2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Malesef cnm bende 2 yumurta vardi ve bitanesi olustu ikiside olusmicak diye cok korkuyodum, hastande biraz umitsiz konusmuslarsi ondan resmen gastaneyi ararken ellerim titriyordu:) Sende varmi dondurulmus?
Kuzum bnde umitsizdm ama ikitane dondurdularr Rabbime sureklu sukrediyorum bu anlara geldigim icin.. insallah ilkinde tutarlarr..
hayırlı olsun canım. simdi sen de o heyacanlı bekleyişe girdin. inş. olumlu sonuçlanır. Allah yardımcın olsun
Aminn canim cok tesekkurler suan heyecan yok ama insallah guzel heyecanlar yasarim ... hepimizin anne olmasini cok istiyorumm

özlemcim nediyeceğimi bilemiyorum arkadaşım ve sana ne söylesek şimdi boş.ama rabbimin bir bildiği vardır.

Teyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
canım hayırlı olsun bu 12 gün cabuk geçer inşallah.göbüşün bebişlerle dolar
Gozun aydin cnm dunde benim transferim oldu beraber gun saycaz desene:) İnsallah 2 hafta sonra hayirli haberler vermek nasip eder Rabbim bize ve bizim gibi bekleyen herkese..

canım hayırlı olsun .rabbim sonunda güzel haberler almayı nasip eder .
kızlar göğüsleri acıyan varmı

canım benim ilk 6 gün cok göğüs ve bel ağrısı vardı ama şimdi hiç bir şey kalmadı.

canım benim ilk 6 gün cok göğüs ve bel ağrısı vardı ama şimdi hiç bir şey kalmadı.[/QUOTE]

yha benimde vardıda yok şimdi resmen şişmeye ve dokunulmamaya başladı şişdindenmidir nedir bide mavi mavi damarlar belirgenleşti sanırım aldımız hormonlardan

kızlar ben bugun tekrar test yaptırdım
11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
çıktı değerlerim. sevinemiyorum ama daha ben bu değerleri ilk iki hamileliğimde de görmüştüm. kalp atışını duyana kadar hatta doğurana kadar inanmayacagım!

ikizdir belkii

çok güzel canım ya kese görünür artık inş bebeğinide kucağına alcaksın ama haklısın tabi korkmakta heran neyle karşılacamızı bilmiyoruz bende çok korkuyorum değerim yükselmeye devam edecekmi etmicekmi..özleme çok üzüldüm nasıl canım yandı okuyunca daha karamsar olmaya başladım senin özlemin güzel ilerledikce bana umut oluyodu inş özleminde tüm isteyenlerinde bebekleri gelir artık bizim bebeklerde inş bizi bırakmaz ben senden umutluyum senin için herşey güzel olcak inş.

canım benim yeni gördüm msjını aramayınca beni burdan bakayım dedim.offfffffff arkadaşım ne desem boş sana ama senle biliyosun saatlerce konuştuk bu konuyu herşerde bir hayır vardır kuzum .bu bizim sınavımız rabbim yardımcımız olsun.ağla içini boşalt bi kaç gün kendin dinlendir ama lütfen sonra toplan .bol bol dua etmekten ALLAHA sığınmaktan başla çaremiz yok canım kardeşim.insallah bir gün hepimiz anne olacağız.içimizdeki boşluğu rabbim annelik duygusuyla doldursun.en azından hamile kaldığını görebildin kuzum bu senin için yeni bir umut bunu sakın unutma.kendini toplayınca beni ara konuşalım.

bu değerleri görmek bizi de çok mutlu ediyor. inşaallah kalp atışlarını da duyarız. darısı başımıza. inş bu defa diğerlerinden farklı olur. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…