- 2 Kasım 2012
- 212
- 1
- 66
ben varımm ben de varımm...
dans müziği çıkış müziği ne olsun bunalımlarında...
seçenekler ne canım belki yardımcı olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varımm ben de varımm...
dans müziği çıkış müziği ne olsun bunalımlarında...
pasif_lora geriye sayım hızla devam ediyor. Çiçek gibi evinizde çok mutlu olursunuz inşallah. Heyecan ne durumda?
evet enigma 9 güncük kaldııııı. sağol tatlım hepimiz çok mutlu olalım inşallah. heyecan çok da herşey hazır oldukça içim daha rahatlıyo heyecanımı kontrol edebiliyorum. bundan 10 gün önce daha çok vardı hiçbişey yetişmiycek düşüncesi yüzünden. şu anda herşey hazır sadece sevdiceğime kavuşmanın heyecanını yaşıyorum:)))
sen ne durumdasın?
Zaman daraldıkça nefesimde daralıyo, kalbim sıkışıo... Öncesinde hiç heyecan fln yoktu ama gittikçe artıyo. Evimde bekar son pazarımı geçirdikten sonra birazda hüzünlendim açıkcası. Annene yakın mısın tatlım sen?
Ben geldimmmmmmmmm =)) kızlar ıse bugun basladıgımdan dolayı anca yazabılıyorum tatılden donelı henuz 3 gun oldu cunku =)döndügümden berıde ev toplayıp duzen oturtmaya calısıyorum hıc vakıt yok hıc =)) saka gıbı daha dun konusup panık heyecan stres yapıyordum geldı gectı ve suan benımle aynı zamanda evlenecek olanlar evliyizzzzzz nasıl gectı dugun dernekkkk kızlarrr
günaydın gnz
nasılsıınnn nasıl gecti balaayııı düğünn kına gecesiiiii yaaa cok merak ediyorumm :26::26:
gelde anlat biran evvel
ay hersey cok guzeldi cok sukur heyecanlı bol kahkahalı güzeldi yani ya :) aksam olupta aıleden ayrılma kısımı zordu sadece
selam kızlarr bende geldim taze gelin olarak nasılsınız? şaka maka 16 günlük evli olduk yaa
artık onada zamanla alışıcaz kuzummm cok sevindim güzel geçmesine
fotoğraf var mı düğünden ?
nıyall hosgeldın nasıldı tatıll?belek'e gıtmıstınız rixos a degıl mı nasıl memnun kaldın mı?selam kızlarr bende geldim taze gelin olarak nasılsınız? şaka maka 16 günlük evli olduk yaa
evet o kadar stress yogunluk hepsi geçiyo bitiyo sevdiğinle aynı evde olmak kalıyor geriye gerçi biz hala koşturma durumundayız davetler aileler falan derken çok başbaşa kalamadık kocamla