kızlar değerim dün düşmüş 69 çıktı sonra inanamadık bir test daha yaptırdık 65 artık yapacak birşey kalmadı oysa salı günü idrar da net kırmızıyıda görmüştüm, ne olduysa salıdan sonra olmuş , dünden beri çok kötüyüm eşimle saatlerce ağladık farkına varmadan çok kaptırmışız kendimizi şimdi nasıl toparlarım bilmiyorum ama bundada var bir hayır deyip rabbime sığınıyorum
Kizlar bir sorum olcak dun transferim oldu ve dunden beri karnimda kramplar çekilmeler ve basınç var sizlerdede bunlar oldumu bu normalmi çok korkuyorum lutfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim stresteyim suan(
bende de olmuştu canım. dayanılmayacak gibi değil ama. bir kaç gün sürmüştü. kramp ve kasıklarda ağrı olmuştu. çok fazla değilse geçer canım. hadi hayırlı olsun.
malesef bebeğim beni bırakıyor çok üzgünüm canım çok yanıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor kısa süren mutluluğum yerine acı bıraktı.. allah hepinizin
Canim insallah mucizen seni birakmaz allah yardimcin olsunn(
kızlar değerim dün düşmüş 69 çıktı sonra inanamadık bir test daha yaptırdık 65 artık yapacak birşey kalmadı oysa salı günü idrar da net kırmızıyıda görmüştüm, ne olduysa salıdan sonra olmuş , dünden beri çok kötüyüm eşimle saatlerce ağladık farkına varmadan çok kaptırmışız kendimizi şimdi nasıl toparlarım bilmiyorum ama bundada var bir hayır deyip rabbime sığınıyorum
keşke seni teselli edebilsem. senin yerinde ben olsaydım diye düşündüm şu an sanırım beni hiç bi söz teselli edemezdi.kızlar değerim dün düşmüş 69 çıktı sonra inanamadık bir test daha yaptırdık 65 artık yapacak birşey kalmadı oysa salı günü idrar da net kırmızıyıda görmüştüm, ne olduysa salıdan sonra olmuş , dünden beri çok kötüyüm eşimle saatlerce ağladık farkına varmadan çok kaptırmışız kendimizi şimdi nasıl toparlarım bilmiyorum ama bundada var bir hayır deyip rabbime sığınıyorum
Teyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
Teyzeleri aldim bebegimi hastanedeyim simdi surekli cis gelio :)) bide gazim var 1kalite 1embriyo transfer edildi simdilik bukadar
Gozun aydin cnm dunde benim transferim oldu beraber gun saycaz desene:) İnsallah 2 hafta sonra hayirli haberler vermek nasip eder Rabbim bize ve bizim gibi bekleyen herkese..
cnm olumsuz şartlama kendini.özlemi okuyunca daha da korkmaya başladım. 2.denemem ve yarın sabah 8.15 te yumurta toplama işlemi yapılacak. yine aynı seyler yasanır mı? ne kadar garip duygular, karmaşık. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. vakti zamanı gelecektir elbet yasanacak güzelliklerin. içinizi ferah tutun.
kızlar göğüsleri acıyan varmı
Amin canm insallah :)) sende dondurulmus varmi
var tabe ben varım kuzum
teyzeleri onu yesin :) canım gözün aydın :) kendini yorma sakın bugün bol bol dinlen. suyunu içmeyi unutma öperim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?