• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pasif_lora geriye sayım hızla devam ediyor. Çiçek gibi evinizde çok mutlu olursunuz inşallah. Heyecan ne durumda? :34:

pasif_lora geriye sayım hızla devam ediyor. Çiçek gibi evinizde çok mutlu olursunuz inşallah. Heyecan ne durumda? :34:

evet enigma 9 güncük kaldııııı. sağol tatlım hepimiz çok mutlu olalım inşallah. heyecan çok da herşey hazır oldukça içim daha rahatlıyo heyecanımı kontrol edebiliyorum. bundan 10 gün önce daha çok vardı hiçbişey yetişmiycek düşüncesi yüzünden. şu anda herşey hazır sadece sevdiceğime kavuşmanın heyecanını yaşıyorum:)))
sen ne durumdasın?

evet enigma 9 güncük kaldııııı. sağol tatlım hepimiz çok mutlu olalım inşallah. heyecan çok da herşey hazır oldukça içim daha rahatlıyo heyecanımı kontrol edebiliyorum. bundan 10 gün önce daha çok vardı hiçbişey yetişmiycek düşüncesi yüzünden. şu anda herşey hazır sadece sevdiceğime kavuşmanın heyecanını yaşıyorum:)))
sen ne durumdasın?

Zaman daraldıkça nefesimde daralıyo, kalbim sıkışıo... Öncesinde hiç heyecan fln yoktu ama gittikçe artıyo. Evimde bekar son pazarımı geçirdikten sonra birazda hüzünlendim açıkcası. Annene yakın mısın tatlım sen?

Zaman daraldıkça nefesimde daralıyo, kalbim sıkışıo... Öncesinde hiç heyecan fln yoktu ama gittikçe artıyo. Evimde bekar son pazarımı geçirdikten sonra birazda hüzünlendim açıkcası. Annene yakın mısın tatlım sen?

Annene yakınmısın derken duygusal anlamda mı yoksa mesafe olarak mı?

Kızlar konuda kimse kalmadı biliyorum ama bakarsanız diye vedalaşmak istedim.
bu benim son çalışma günüm Allahın izniyle 10.06.2013'e kadar izne çıkıyorum.
Evden nete giremem büyük ihtimalle vaktim olmaz.
Benimle aynı tarihte evleneceklere, daha önce ve sonra evlenen/evlenecek olanlara, hepinize çok çok mutluluklar diliyorum.
Herşey çok güzel olacak, görüşmek üzere....

Ben geldimmmmmmmmm =)) kızlar ıse bugun basladıgımdan dolayı anca yazabılıyorum tatılden donelı henuz 3 gun oldu cunku =)döndügümden berıde ev toplayıp duzen oturtmaya calısıyorum hıc vakıt yok hıc =)) saka gıbı daha dun konusup panık heyecan stres yapıyordum geldı gectı ve suan benımle aynı zamanda evlenecek olanlar evliyizzzzzz nasıl gectı dugun dernekkkk kızlarrr

Ben geldimmmmmmmmm =)) kızlar ıse bugun basladıgımdan dolayı anca yazabılıyorum tatılden donelı henuz 3 gun oldu cunku =)döndügümden berıde ev toplayıp duzen oturtmaya calısıyorum hıc vakıt yok hıc =)) saka gıbı daha dun konusup panık heyecan stres yapıyordum geldı gectı ve suan benımle aynı zamanda evlenecek olanlar evliyizzzzzz nasıl gectı dugun dernekkkk kızlarrr

günaydın gnz :3::3:

nasılsıınnn nasıl gecti balaayııı düğünn kına gecesiiiii yaaa cok merak ediyorumm :26::26:
gelde anlat biran evvel :52::52:

selam kızlarr bende geldim taze gelin olarak nasılsınız? şaka maka 16 günlük evli olduk yaa

selam kızlarr bende geldim taze gelin olarak nasılsınız? şaka maka 16 günlük evli olduk yaa

Zaman su gibi geçio tatlım. O kadar stres, heyecan, bi bakmışız evlenmişiz hayatımızın aşkıyla :16: Umarım evlenmiş ve evlencek olan tüm arkadaşların mutlulukları daim olur.

evet o kadar stress yogunluk hepsi geçiyo bitiyo sevdiğinle aynı evde olmak kalıyor geriye gerçi biz hala koşturma durumundayız davetler aileler falan derken çok başbaşa kalamadık kocamla:(

artık onada zamanla alışıcaz kuzummm cok sevindim güzel geçmesine :16::nazar::nazar:

fotoğraf var mı düğünden ?

canım ısyerındekı pc de yok hıc foto hatta evdekı pc yede atma ımkanım olmadı hala :(

nıyall hosgeldın nasıldı tatıll?belek'e gıtmıstınız rixos a degıl mı nasıl memnun kaldın mı?

evet o kadar stress yogunluk hepsi geçiyo bitiyo sevdiğinle aynı evde olmak kalıyor geriye gerçi biz hala koşturma durumundayız davetler aileler falan derken çok başbaşa kalamadık kocamla:(

aa basladın mı yemege almaya aılelerı ayy ne yemekler yaptınn perş donduk eve henuz baslayamadık oyuzden yemek olayına ya :S benım stresım suan bunlar =)

Neredesiniz kızlar yaa neden kimse kalmadı burda evlenen arkadaslarım gelınde konusalımm evlendık hersey bıttımı yanı :(

Back