evet ya bayram var daha =))haftaya çağıracağım inşallah o işi aradan çıkaracağım artık ve rahat edeceğim başka çarem yok çünkü bayram haftası 1 hafta evde olacağım o yüzden bayram temizliği falan süper olacak:)
Ay kızlar ramazanda kendimden geçtim ben.
her akşam bi yere davetliyiz, evimizi otel gibi kullanıyoruz artık.
haftaya çarşambaya kadar her akşam bi davet var ve daha devamı da gelecek gibi.
ben öyle amca dayı hala olayına hiç girmeyeceğim, girersem zaten çıkamam işin içinden. bi akşam annemler+ kayınvalidemler, bi akşam da ablamlar+görümcemler tamaaammm.
zaten evi şey götürüyo :)))) temizlik bile yapmaya elim ermiyo 10 gündür(((
kızlar bide hayatım tümden değişti yaa. evliliğe alışmaya çalışırken bir de iş değiştiriyorum şimdi. daha doğrusu kpss neticesinde atamam gerçekleşti.
o yenılık ler yapıyorum dıyorsun komple hayatımda,hayırlı olsun canım atamanda gerceklesmıs ne guzel.Ramazanda ne yazıkkı oyle ya calısan ınsanlar oldugumuzdan dolayı hepsı bır arada olmuyor zaten dedıgın gıbı evı otel gıbı kullanıo ınsan ,elımden geldıgınde evımızde ıftar yapmaya calısıyorum cunku kendı evımdede basbasa ıftarımızıda yapalım ıstıyorum=)
bende sanırım amcaydı teyzeydı işinden vazgececegım sonra agırırım artık onları napım =) 2 taraflı aılelerımızı ıftara cagırdık onu cıkardık aradan gorumcelerımdı abım dı annemlerdı fln tamamdır sıra arkadaşlardaaaa =))ne yemek yapsak yaaaa
hayırlısı olsun canım öyle düşün güzel değişiklikler bunlar bende kaç gündür hiç iş yapmıyorum ama bu akşam yapacağım yarında davetliyiz çünkü bu akşam sevgilimle kendime zaman ayıracağım öyle karar verdim...
evlendık hersey hızlı gecıyordu ramazanda hıphızlı dımı kendıne vakıt kalmıyor hiç ki z<aten yorgunluk uykusuzluk tavan yapıo