsizdin allahım ol derse olmıcak bişey yok işte..

sağol canım iyi dileklerin için. Senin ki de artar inşallah. çokm korkuyorum. Pazartesi tekrar edeceğim. Korkuyorum ne olacak diye

ınsallah cnm benimde ilk denemem insallah benimde birincide tutar rabbime hergun yalvariyorum isteyen herkese ve icindede bana hayirli saglikli evlad nasip etsin diye

bende dün gece çok dua ettim canım. Allahım isteyen herkese bebek ver diye. Inşallah pozitif olanların artışı devam eder. Sonuç bekleyenlerde pozitif sonucu öğrenirler. çok zor birşey o kadar ilaç , manevi olarak yıpranma. Inşallah değerim artar. öok korkuyorum.

KIzlar tüp bebekte kullanılan iğnelerin yan etkileri çokmu.bi yerde okudum intihar eğilimine neden olabilir diye yazmışlar..bizde başlıycaz eylül gibi çok korkuyorumm(

Amin cnm Rabbim hepimizin dualarini kabut etsin. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah. Bisey sorcam sendede oturup kalkarken ve oksururken karninda ve kasiklarda basinc oluyomuydu? Bende cok oluyorda

KIzlar tüp bebekte kullanılan iğnelerin yan etkileri çokmu.bi yerde okudum intihar eğilimine neden olabilir diye yazmışlar..bizde başlıycaz eylül gibi çok korkuyorumm(

Yok hic korkma bende hic yan etkisi olmadi, kafana takma boyle seyleri ve her okudugunada inanma bence

Kimyasal gebelik olacak diye çok korkuyorum. Tam sevinemedim bile. Ne zormuş böyle çaresizce beklemek

Yok hic korkma bende hic yan etkisi olmadi, kafana takma boyle seyleri ve her okudugunada inanma bence

çok teşekkür ederim cnm benim.çok rahatlattın beni:))tabiki ağrısına sızısına dayanıcaz evlat için ama intihar eğilimi falan diyince bende korktum.çünkü eğer evladıma kavuşacaksam sağlıklı bir anne olmalıyım ki ona iyi bakabileyim.iyi bir ebeveyn olabileyim.tekrardan çok saol cnm.Allahım ne gönül muradın varsa versin...

8.41 sonuç yani çok düşük
Canım inan çook üzüldüm ama daha kesin bişey yok ortada pazartesiyi bekle. Ve hiç isyan etme rabbimin bildiği vardır de.ona sığın.ne desek boş için acıyo kalbin acıyo ama sabretmekten başka yapcak bişey yok
test sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi

Gözün aydın tatlım allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin hep seninle olsun

Bisey degil cnm inan igneler acitmiyor bile yani bende oyleydi insallah sendede hersey cok kolay olur Rabbim hepimizin hayirli dualarini kabul eder insallah..

test sonucum belli oldu 10.günde 153. inanamıyorum. doktorum pazartesi tekrarla dedi
ayyyyy canım rabbim tamamına erdirsin tebrikler darısı başımıza
Hangi bilgileri yazmam gerekiyor tam olarak
canım sorun, yaş ,hangi merkezde tedavi görüyosun.kaçıncı tüp bebek v.b
canım daha 10. gün yapmışsın ben 12. gün yaptım 17.79 du ..16. gün 67.26 çıktı yarın tekrar bakcaz bakalım inş artmıştır benim değerimde seninkide artar inş.

baharcım inşallah yükselecektir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

canım daha 10. gün yapmışsın ben 12. gün yaptım 17.79 du ..16. gün 67.26 çıktı yarın tekrar bakcaz bakalım inş artmıştır benim değerimde seninkide artar inş.

bana bir umut oldun allah razı olsun değerinde inş yükselir ve meleğin hiç bırakmaz seni inş.

Kizllarrr bu gunleri gosteren rabbime hamd olsun evlatlarimin kalp atislarini duydum MASALLAH yavrularima rabbim isteyen herkezd tattirsin

Kizllarrr bu gunleri gosteren rabbime hamd olsun evlatlarimin kalp atislarini duydum MASALLAH yavrularima rabbim isteyen herkezd tattirsin

Ohh canim saglicakla kucagina alirsin insallah darisi basimizaa bsey sorucam kizkar bu jel tuvaletimi yaptiktan sonra kati olarak gelio anlamadim gtti transferden once hic bisey olmuodu jelle ilgili az yuruyorum acaba ondanmii

kızlar son 3 gün allahım ne olur bu sefer inşallah rabbim güzel haberler nasip eder pozitifi görürüm ve tamamına erdirip kucağıma almayı nasip eder.inşallah anneler günü hediyesi olur bana. annem bu sabah diyoki kızım senden duyacağım pozitif sonuç bana en güzel anneler günü hediyesi olacaktır .

Ohh canim saglicakla kucagina alirsin insallah darisi basimizaa bsey sorucam kizkar bu jel tuvaletimi yaptiktan sonra kati olarak gelio anlamadim gtti transferden once hic bisey olmuodu jelle ilgili az yuruyorum acaba ondanmii

olabilir canım jel kullandıktan sonra yürümüyormusun arkadaşım ben en az 20 dk.yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…