Kuzum bnde umitsizdm ama ikitane dondurdularr Rabbime sureklu sukrediyorum bu anlara geldigim icin.. insallah ilkinde tutarlarr..Malesef cnm bende 2 yumurta vardi ve bitanesi olustu ikiside olusmicak diye cok korkuyodum, hastande biraz umitsiz konusmuslarsi ondan resmen gastaneyi ararken ellerim titriyordu:) Sende varmi dondurulmus?
Aminn canim cok tesekkurler suan heyecan yok ama insallah guzel heyecanlar yasarim ... hepimizin anne olmasini cok istiyorummhayırlı olsun canım. simdi sen de o heyacanlı bekleyişe girdin. inş. olumlu sonuçlanır. Allah yardımcın olsun
Kuzum bnde umitsizdm ama ikitane dondurdularr Rabbime sureklu sukrediyorum bu anlara geldigim icin.. insallah ilkinde tutarlarr..
Aminn cnm insallah ama bende 1 embryo olustu ve dun transfer edildi İnsallah ilk seferde tutar. Peki sende transfer agrilimiydi bende biraz agrili gecti ve en az 20 dk surdu
Kuzum bnde umitsizdm ama ikitane dondurdularr Rabbime sureklu sukrediyorum bu anlara geldigim icin.. insallah ilkinde tutarlarr..
Aminn cnm insallah ama bende 1 embryo olustu ve dun transfer edildi İnsallah ilk seferde tutar. Peki sende transfer agrilimiydi bende biraz agrili gecti ve en az 20 dk surdu
Yok canim 3 5dk surdu agri olmadi sadece skisik oldugum icin kasiklarim agridi okadar onun disinda olmadi doktora sordunmu canm ndn agri oldu diye senin embriyo durumu nasildi
Yok canim 3 5dk surdu agri olmadi sadece skisik oldugum icin kasiklarim agridi okadar onun disinda olmadi doktora sordunmu canm ndn agri oldu diye senin embriyo durumu nasildi
Doktor herkeste farkli oldugunu soyledi insallah bundada vardir bir hayir diyorum yeterki tutunsun ben o aciya raziyim. Benim embryo iyiydi resim gibi bisey gosterdiler nasil bisey oldugunu gordum tuhaf bir histi..
Teyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
Doktor herkeste farkli oldugunu soyledi insallah bundada vardir bir hayir diyorum yeterki tutunsun ben o aciya raziyim. Benim embryo iyiydi resim gibi bisey gosterdiler nasil bisey oldugunu gordum tuhaf bir histi..
Aynn resmi gordugumde agladim ama simdi iyiyim nasi duygular yasiorum bilemedim biraz donuk bi halim varr insallah hayirli haberler alirizzz
özlemcim nediyeceğimi bilemiyorum arkadaşım ve sana ne söylesek şimdi boş.ama rabbimin bir bildiği vardır.kızlar değerim dün düşmüş 69 çıktı sonra inanamadık bir test daha yaptırdık 65 artık yapacak birşey kalmadı oysa salı günü idrar da net kırmızıyıda görmüştüm, ne olduysa salıdan sonra olmuş , dünden beri çok kötüyüm eşimle saatlerce ağladık farkına varmadan çok kaptırmışız kendimizi şimdi nasıl toparlarım bilmiyorum ama bundada var bir hayır deyip rabbime sığınıyorum
canım hayırlı olsun bu 12 gün cabuk geçer inşallah.göbüşün bebişlerle dolarTeyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
Gozun aydin cnm dunde benim transferim oldu beraber gun saycaz desene:) İnsallah 2 hafta sonra hayirli haberler vermek nasip eder Rabbim bize ve bizim gibi bekleyen herkese..
kızlar göğüsleri acıyan varmı
hayırlı ugurlu olsun! allah tamamını erdırsın!
kızlar göğüsleri acıyan varmı
kızlar gastroentoloğa gidiyorum akşama görüşürüz byeeee
iyi haberlerle dön balum
kızlar gastroentoloğa gidiyorum akşama görüşürüz byeeee
kızlar ben bugun tekrar test yaptırdım
11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
çıktı değerlerim. sevinemiyorum ama daha ben bu değerleri ilk iki hamileliğimde de görmüştüm. kalp atışını duyana kadar hatta doğurana kadar inanmayacagım!
ikizdir belkii
11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
çıktı değerlerim. sevinemiyorum ama daha ben bu değerleri ilk iki hamileliğimde de görmüştüm. kalp atışını duyana kadar hatta doğurana kadar inanmayacagım!
11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?